Kakva utakmica....posle onakve pobjede klizi piva niz grlo ko mace niz oluk

Borac uzeo trofej, ja kes u kladzi

Za Marica nisam pametan, uze covjek trofej ni kriv ni duzan...

Moderator/ica: vlakanje
Hvala Schlageru, moramo se svi mi vise angazovati i biti optimisticni ne samo pred onako vaznu utakmicu nego uvijek! I da, kada je ovo predzadnje kolo, odnosno Olimpik, u subotu ili nedelju, posto negdje se spominje sub. a negdje nedelja????Schlager je napisao/la:Dosad sam vas hvalio (navijače Borca na ovom forumu) ali sad moram da vas malo kolektivno iskritikujem...ne smije se više ponoviti da se na dan neke utakmice "visokog rizika" ja sam sa sobom dopisujem cijeli dan po forumu (svaka čast za člana "nasborik") i dižem "borbeni moral",mi moramo ovim mlađima dati primjer da i kad smo u banani,mi smo NAJBOLJI,jer " U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC"![]()
Tatamata ima opravdanje jer je bio u SA i davao optimističke izjave dan prije utakmice a vi ostali imate prvu opomenu![]()
Šalu na stranu,ali šta ćemo sad sa Marićem? Znam šta smo sve pisali protiv njega,opravdano,ali krajnje neukusno bi nakon ovakvog uspjeha bilo u subotu skandirati protiv njega,nisam pametan......
Da li da pojedemo svoja g.ovna,ili da ostanemo dosljedni,ne znam,ali samo znam da u subotu ne bi ni slučajno trebali ništa ružno protiv njega govoriti jer će biti prava fešta...
Pogledaj posjetu stadiona Partizana i Zvezde ove godine i uporedi je sa posjetom na Grbavici i Gradskom u BL. Sve će ti biti jasno. Ne moram ti napominjati da Sarajevo i Banja Luka zajedno nemaju milion stanovnika, koliko ima Beograd.borcev_navijac je napisao/la:Zaista je to bio praznik fudbala,a i mislim da je ovo sinoc najbolje sto fudbal u BiH moze ponuditi, I VIDI CUDA, TO UOPSTE NIJE TAKO MALO, RECIMO PUNO MA STA PUNO NEUPOREDIVO BOLJE OD DERBIJA ZVEZDA PARTIZAN neki dan
beograd ima 2,sto je jos crnje....ma pohvala za sve nema staVirtu4l je napisao/la:Pogledaj posjetu stadiona Partizana i Zvezde ove godine i uporedi je sa posjetom na Grbavici i Gradskom u BL. Sve će ti biti jasno. Ne moram ti napominjati da Sarajevo i Banja Luka zajedno nemaju milion stanovnika, koliko ima Beograd.borcev_navijac je napisao/la:Zaista je to bio praznik fudbala,a i mislim da je ovo sinoc najbolje sto fudbal u BiH moze ponuditi, I VIDI CUDA, TO UOPSTE NIJE TAKO MALO, RECIMO PUNO MA STA PUNO NEUPOREDIVO BOLJE OD DERBIJA ZVEZDA PARTIZAN neki dan
Ma da, lupio sam, jer nisam bio baš siguran. Sa druge strane pogledaj situaciju kod hrvata, koja je još gora. Fudbal je ovdje ponovo u modi, tako je to kad se veliki klubovi vrate tamo gdje im je mjesto.opustenoBL je napisao/la:beograd ima 2,sto je jos crnje....ma pohvala za sve nema sta
da me srce opalii ? ? nek budeee 3-0 xD mislim da nece prismrdit golu
Zeljeznicar Sarajevo - Borac Banja Luka 1.20 5.75 8.00
jaooo .... pa ovo ko da igramo protiv treceligasa ....
MA ZELJI ODGOVARA BILO KAKVA POBJEDA..1:0 2:1....3:0..4:0......samo POBJEDA.....a to ti je isto ko kad igra BARCA NA CAMP NOU..to ti je isto NA GRBAVICI
Samo pazi da treći put ne častite
hvala brko, hvala chuck norrisu!!! nikad nisam ponosniji sto sam navijac NAJVECEG, NAJBOLJEG KLUBA u bosni i hercegovini...
Ovog Schlagera ce Zeljo kostat najmanje 20 godina zivota... nije mu lako...
Schlager,Kad izdajes knjigu viceva ?
A bit ce mi drago sto ces bas ti veceras za vrijeme tekme biti u centru paznje na nasem forumu samo mi je zao sto ce ti komentare samo procitati neko iz diaspore koji ce doci da cestita Zelji na pobjedi
Sjede pitar i manijak u kafani dodje konobar i pita sta cemo momci? Manijak: daj meni DUPLU! Pitar: ja necu nista.
Evo ga admine, izgleda da morate i ove ćirilične cenzurisati, jer bi moglo uzeti maha" je napisao/la:& " " пpovokatora % су ' ? ' " $, ' & " ево % " ?![]()
А " ? сте $ вас % ? ". ? не " $ " & $ % " " $ $" & ' &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.