FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako se meni samo zgadi ovaj forum kad se pojavi ovaj samoprozvani navijač Želje. Razumijem ove što se upuštaju u raspravu sa njim, pokušavaju da argumentovano pobiju ove njegove dezinformacije i kritike, ali izgleda da ne može tako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Nemoj me krivo shvatiti ali rekao sam da je bezze pitanje jer može izguglati sve i napisati. Ništa ti ne dokazuje i da ti napiše. Drugo je da si ga nešto pitao što samo znaju oni koji dođu na tekmu ili sl. Znam ja kakav je on i ne branim ga uopšte. Dosadan je ko uš. Nekad kaže nešto što je istina, ali genrealno namjerno spama i okreće priču, a što je najgore svi ga citiraju.tm1921 je napisao/la:Zaboljisport, ti si forumas za 10, i super je citati sto pises, i kad kritikujes i kad hvalis, zbog takvih forumi i jesu zanimljivi. Medjutim, milan je toliko tendenciozan i uporan da ga se samo argumenovano i kulturno treba ugasiti, sto mi je namjera. TVRDIM da ne samo da ne zna ime niti jednog covjeka osim medijski eksponiranih clanova uprave, a toliko pljuje. Drugo cak smijem tvrditi da ne zna niti nabrojati 15 trenutnih igraca. Eto milane, bujrum, dokazi se
Ne zna on guglati hahahahahahaha 
[youtube][/youtube]
Tako mi Boga jedinog ne citam, cak i kad ga neko citira samo preskocim. Taman da je taj neko napisao korisnu informaciju. Gnavotor/gnjavatorica pozlatile mi se ko je izmislio ovu opcijuzaboljisportuBiH je napisao/la:Nemoj me krivo shvatiti ali rekao sam da je bezze pitanje jer može izguglati sve i napisati. Ništa ti ne dokazuje i da ti napiše. Drugo je da si ga nešto pitao što samo znaju oni koji dođu na tekmu ili sl. Znam ja kakav je on i ne branim ga uopšte. Dosadan je ko uš. Nekad kaže nešto što je istina, ali genrealno namjerno spama i okreće priču, a što je najgore svi ga citiraju.tm1921 je napisao/la:Zaboljisport, ti si forumas za 10, i super je citati sto pises, i kad kritikujes i kad hvalis, zbog takvih forumi i jesu zanimljivi. Medjutim, milan je toliko tendenciozan i uporan da ga se samo argumenovano i kulturno treba ugasiti, sto mi je namjera. TVRDIM da ne samo da ne zna ime niti jednog covjeka osim medijski eksponiranih clanova uprave, a toliko pljuje. Drugo cak smijem tvrditi da ne zna niti nabrojati 15 trenutnih igraca. Eto milane, bujrum, dokazi se
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja bi brki dao neogranicenu moc u klubu... neka stavi svoje prezime u ime kluba... svakako od naseg osnivanja, osimi nas aktivno prate do danasnjih dana... i to bez prekida...pinki je napisao/la:Bez zezanja, izgleda da samo čeka da tamo otkuca ugovor i eto ga nazad.Brkoo je napisao/la:Tu sam japinki je napisao/la:Hoće li se Brko vratiti?
A u svakom intervjuu je govorio MI, nikad Željo, ili oni, znači on je tu, u sjeni...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Čovjek je otišao jer mu je bio pun qrac da on samo radi sve moguce poslove u klubu a da likovi poput Žuje, Džele i kompanije se izležavaju bukvalno i skrivaju iza njega i njegovih rezultata i uz sve to nanose štetu klubu. Zamisli samo da radiš u firmi nekoj par godina i ti jedini dobro radiš i zbog tebe firma postiže dobre rezultate a ostale tvoje kolege ne rade ništa, pa svakom čovjeku bi pukao film. Čovjek je skontao ono o cemu ja pišem, džaba ti još dva trofeja ako klub tone u finansijsku dubiozu i samo bi bilo pitanje vremena u tom slucaju kad bi doživjeli sudbinu Čelika i Borca. Prije nego što je otišao stavio je svoje ljude u sve važnije segmente kluba,on je doveo Gredića, Šiljka itd, znaci ljude kojima vjeruje i dobro je upoznat sa ovom stabilizacijom, jer je on idejni zacetnik ove stabilizacije. Šeici mu placaju milione samo da radi ono što je kod nas radio za džaba a uz to se sve i dobro zavalio kada govorimo o finansijama jer je dosta puta dao svoj novac a da ni feninga nije hajrovao od toga.pinki je napisao/la:Bez zezanja, izgleda da samo čeka da tamo otkuca ugovor i eto ga nazad.Brkoo je napisao/la:Tu sam japinki je napisao/la:Hoće li se Brko vratiti?
A u svakom intervjuu je govorio MI, nikad Željo, ili oni, znači on je tu, u sjeni...
Ne znam zašto te cudi to da kad prica o Želji govori mi, Amar je Željovac od glave do pete. Vjerovatno je sebicno sto cu ovo reci ali nadam se da ce se sto prije vratiti u Želju i da ce raditi ono u cemu je najbolji..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Skoro svi se nadamo da ce se Amar vratiti, iskreno mi disemo na škrge kako je on otisao.
Slazem se s vecinom da nam je on svijetlo na kraju tunela.
Slazem se s vecinom da nam je on svijetlo na kraju tunela.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ja uopšte Amara nebi vratio na mjesto trenera nego na mjesto sportskog direktora. ON bi tu bio tata mata svima. Mangup, dobar pregovarač, zna prepoznati igrača i mladog i starog. Zna se nej...ti majke svima na kulutran način. Privlačan medijski. Poželio sam neke njegove doskočice
i što bi rekao on sam bolje se vidi kad gledaš sa strane 
Ja bi Amara volio vidjeti na mjestu taman cistacice imali bi neke koristi od njega ali na zalost ne vjerujem da je jos uvijek vrijeme.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja uopšte Amara nebi vratio na mjesto trenera nego na mjesto sportskog direktora. ON bi tu bio tata mata svima. Mangup, dobar pregovarač, zna prepoznati igrača i mladog i starog. Zna se nej...ti majke svima na kulutran način. Privlačan medijski. Poželio sam neke njegove doskočicei što bi rekao on sam bolje se vidi kad gledaš sa strane
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Iskreno sam zabrinut ako će nam Elvis Karić biti pomoćnik trenera...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
1.Otisao za parama a ne sto mu je bio pun qrac svega.Na kraju svi bi mi to uradili.Brkoo je napisao/la: Čovjek je otišao jer mu je bio pun qrac da on samo radi sve moguce poslove u klubu a da likovi poput Žuje, Džele i kompanije se izležavaju bukvalno i skrivaju iza njega i njegovih rezultata i uz sve to nanose štetu klubu. Zamisli samo da radiš u firmi nekoj par godina i ti jedini dobro radiš i zbog tebe firma postiže dobre rezultate a ostale tvoje kolege ne rade ništa, pa svakom čovjeku bi pukao film. Čovjek je skontao ono o cemu ja pišem, džaba ti još dva trofeja ako klub tone u finansijsku dubiozu i samo bi bilo pitanje vremena u tom slucaju kad bi doživjeli sudbinu Čelika i Borca. Prije nego što je otišao stavio je svoje ljude u sve važnije segmente kluba,on je doveo Gredića, Šiljka itd, znaci ljude kojima vjeruje i dobro je upoznat sa ovom stabilizacijom, jer je on idejni zacetnik ove stabilizacije. Šeici mu placaju milione samo da radi ono što je kod nas radio za džaba a uz to se sve i dobro zavalio kada govorimo o finansijama jer je dosta puta dao svoj novac a da ni feninga nije hajrovao od toga.
Ne znam zašto te cudi to da kad prica o Želji govori mi, Amar je Željovac od glave do pete. Vjerovatno je sebicno sto cu ovo reci ali nadam se da ce se sto prije vratiti u Želju i da ce raditi ono u cemu je najbolji..
2.Nije se on nusta zavalio s obzirom da te pare koje on dao se vode kao dug prema njemu.
Znaci da ce.mu biti vracene.O hajrivanju necemo ovdje....
Otišao je ponavljam jer mu je bio pun qrac da on radi a da ostali gledaju, i naravno zbog miliona koje niko od nas ne bi odbio..DANAN je napisao/la:1.Otisao za parama a ne sto mu je bio pun qrac svega.Na kraju svi bi mi to uradili.Brkoo je napisao/la: Čovjek je otišao jer mu je bio pun qrac da on samo radi sve moguce poslove u klubu a da likovi poput Žuje, Džele i kompanije se izležavaju bukvalno i skrivaju iza njega i njegovih rezultata i uz sve to nanose štetu klubu. Zamisli samo da radiš u firmi nekoj par godina i ti jedini dobro radiš i zbog tebe firma postiže dobre rezultate a ostale tvoje kolege ne rade ništa, pa svakom čovjeku bi pukao film. Čovjek je skontao ono o cemu ja pišem, džaba ti još dva trofeja ako klub tone u finansijsku dubiozu i samo bi bilo pitanje vremena u tom slucaju kad bi doživjeli sudbinu Čelika i Borca. Prije nego što je otišao stavio je svoje ljude u sve važnije segmente kluba,on je doveo Gredića, Šiljka itd, znaci ljude kojima vjeruje i dobro je upoznat sa ovom stabilizacijom, jer je on idejni zacetnik ove stabilizacije. Šeici mu placaju milione samo da radi ono što je kod nas radio za džaba a uz to se sve i dobro zavalio kada govorimo o finansijama jer je dosta puta dao svoj novac a da ni feninga nije hajrovao od toga.
2.Nije se on nusta zavalio s obzirom da te pare koje on dao se vode kao dug prema njemu.
Znaci da ce.mu biti vracene.O hajrivanju necemo ovdje....
Nisi upucen dovoljno, on jeste pozajmio klubu neke pare koje cemo mu vratiti naravno, samo je puno puta dao a da nije profitirao od toga..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Te pare što je Amar posudio neće ih nikad uzeti na silu. Da će ih vratiti hoće i treba, ali nekad kad bude bolji vakat.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Odlični rezultati selekcija Omladinskog pogona FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/odlicni-rezulta ... car/17487/
Lijep izvjestaj hvala ipeeIpee je napisao/la:Odlični rezultati selekcija Omladinskog pogona FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
+1Jaozinho22 je napisao/la:Iskreno sam zabrinut ako će nam Elvis Karić biti pomoćnik trenera...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Prvi put čujem da će Karić biti pomoćni, ako je neko prelazno rješenje neka ga, ali ako nije, onda je to već zabrinjavajuće. Ne radi imena ili renomea, već zato što on i Mulalić skupa nemaju tri godine rada u stručnom štabu. Edis i neko iskusan tipa Memić ili Dino bi bila odlična kombinacija, sve ostalo je amaterizam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
milanribar je napisao/la:Rekoh ti, kad napises javno ime i prezime igraca i taj dode nikad vise slova. Do tada citiram tvoje gluposti od Alihodzica,Kokota i pojacanja raznih. Ovaj latvijac zakasnio na avion, Alihodzic ga za.****. Haj cekamo dalje janje.
Eto cisto da opet svi vide da si mlohva cunamilanribar je napisao/la:Napisi javno ime i prezime tog igraca i ako taj igrac dode u Zelju, ja sad pred svima obecavam da nikad vise necu na ovom forumu napisati slovo!pile87 je napisao/la:Ima drug mladi reprezentativac jedne zemlje.zeka_tm87 je napisao/la:zna li se osim brazilaca ima li jos kakvih igraca na probi i da li koji od brazilaca ostaje???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!