Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
S obzirom sa ne obilujemo talentima sirom Europe i mislim da je ovaj siri spisak za Irsku manje-vise najbolje sto imamo,jednostavno prebaciti Vedu, Medu, Salihovica na klupu i dati sansu mladjim momcima umjesto njih u prvih 11. Spahicu se zahvaliti.
Smjena generacija ne mora da znaci da 50% tima mora da se zamijeni mladjim igracima, kao sto se Grckoj desilo npr.
Smjena generacija ne mora da znaci da 50% tima mora da se zamijeni mladjim igracima, kao sto se Grckoj desilo npr.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa i misli se na njih, ali oni fakticki svi primadaju jednoj generaciji to je 84-86 godiste, znaci kontradiktorno je ovdje traziti da se oproste Medunjanin i Mujdza a Lulica ostavljati jer su eto prva dvojica stariji igraci a Lulic nije a godinu dana samo mladji.Ovo nisu stari igraci , jedino Spaha ce ici najvjerovatnije, ne mozemo na osnovu utakmice protiv irske otpisati pola reprezentacije.Ne moraju se bas toliko radikalni potezi povlaciti, ne kazem da moraju biti na svakom spisku, nek zasluze formom i pozvat momke.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Mujdza je gotov na zalost jer je razbijen ozlijedama a Vranjes nije dobra rezerva za njega. Dilaver, Memija, Pavelic ili Martic zamjene koje treba testirati. Spahic ne moze vise, to je to. Oprostajna utakmica I zahvalnica. Stopera imamo. Medunjanin je igrac proslosti I krojiti ekipu za Belgiju sa njim nismo mogli ni sada a kamo li u buducnosti. Po meni gotov. Salihovic u slicnoj situaciji ako ne dodje nazad u Evropu. Za njih zamjene Prcic, Cimirot.
Za AM poziciju ubacivati TSS, Krunic I Milosevic. Zamjena za Besica Grahovac a za Kolasinca Subic. Vedad je isto pri kraju ali tu je Hodzic I privoliti Tankovica. Malog Suljica probati na krilu. Stojan Vranjes I Hadzic zahvalnica. To bi bilo manje vise to dok se ne pojave neki novi klinci. Od ostatka nema boga mi velike koristi. Hajrovic je jos mlad pa bi ga zadrzao. Status prvotimca bi mi zadrzali: Begovic, Kolasinac, Zukanovic, Bicakcic(Sunjic), Besic, Pjanic, Lulic, Visca I Dzeko. Ostatak probavati I traziti rijesenja. To bi po meni bio pravi put I u prvoj momcadi bi se promijenila samo 2 igraca. Po meni prvi kandidati Pavelic I Krunic. Ostale promjene su manje vise klupa.Ja jednostavno ovim koje sam izolirao vise ne bi vjerovao jer su istroseni ili prevazidjeni igraci. Milicevic mi je super igrac ali za njega je cini mi se prekasno. Pokusati maznuti I onog malog Svicarca iz njihove U21. Ne mogu mu se sjetiti imena. Mogao bi biti dobar napadac.
Za AM poziciju ubacivati TSS, Krunic I Milosevic. Zamjena za Besica Grahovac a za Kolasinca Subic. Vedad je isto pri kraju ali tu je Hodzic I privoliti Tankovica. Malog Suljica probati na krilu. Stojan Vranjes I Hadzic zahvalnica. To bi bilo manje vise to dok se ne pojave neki novi klinci. Od ostatka nema boga mi velike koristi. Hajrovic je jos mlad pa bi ga zadrzao. Status prvotimca bi mi zadrzali: Begovic, Kolasinac, Zukanovic, Bicakcic(Sunjic), Besic, Pjanic, Lulic, Visca I Dzeko. Ostatak probavati I traziti rijesenja. To bi po meni bio pravi put I u prvoj momcadi bi se promijenila samo 2 igraca. Po meni prvi kandidati Pavelic I Krunic. Ostale promjene su manje vise klupa.Ja jednostavno ovim koje sam izolirao vise ne bi vjerovao jer su istroseni ili prevazidjeni igraci. Milicevic mi je super igrac ali za njega je cini mi se prekasno. Pokusati maznuti I onog malog Svicarca iz njihove U21. Ne mogu mu se sjetiti imena. Mogao bi biti dobar napadac.
Kod nas je problem sto u bitnim utakmicama igramo ko pickice.Mozes stavit Hasu ,Husu Muju al nemozemo dobit bitnu tekmu da ga yebes!Litvanija da je bila dlaku jaca nebi ni njih pobjedili .
Po meni je problem sto ne igraju najspremniji igraci vec nekakvi nazovimo iskusni koji se neobjektivno velicaju od strane navijaca. Losi selektori skloni improvizaciji nas nerijetko I oslabe za 20-30%. Ne bih sada nabrajao greske I propuste nasih selektora ali sam uvjeren da bi sa polusenilnim Cirom mi Irce prosli. Ne bi on setace trpio na terenu. Neozbiljna instaliranja igraca koji mjesecima nisu odigrali utakmicu nasuprot trkacke sile kakva je Irska je prvorazredna smijurija. Mogli smo I morali bolje ali hebi ga. Nije uspijelo ali pametan covjek uci iz gresaka a budala im se vraca. Tako da bi nasu filozofiju kako navijacku tako I trenersku trebali staviti ad acta. Dosta je bilo vrijeme je za promjene.BosnaSTL je napisao/la:Kod nas je problem sto u bitnim utakmicama igramo ko pickice.Mozes stavit Hasu ,Husu Muju al nemozemo dobit bitnu tekmu da ga yebes!Litvanija da je bila dlaku jaca nebi ni njih pobjedili .
E jeste se razmahali, smjena generacija...ovoga hocu, ovoga necu. Zar vama nije jasno da je sasvim svejedno ko ce igrati ako curan ostane selektor. Naci ce on 5 stopera i tri sidrasa pa makar vi izmjenjali cijelu ekipu. Smjena curke je pod broj 1, a onda gledati igracki kadar.
IDI, IDI, NEZNALICO!!!!
IDI, IDI, NEZNALICO!!!!
Ako je Mehmed neznalica, šta je onda Safet bio?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Pitao sam na drugu temu za Tankovica jeli se on definitivno odlucio za Svedsku, ali nisam dobio odgovor pa ne zamjerajte sto opet pisem post o njemu.
Mislim da bi Mesa, ukoliko ostane selektor (sto vjerovovatno hoce) trebao jos makar jednom kontaktirati ovog momka da se napokon vidi za koju reprezentaciju on zeli igrati. Ovaj k'o hoce-nece, ali vrijedi pokusati bar jos jednom da ne bude nije lik zaigrao za repku zato sto ga niko nije kontaktirao iz naseg saveza. Ako momak izrazi zelju da igra iskljucivo za Svedsku onda okej, sretno mu bilo ali dotad ne znamo na cemu smo s njim. Mislim da se radi o jako perspektivnom igracu koji moze postati bas ekstra napadac za koju godinu. Uz Hodzica, Djurica, Bajica i Prevljaka nam moze ciniti napad u narednim godinama jer nece nam babuka igrati dovijeka nazalost.
Mislim da bi Mesa, ukoliko ostane selektor (sto vjerovovatno hoce) trebao jos makar jednom kontaktirati ovog momka da se napokon vidi za koju reprezentaciju on zeli igrati. Ovaj k'o hoce-nece, ali vrijedi pokusati bar jos jednom da ne bude nije lik zaigrao za repku zato sto ga niko nije kontaktirao iz naseg saveza. Ako momak izrazi zelju da igra iskljucivo za Svedsku onda okej, sretno mu bilo ali dotad ne znamo na cemu smo s njim. Mislim da se radi o jako perspektivnom igracu koji moze postati bas ekstra napadac za koju godinu. Uz Hodzica, Djurica, Bajica i Prevljaka nam moze ciniti napad u narednim godinama jer nece nam babuka igrati dovijeka nazalost.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mislim da jos nista nije gotovo s Muamerom, uglavnom dobro bi nam dosao jer je drugaciji napadac, dosta mi vise Ibisevica, Durica...treba nam jedan kreativan napadac i ja kako znam Tankovic je brz, dobar tehnicki i kao sto si rekao ako Mesa ostane selektor trebao bi ga makar kontaktirati pa sta bude, budeShogun je napisao/la:Pitao sam na drugu temu za Tankovica jeli se on definitivno odlucio za Svedsku, ali nisam dobio odgovor pa ne zamjerajte sto opet pisem post o njemu.
Mislim da bi Mesa, ukoliko ostane selektor (sto vjerovovatno hoce) trebao jos makar jednom kontaktirati ovog momka da se napokon vidi za koju reprezentaciju on zeli igrati. Ovaj k'o hoce-nece, ali vrijedi pokusati bar jos jednom da ne bude nije lik zaigrao za repku zato sto ga niko nije kontaktirao iz naseg saveza. Ako momak izrazi zelju da igra iskljucivo za Svedsku onda okej, sretno mu bilo ali dotad ne znamo na cemu smo s njim. Mislim da se radi o jako perspektivnom igacu koji moze postati bas ekstra napadac za koju godinu. Uz Hodzica, Djurica, Bajica i Prevljaka nam moze ciniti napad u narednim godinama jer nece nam babuka igrati dovijeka nazalost.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sto se tice Safeta, ne mozemo govoriti o proslosti vec o sadasnjosti a ona nam kaze da je Safet PRVI I JEDINI selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje odnosno da je nas najuspjesniji selektor svih vremena.HankMoody je napisao/la:Ako je Mehmed neznalica, šta je onda Safet bio?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
To isto i moj otac kaže, a veze nema o fudbalu.Bolanos je napisao/la:Sto se tice Safeta, ne mozemo govoriti o proslosti vec o sadasnjosti a ona nam kaze da je Safet PRVI I JEDINI selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje odnosno da je nas najuspjesniji selektor svih vremena.HankMoody je napisao/la:Ako je Mehmed neznalica, šta je onda Safet bio?![]()
![]()
![]()
![]()
Tankovica mozemo ugrabiti samo sada dok ibrahimovic jos uvijek igra za repku. Jer tankovic je pozvan bio samo radi nas i ne zele ga. Kad se ibra oprosti a to bi moglo biti vjerovatno nakon eura, oni ce zvat sve zivo igrace da probaju to nadomjestit a onda ce i tankovic dobiti barem jos 1-2 meca i halali huso materi
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Iver ne pada daleko od klade..HankMoody je napisao/la:To isto i moj otac kaže, a veze nema o fudbalu.Bolanos je napisao/la:Sto se tice Safeta, ne mozemo govoriti o proslosti vec o sadasnjosti a ona nam kaze da je Safet PRVI I JEDINI selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje odnosno da je nas najuspjesniji selektor svih vremena.HankMoody je napisao/la:Ako je Mehmed neznalica, šta je onda Safet bio?![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Auuu jesi mi spustio, ne znam šta ću...
- Probisvjet
- Kontakt:
Curku mjenjati pod hitno. Pa niti jednu utakmicu kako on vodi reprezentaciju nismo odgledali da je gledljiva. Izbij, nabij, glavom udri, stani, vrati golmanu, nabi, izbij, nabij, vrati ... 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jah, i koga onda dovesti za selektoraProbisvjet je napisao/la:Curku mjenjati pod hitno. Pa niti jednu utakmicu kako on vodi reprezentaciju nismo odgledali da je gledljiva. Izbij, nabij, glavom udri, stani, vrati golmanu, nabi, izbij, nabij, vrati ...

Niko da odgovori na to pitanje, samo mijenjaj

i nemojte više one otrcane price Bilo koga, to je nikakav odgovor....niko da ponudi normalan odgovor.
daj da nas nekako vodi Guardiola ili Ferguson i onda cemo biti rahat, ha ja
Vratite papkete da nas dokusuri. Nek zavrsi ono sto je poceo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Probisvjet
- Kontakt:
Bilo koga, od ovoga ne moze biti gori.let3 je napisao/la:Jah, i koga onda dovesti za selektoraProbisvjet je napisao/la:Curku mjenjati pod hitno. Pa niti jednu utakmicu kako on vodi reprezentaciju nismo odgledali da je gledljiva. Izbij, nabij, glavom udri, stani, vrati golmanu, nabi, izbij, nabij, vrati ...![]()
Niko da odgovori na to pitanje, samo mijenjajnajlakše je tako
i nemojte više one otrcane price Bilo koga, to je nikakav odgovor....niko da ponudi normalan odgovor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
e jbg buraz....nek' dovedu onda Branimira Tulića da nas zakuca u zemlju za sva vremenaProbisvjet je napisao/la:Bilo koga, od ovoga ne moze biti gori.let3 je napisao/la:Jah, i koga onda dovesti za selektoraProbisvjet je napisao/la:Curku mjenjati pod hitno. Pa niti jednu utakmicu kako on vodi reprezentaciju nismo odgledali da je gledljiva. Izbij, nabij, glavom udri, stani, vrati golmanu, nabi, izbij, nabij, vrati ...![]()
Niko da odgovori na to pitanje, samo mijenjajnajlakše je tako
bagrcavi je napisao/la:Vratite papkete da nas dokusuri. Nek zavrsi ono sto je poceo.

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !