FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moustapha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moustapha » 19 nov 2015, 16:07

Navodno se ovo tjeranje sa treninga desava cesce. Valjda im dosadi placati kazne i kurciti se. Jesicu jos samo treba bic u ruke dati, sve radi kako treba. :clap:
#divovi

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 nov 2015, 16:12

dajte uozbiljite se vishe za meshu sviju vam,mislim da ni njegova rodjena majka ne ochekuje da zaigra,kakav crni mesha,ni brazilce ne mogu smatrati pojachanjima dok ih ne vidim,ne vjerujem vishe nikome,skoncentrishimo se na drinu,biche zajebano

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 19 nov 2015, 16:15

THEC je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:Zadnji vezni i krilo prioritet svih pririteta samo dulju imamo kao pravo krilo,ni najvecem dusmanu ne bi pozelio da mu velkoski igra na krilu.
sta ce nam zadnji vezni bogati, Rustemovic,Ikande (mada je s njegovim ponasanjem upitno dokad ce biti nas igrac) a moze i Mihojevic i Kovacevic da uskoci takodjer, jah i Dzemu sam zaboravio posto on ostaje sigurno, nama treba kreator u sredini a ne defanzivni vezni, to sto sad nemamo kreatora pa Dzemo i Rustem pokusavaju kreirati igru zbog cega to ni na sta ne lici ne treba njih kriviti, jednostavno njihov zadatak je da sijeku protivnicke napade, sto sasvim solidno rade al posto naprijed nema nikoga jbg moraju i to al im ne ide
Ikande mozda na zadnjem al bgm on je bolji malo naprijed,a sto se tice rustemovica jesi ti to bgt zadovoljan takvim kvalitetom u sarajevu da igra,kova vise se ne znam jel stoper ili zadnji vezni tako da ne bi bilo dobro da se tako krpimo ako mislimo sta ozbiljno.Mihojevica na mapi nema bar onoliko koliko bi trebalo biti,a sto se dzeme tice :crazy: .Uglavnom taj ofanzivni je taj brazilac valjda,stoga nama treba motor ekipe kao sto je cimi bio, a ne vidim da to iko moze biti od ovih navedenih fantazista sto si ti nabrojo.Tako da kvalitet vise moj amigo upgrade kapis??

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 nov 2015, 16:23

U Zvorniku izvesti ratničku prvu postavu na čelu sa Džemom... Gore će svega biti, a najmanje fudbala. Na udaranje čiriličara vratiti istom mjerom.
SRETAN BROJ - 1725

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 19 nov 2015, 16:28

pitic je napisao/la:U Zvorniku izvesti ratničku prvu postavu na čelu sa Džemom... Gore će svega biti, a najmanje fudbala. Na udaranje čiriličara vratiti istom mjerom.
Joj Dzemo je prava baraba. Pusi, pije, kocka, nervozan, voli se pobit. Volim ga Allaha mi :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 nov 2015, 16:34

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
pitic je napisao/la:U Zvorniku izvesti ratničku prvu postavu na čelu sa Džemom... Gore će svega biti, a najmanje fudbala. Na udaranje čiriličara vratiti istom mjerom.
Joj Dzemo je prava baraba. Pusi, pije, kocka, nervozan, voli se pobit. Volim ga Allaha mi :mrgreen:
Zaboravio si dodati i da je konstantno nabrijan :rol:

Na krilima Džeme po 3 boda :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 19 nov 2015, 16:36

Ako u onoj kaljuzi izvucemo bod i jos da nam se niko ne povrijedi, to ce biti veliki uspjeh..
SAVEZ NAPOLJE!!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 nov 2015, 16:41

Uslovi u Zvorniku ne dozvoljavaju da se gore igra fudbal. Zato samo oštro u kost jer i oni će, nemaju ni oni drugog izbora. Teren je isti za obadvije ekipe. Ali ako mogu Vitez, Velež uzeti puni plijen valjda ćemo i mi.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 nov 2015, 16:43

Sto @bsv kaze, GO JAMMAL GOOOOO!!

Salu na stranu, Dzemo mi je takva enigma, to je za nepovjerovat. Svi ga volimo normala sto je nas, al kako mi je pao u ocima za ono vrijeme kad nas je 'trio fantastico' hebavo u zdrav mozak..
Al vidi se da je mustra i lisac, i to zesci. Kad je dosao Jesic sasvim drugi lik, odjednom postade lider, uzor, fajter, srcan na terenu, ma haos :D

Samo nek on tako nastavi, dignemo duplu na proljecw o sve cu mu zaboravit.

IDEMOU JAMMALEEEEEE, ODVEDI NAS U ANALEEE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 19 nov 2015, 16:44

pitic je napisao/la:Uslovi u Zvorniku ne dozvoljavaju da se gore igra fudbal. Zato samo oštro u kost jer i oni će, nemaju ni oni drugog izbora. Teren je isti za obadvije ekipe. Ali ako mogu Vitez, Velež uzeti puni plijen valjda ćemo i mi.
Sve je to tacno, ali je onakav teren velika prednost za slabije ekipe..Jer znanje, tehnika,taktika itd ne mogu doci do izrazaja..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 nov 2015, 16:46

Nevjerovatno mi je kako raja na osnovu nekih klipova zaključuju kako su u Mijanmaru odbrane slabe i kako smi mi EPL za njih haman... Pa uzimte prva dva gola Galate, stavite samo tu u klip i ta naša odbrana nije ništa bolja od ovih Mijanmarskih. Mnogo mi mislimo visoko o ligi kojoj je plafon plejof kvalifikacija za evropsko takmičenje u prosjeku jednom u deceniji.

Druga stvar, pustite da dođu, odigraju pa onda ih pljujte/hvalite NA OSNOVU učinka ovdje.

Ponašate se kao rđav qrac iz narodne izreke "rđavom qrcu i dlake smetaju".
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 19 nov 2015, 16:49

Nije rđav, nego hrđav :D :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 nov 2015, 16:54

Nešto razmišljam jer moguće da smo toliki maler i trener Galate čim se vrati iz Sarajeva nakon prijateljske dobi otkaz :rol:
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 nov 2015, 16:54

FrancescoTotti je napisao/la:Sto @bsv kaze, GO JAMMAL GOOOOO!!

Salu na stranu, Dzemo mi je takva enigma, to je za nepovjerovat. Svi ga volimo normala sto je nas, al kako mi je pao u ocima za ono vrijeme kad nas je 'trio fantastico' hebavo u zdrav mozak..
Al vidi se da je mustra i lisac, i to zesci. Kad je dosao Jesic sasvim drugi lik, odjednom postade lider, uzor, fajter, srcan na terenu, ma haos :D

Samo nek on tako nastavi, dignemo duplu na proljecw o sve cu mu zaboravit.

IDEMOU JAMMALEEEEEE, ODVEDI NAS U ANALEEE
Jedva sam se sjetio tačno pjesme:

http://www.tubechop.com/watch/7161764 (Samo play pustiti) :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 nov 2015, 16:57

Rinuka je napisao/la:
Ovo je bila udica za hrđave qurce da se nađu. :D
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 19 nov 2015, 17:08

PitarBordo je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
Shuknu ga ti meni sada :damn: :damn:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 nov 2015, 17:10

2 milje maraka za mahanje rukom :tokralju: , Dzema je vec jednom otjero (kad je bio u litexsu) i da ce to uradit i sad ako nebude gino to je njemu jasno (rastjero mu je klan), Dzemo zna da za 2 milje moze kockat,pit i pusit 20 dana. Nije glup ko pussygaca, i tatko. Dzemo je stari lisac.

Moja ocekivanja da jesa jos otjera;

Alispahica ako nebude 100% spteman do pocetka drugog djela prvenstva.

Dzemu (na njegovo mjesto moze akademca, ili free agent)
Okica
Krstu prodat (640k €) :thumbup:
Hebibovica tjeranje
Mihojevica u travnik na posudbu
Plakala bosna v posudba

Uz ova 2 brazilca, treba dovest GOLMANA, i ostalo popunit sa akademijom, osim ako naleti neko free agent (JAJALO,SAID I njima slicni)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 nov 2015, 17:15

Rinuka je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Edit: popravili ste mi dan a pogotovo poslije citanja otjerat ovog dovest onog, kaznit, prodat
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 19 nov 2015, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 19 nov 2015, 17:19

možel info zašto mali hadzić nije prikljućem prvom timu

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 19 nov 2015, 17:28

Rinuka je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
:thumbup: Nešto kao u Gradačcu, i tada je Džemo počeo, pored njega Dino na sredini, gore Amera i Krstu (ili Benku ako bude spreman), pucaj, centiraj, 'čeraj', valjda nekakva frljoka uleti, **** ga...
[youtube][/youtube]
Ooooh, Jammal is magic, he wears a magic hat, :cool:
He could have signed for Arsenal, but he said no fuck that. :nene:
He passes with his left foot, he passes with his right! :tokralju:
And when we win the league, we'll sing this song all night! :zviz:
U čitanke! :mrgreen:

Dobar je Džemica trenutno, od kad je Ješa došao konačno pruža partije kakve smo i očekivali od prvog dana. Da je **** ispao jeste, ja mu prvi nisam halalio niti ću ali trenutno zaista kupuje igrom, borbenošću, liderstvom na terenu, pa i neka ga, ako ovako nastavi mogao bi nam biti koristan do kraja ugovora, tj. do kraja sezone.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Hajdeee, laznokrilo, muhamedhulk i 70 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []