Ja cu tebi odgovoriti, kad ti meni odgovoris i dokazes da je sve dobro, da se radi dobro. Ne, rekla kazala, nego cinjenice. Jer nisam ja duzan da odgovaram tebi i tebi slicnim, nisam na tvom privatnom forumu.tm1921 je napisao/la:Milane, nisi opet pogodio poentu, i jos si se i iznervirao pomalo, cini mi se. Ja i dalje TVRDIM da ne znas odgovor na pitanje koje sam ti postavio. Ja ne primam pare u klubu, a registrovao sam se specijalno zbog tebe jer igrom slucaja znam sve odgovore na pitanja koja sam tebi postavio. Potpuno jesi zlonamjeran, i bice zanimljivo kao u crtanom filmu vidjeti tvoju reakciju na godisnji izvjestaj. Bices zbunjen potpuno.
Imas potrebu, necim poguranu ili izazvanu, da 24/7 degradiras i pljujes po svemu i svakome, potpuno neargumentovano, a kada ti se postavi pitanje tipa moga, postanes nervozan ko kakva curica.
Odgovori mi na pitanje, to je tako jednostavno.
Broj gledalaca na stadionu, tabela i igracki kadar govore sve. Ti i ja smo nebitni.
Jako je zanimljivo kako ti ne primas pare u klubu, ali ZNAS SVE. Hahahahaha bjezi ba