Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stari lisac.
I da prodjete cekamo vas mi&Valjic.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Beduin
- Kontakt:
Spremio je @Sloboda72 sihir za Valjica, nece nam taj hostapler uskratiti fifa ranking. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
fedeltafrotta je napisao/la:vitez i srednja bosna uvijek bila puna srba, sta ti znas sta pricasFanVitez je napisao/la:[quote="fedeltafrotta"Udi sine pa ponovi povijest...Srba u tim dobima nije bilo,niti ste nešto bitni kroz povijest i bili... Od rimljana,Ilira,Bizantskog carstva,Hrvatskih plemena,saveza s ugarskom,pa kasnije do Osmanlija Srba nigdje nema moj pametnjakovicu iz Srpske provincije ili grada s one strane Drine koji je srpski ponos i dika![]()
![]()
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Povijes ... ercegovine
Vitez pun Srba bio,jarane ne lupaj gluposti... Vecinski u postotcima narodi oduvijek Bošnjaci i Hrvati bili ,Srbi manjina oduvijek.. Pogledaj gradove i podjelu statističku po nacionalnostima sto se brojnosti tiče u SBK-u,i ne lupaj.[/quote]
ne kontas sarkazam jbg[/quote]
Ma kontam ja sve,nego me onaj iz Prijedora iz takta izbacio...
Utakmice ovog kola počinju minutom šutnje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
samo sto ce ta minuta sutnje trajati 15 sekundi... s obzirom da majmuni nasi na stadionima ne znaju ispostovati ni to kako treba a da ne urlaju nesto...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Što bi jedan rekao:
Svaku zemlju sile rastočnice razvlače najviše na dvije strane, a Bosnu na sve strane. U takvoj zemlji ne može biti sreće i obilja. Nigdje siromah nije jadniji, ni zima teža, ni glad ljuća, ni razlika uočljivija, ni mržnja poganija ni tamnija nego u Bosni.
Svaku zemlju sile rastočnice razvlače najviše na dvije strane, a Bosnu na sve strane. U takvoj zemlji ne može biti sreće i obilja. Nigdje siromah nije jadniji, ni zima teža, ni glad ljuća, ni razlika uočljivija, ni mržnja poganija ni tamnija nego u Bosni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Gledam press Zeljeznicara, pa brate vama trebaju tri psihologa. Koja elokvencija Karica i Djelmica :O Jedno dvanaest puta govore ''sutra'' onda ih neko ispravi, pa kaze ''prekosutra'' 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I sve copaju nos a kamera ih snima e Boze sacuvaj...belosevic28 je napisao/la:Gledam press Zeljeznicara, pa brate vama trebaju tri psihologa. Koja elokvencija Karica i Djelmica :O Jedno dvanaest puta govore ''sutra'' onda ih neko ispravi, pa kaze ''prekosutra''
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Neka ćopa, ku*ac će za večerupile87 je napisao/la:I sve copaju nos a kamera ih snima e Boze sacuvaj...belosevic28 je napisao/la:Gledam press Zeljeznicara, pa brate vama trebaju tri psihologa. Koja elokvencija Karica i Djelmica :O Jedno dvanaest puta govore ''sutra'' onda ih neko ispravi, pa kaze ''prekosutra''
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"Psiholog ne može objasniti šta nam se događa", izjavio je Karić.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Suljo20002
- Kontakt:
Je li samo na Tusnju obicaj da se prije tekme pustaju pjesme koje se vrte u krug stalno ima 2 godine 
Suljo20002 je napisao/la:Je li samo na Tusnju obicaj da se prije tekme pustaju pjesme koje se vrte u krug stalno ima 2 godine
Hahah vjeruješ da je tako skoro na svim stadionima.. Mi smo tek ove sezone promijenili repertoar
Samo je na stadionu Mladosti kvalitetna muzika. Na poluvremenu utakmice protiv nas pjevao Saša Kovačević. 
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kvalitetnu muziku i Sasu K. si stavio u isti kontekst. Hahahah. FGR RakovicaHigh je napisao/la:Samo je na stadionu Mladosti kvalitetna muzika. Na poluvremenu utakmice protiv nas pjevao Saša Kovačević.
FORZA ZELJO
Joj, Kene te-ema što se zalijepi.
Nego, ima li majica u Plavom salonu

Prošle godine na revanšu Kup utakmice svirao 'Ludak' u Banja Luci.High je napisao/la:Samo je na stadionu Mladosti kvalitetna muzika. Na poluvremenu utakmice protiv nas pjevao Saša Kovačević.
Što nisi snimao?Steph je napisao/la:Prošle godine na revanšu Kup utakmice svirao 'Ludak' u Banja Luci.High je napisao/la:Samo je na stadionu Mladosti kvalitetna muzika. Na poluvremenu utakmice protiv nas pjevao Saša Kovačević.
Nemam opravdanja 
Dakle, Banja Luka i Doboj kod Kaknja u duhu treće moderne. Ostali kasne.Steph je napisao/la:Nemam opravdanja
Pikaju li se Zdravko Colic i Dubioza na Bilinom ? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.