Valjda nećete ispasti , uvijek na guzove ostanete kad je frkaPozdrav vam i ja bi volio da udjete i da vas ugostimo na Bilinom ako ne ispadnemo i mi heh....Kakvi su vam planovi sad pojacanja idetel na PL..Stadion znam nako samo u prolazu kroz Jajce .Jel sta uradjeno hocel se radit jer ce bit stroziji kriterijumi svake godine a za par gidina morat ce se i natkrit i reflektori i semafor i travnjak...Poz i Sretno za PL...Nznam kvalitetu lige a ko su vam najozbiljniji konkurenti

Što se tiče stadiona, najveći je problem neriješeni imovinsko pravni odnosi. Privatizacijom nekadašnje Elektrobosne, jedan od lopova koji su je kupili tvrdi da je kupio i stadion

Općina kaže da je voljna izići maximalno u susret, talijani koji i finansiraju klub su takođe spremni srediti sve što treba ( da nisu nebi džaba potrošili milion KM) , ali je zapelo do ovih sad Agencija za privatizaciju i lokalnih lopova.
Po meni skinuti atletsku stazu, napraviti novu tribinu sa druge strane kapaciteta 3000 i to je to. Postojeća tribina je u fazi raspada i nema šanse da se sanira i cijela bude u upotrebi.