FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkoo » 20 nov 2015, 14:20

Ja ne znam zašto uopšte citirate pitara kojem administracija dopušta da piše po našoj temi. Ispada po njegovom da se raspadamo, sve je crno itd, a nama u periodu stabilizacije 2 puta zaredom malo falilo da osvojimo titulu. Kad se promjeni statut to ne znaci da ce odmah sljedeci dan ljudi ulagati milione u Želju, nego se pravi podloga za to da ljudi ulažu u naš klub. Nije lako očistiti klub od dvadesetogodišnjih s.ranja koja su se dešavala u vidu finansija, svakakvih sumnjivih likova itd. Mi imamo sreće pa imamo neke ljude u upravi koji ulažu u Želju jer vole klub kao npr. Misimović ali investitori sa strane hoće klub bez dugova i onda bi tek ulagali. Promjenom statuta smo privukli još mnogo manjih sponzora tako da je funkcionisanje kluba dosta lakše, ako se ne varam imamo ukupno oko 80 i kusur sponzora i taj broj samo raste. Stvaranjem one dvije firme(jedna za stadion, jedna za igrački kadar) generalni sponzor je nepotreban(malo gruba riječ) jer se može u tom slucaju i bez njega funkcionisati, mada treba se i za generalnog potruditi jer svaka marka je znacajna. Bolje je ovako 2-3 godine bez trofeja a da kasnije imamo klub na finansijski zdravim nogama nego da su paraziti ostali u klubu i da je klub dužan kao što su dužni Čelik, Borac itd i da nam prijeti gašenje. Mogao je i Gredić kao i ova garnitura ljudi iz uprave da nabija dug kluba a da to pokriva rezultatima kao što su radili Žujo, Dželo i ostali paraziti i onda bi se dobila dva trofeja više a klub bi bio u finansijskoj dubiozi iz koje se ne može izvuci.
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 20 nov 2015, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 20 nov 2015, 14:21

nego, šta ima onako, imal ko ovdje da nije upecan od ribolovca?

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 nov 2015, 14:21

tm1921 je napisao/la:Milane, nisi opet pogodio poentu, i jos si se i iznervirao pomalo, cini mi se. Ja i dalje TVRDIM da ne znas odgovor na pitanje koje sam ti postavio. Ja ne primam pare u klubu, a registrovao sam se specijalno zbog tebe jer igrom slucaja znam sve odgovore na pitanja koja sam tebi postavio. Potpuno jesi zlonamjeran, i bice zanimljivo kao u crtanom filmu vidjeti tvoju reakciju na godisnji izvjestaj. Bices zbunjen potpuno.
Imas potrebu, necim poguranu ili izazvanu, da 24/7 degradiras i pljujes po svemu i svakome, potpuno neargumentovano, a kada ti se postavi pitanje tipa moga, postanes nervozan ko kakva curica.
Odgovori mi na pitanje, to je tako jednostavno.
Ja cu tebi odgovoriti, kad ti meni odgovoris i dokazes da je sve dobro, da se radi dobro. Ne, rekla kazala, nego cinjenice. Jer nisam ja duzan da odgovaram tebi i tebi slicnim, nisam na tvom privatnom forumu.

Broj gledalaca na stadionu, tabela i igracki kadar govore sve. Ti i ja smo nebitni.

Jako je zanimljivo kako ti ne primas pare u klubu, ali ZNAS SVE. Hahahahaha bjezi ba

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 nov 2015, 14:25

milanribar je napisao/la:Jel dosao zadnji vezni ? Zakasnio na avion?
Nije dosao odlucili su se za drugog i sta je problem. Ovo je vrhunac tvoje komunikacije a tvrdis nesto za sebe i uzmas sebi za pravo da pises o nekome da krade nesto.Nebitan si faktor ti vec sam ti rekao mlohava si cuna i to ces biti dok si ziv. Seres po ljudima koji daju svoje pare da ekipa ode na pripreme ti ne volis klub ti mrzis ovaj klub vidi se iz prilozenog.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 20 nov 2015, 14:32

Rios je napisao/la:Sta da covjek ocekuje u nedelju!? :think: Laganu pobjedu kao protiv Celika ili patnju kao protiv Rudara,Slavije..!? Nadam se da nam je ova pauza prijala i da su igraci podigli formu na veci nivo,treba nam sto vise bodova iz preostalih utakmica.
Ne znam, mene su ovosezonski rezultati skroz ohladili, kao nikad prije. Nikakvih osjećaja više nemam! Sjedim kao lud na Grbavici, kada primimo gol uopšte se ne nerviram, odmah mi se stvori neka slika kako je to realnost i koje su nam mogućnosti sa ovom "ekipom". Kada gol postignemo uopšte se ne radujem, odmah mi je u glavi tabela i ogroman zaostatak za mjestima koja vode u Evropu. Stvara se osjećaj kao da ne igramo ni za šta, kao da samo igramo kako bi ovo priveli kraju, realno nije ni daleko od toga. Ja ne da čekam kraj polusezone, ja molim boga da se ova sezona što prije završi, kao da je sve ovo samo ružan san. Neću nikog da krivim, ali isto tako neću nikog ni hvaliti, stvarno je žalosno na šta smo došli da je jedan ovakav klub zakucan za sredinu tabele, gotovo bez ikakvih ambicija.

Nemate šta guglati za članove uprave, ima na zvaničnoj stranici kluba (http://fkzeljeznicar.ba/upravni-odbor/). Iskreno, nisam ni ja znao dok sad nisam vidio, da je predstavnik navijača u upravnom odboru (znao sam da su u skupštini, ali nisam znao da su u UO), što je za pohvalu. :clap: Ako se ne varam sekretar udruženja (bar je bio, ne znam sad), normala lik.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 20 nov 2015, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 nov 2015, 14:32

E vas koji ulazite s njim u "diskusiju" je stvarno teško razumit! Pa ne može čovjek dva razumna posta procitat od besmislenih odgovora na besmislena pitanja...
De malo iskulirajte momka ako ne uvazava argumente.
P.S. Hvala @gator
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 nov 2015, 14:35

Ja za sebe nista ne tvrdim ali tvrdim za tebe da pojma nemas a jadan se slomi da budea insajder s informacijama. Vas par vodite bitku da znate nesto i na silu supljirate. Ti kad objavis ime i prezime igraca da dolazi i tak potpise, ja nikad necu napisati slovo vise na forumu. Toliko.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 20 nov 2015, 14:37

milanribar je napisao/la:
tm1921 je napisao/la:Milane, nisi opet pogodio poentu, i jos si se i iznervirao pomalo, cini mi se. Ja i dalje TVRDIM da ne znas odgovor na pitanje koje sam ti postavio. Ja ne primam pare u klubu, a registrovao sam se specijalno zbog tebe jer igrom slucaja znam sve odgovore na pitanja koja sam tebi postavio. Potpuno jesi zlonamjeran, i bice zanimljivo kao u crtanom filmu vidjeti tvoju reakciju na godisnji izvjestaj. Bices zbunjen potpuno.
Imas potrebu, necim poguranu ili izazvanu, da 24/7 degradiras i pljujes po svemu i svakome, potpuno neargumentovano, a kada ti se postavi pitanje tipa moga, postanes nervozan ko kakva curica.
Odgovori mi na pitanje, to je tako jednostavno.
Ja cu tebi odgovoriti, kad ti meni odgovoris i dokazes da je sve dobro, da se radi dobro. Ne, rekla kazala, nego cinjenice. Jer nisam ja duzan da odgovaram tebi i tebi slicnim, nisam na tvom privatnom forumu.

Broj gledalaca na stadionu, tabela i igracki kadar govore sve. Ti i ja smo nebitni.

Jako je zanimljivo kako ti ne primas pare u klubu, ali ZNAS SVE. Hahahahaha bjezi ba
Pa sto onda seres ko foka....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 nov 2015, 14:38

milanribar je napisao/la:Ja za sebe nista ne tvrdim ali tvrdim za tebe da pojma nemas a jadan se slomi da budea insajder s informacijama. Vas par vodite bitku da znate nesto i na silu supljirate. Ti kad objavis ime i prezime igraca da dolazi i tak potpise, ja nikad necu napisati slovo vise na forumu. Toliko.
Samo ces pisati sa novim nickom kao i 100 puta do sada uostalom sto te to zanima vidis da je sve crno i pokradeno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 nov 2015, 14:43

pile87 je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ja za sebe nista ne tvrdim ali tvrdim za tebe da pojma nemas a jadan se slomi da budea insajder s informacijama. Vas par vodite bitku da znate nesto i na silu supljirate. Ti kad objavis ime i prezime igraca da dolazi i tak potpise, ja nikad necu napisati slovo vise na forumu. Toliko.
Samo ces pisati sa novim nickom kao i 100 puta do sada uostalom sto te to zanima vidis da je sve crno i pokradeno.
Rekoh ti, kad napises javno ime i prezime igraca i taj dode nikad vise slova. Do tada citiram tvoje gluposti od Alihodzica,Kokota i pojacanja raznih. Ovaj latvijac zakasnio na avion, Alihodzic ga za.****. Haj cekamo dalje janje.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 nov 2015, 14:45

Deset medija je prenijelo info da dolazi taj latvijac. Eno Ligata piše da neće doći zbog stanja u državi. Hajd @pile i ostali ne replicirajte mu vise. Lik vam hladno svako pitanje svjesno zaobiđe i okrene priču na drugu temu.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 20 nov 2015, 14:51

Milane, opet nekom ko fol argumentovanom pricom umotas u celofan bljuvotine, a ja samo TVRDIM da pojma nemas o situaciji u klubu, cak ne znas ni elementarne stvari. Rekao sam da imas svoj motiv zasto si tako negativno nabijen, i od svega nabrojanog samo stoji da ne valja rezultat, ali da si pratio sve utakmice kako kazes, znao bi da je barem pola njih izgubljeno potpuno nesretnim okolnostima, tipa zrinjski. Jos cu ti jednom ponoviti, jer nemam vremena raspravljati sa internetskim mediokritetima i neznalicama, bices sokiran kada vidis izvjestaj. Ako budes zainteresovan, naravno. Ziv ti meni bio 100 godina i nesretan zbog NASEG ZELJE, ali iza tastature I daleko od stadiona ;)

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 20 nov 2015, 14:57

Nastavljate s provalama i ljigatom. Pa nije Sirija, cuj zbog stanja u drzavi :lol: Sad mi je jasno ko je htio uvalit tog igraca Ljigata menadzera :lol: . Vi ste presmijesni majke mi. Ne zna se ko je smijesniji ovi sto hoce na silu da prikazu da se dobro rade bez dokaza ali traze dokaz da se ne radi dobro. To je vrh gluposti. Mi se borimo za opstanak s katastrofalnim timom i opet dodu da lazu i na forum.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 20 nov 2015, 15:06

Milane, samo 5 imena, dokazi da si legitiman kriticar :)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 nov 2015, 15:08

tm1921 je napisao/la:Milane, samo 5 imena, dokazi da si legitiman kriticar :)
Halali ali moram ti reći da ti je bezze pitanje

Rios

Post Postao/la Rios » 20 nov 2015, 15:14

Genie je napisao/la:
Rios je napisao/la:Sta da covjek ocekuje u nedelju!? :think: Laganu pobjedu kao protiv Celika ili patnju kao protiv Rudara,Slavije..!? Nadam se da nam je ova pauza prijala i da su igraci podigli formu na veci nivo,treba nam sto vise bodova iz preostalih utakmica.
Ne znam, mene su ovosezonski rezultati skroz ohladili, kao nikad prije. Nikakvih osjećaja više nemam! Sjedim kao lud na Grbavici, kada primimo gol uopšte se ne nerviram, odmah mi se stvori neka slika kako je to realnost i koje su nam mogućnosti sa ovom "ekipom". Kada gol postignemo uopšte se ne radujem, odmah mi je u glavi tabela i ogroman zaostatak za mjestima koja vode u Evropu. Stvara se osjećaj kao da ne igramo ni za šta, kao da samo igramo kako bi ovo priveli kraju, realno nije ni daleko od toga. Ja ne da čekam kraj polusezone, ja molim boga da se ova sezona što prije završi, kao da je sve ovo samo ružan san. Neću nikog da krivim, ali isto tako neću nikog ni hvaliti, stvarno je žalosno na šta smo došli da je jedan ovakav klub zakucan za sredinu tabele, gotovo bez ikakvih ambicija.
Dobro,logicno je da smo svi razocarani dosadasnjim rezultatima u PL,posebno nakon dobrih predstava u Evropi,ali ja se jos uvijek nekako nadam da cemo na proljece biti bolji.Pojacanja,zimske priprema,tradicionalno dobro proljece..Sve su to neki razlozi zasto se jos uvijek nadam,ako nista,boljim partijama.Ostao je i taj kup,mozemo i do trofeja na kraju,nikad se ne zna :thumbup: U ligi kaskamo poprilicno,ali nikad ne reci nikad ni tu,prosle godine smo odlicnim proljecem na kraju bili nadomak titule. :mrgreen:
Ovo sto je ostalo u ovoj godini uzeti 6 bodova,eto Radnik da halalimo :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 20 nov 2015, 15:19

Zaboljisport, ti si forumas za 10, i super je citati sto pises, i kad kritikujes i kad hvalis, zbog takvih forumi i jesu zanimljivi. Medjutim, milan je toliko tendenciozan i uporan da ga se samo argumenovano i kulturno treba ugasiti, sto mi je namjera. TVRDIM da ne samo da ne zna ime niti jednog covjeka osim medijski eksponiranih clanova uprave, a toliko pljuje. Drugo cak smijem tvrditi da ne zna niti nabrojati 15 trenutnih igraca. Eto milane, bujrum, dokazi se ;)

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2015, 15:25

Hoće li se Brko vratiti?

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 20 nov 2015, 15:26

pinki je napisao/la:Hoće li se Brko vratiti?
Tu sam ja :mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 nov 2015, 15:29

Brkoo je napisao/la:
pinki je napisao/la:Hoće li se Brko vratiti?
Tu sam ja :mrgreen:
Bez zezanja, izgleda da samo čeka da tamo otkuca ugovor i eto ga nazad.
A u svakom intervjuu je govorio MI, nikad Željo, ili oni, znači on je tu, u sjeni...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Jarodwest i 45 gostiju.