FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li dosao onaj Latvijac sto je trebao doci jos prije 2-3 dana ? Lazdins ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije nece dolazitiZZtop10 je napisao/la:Je li dosao onaj Latvijac sto je trebao doci jos prije 2-3 dana ? Lazdins ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pile ba koji ti je, nemoj ga više citirati jesi normalan ti.. Svaki novi citat si mi sve manji u ocima i sve gori forumas..
On se na tebe nalozio, ti se palis, on sve vise komantarise, mene glava ne prestaje.
On se na tebe nalozio, ti se palis, on sve vise komantarise, mene glava ne prestaje.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Ja i dalje ne shvatam one koji ovom ozbiljno odgovaraju. Kad bolje razmislim, ne shvatam ni sebe što mu neozbiljno odgovaram.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kad se sjetim ovog Karica i kakvih je on ispada imao kad je branio kod nas hahahahha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
- milanribar
- Kontakt:
Karic je dobar momak, dobar golman bio, ali nije za pomocnog trenera.
,
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 20 nov 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zadnja izmjena: brile, dana/u 20 nov 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nisam imao vremena da se upoznamo, molim anonimno 
Gledaj juga nekad zivot ti ****

Gledaj juga nekad zivot ti ****

-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da se naježišAjzea je napisao/la:Nisam imao vremena da se upoznamo, molim anonimno
Gledaj juga nekad zivot ti ****![]()
Životni saputnik! 1921
tesko da ce opet nekad biti ovako .....Eisenbahner1921 je napisao/la:Da se naježišAjzea je napisao/la:Nisam imao vremena da se upoznamo, molim anonimno
Gledaj juga nekad zivot ti ****![]()
bit će uskoro jug ovakav, ipak treba neko vrijeme da se stvari srede, ne može sve preko noći. SWRA!
19TM87 ZAVIDOVICI
Normalno da ce biti... Jedva cekam..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Kad je sutra trening?
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
A gdje je Guso?
kakav bi tandem bili Mulalic-Adzem?,ipak su oni trenirali ove sve nase mlade igrace,i najbolje ih poznavaju,mda bi bili slabiji u omladinskom
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Upucen sam i vise nego mislis.Zato sam i napisao necemo ovdje......vjeruj mi.Brkoo je napisao/la:Otišao je ponavljam jer mu je bio pun qrac da on radi a da ostali gledaju, i naravno zbog miliona koje niko od nas ne bi odbio..DANAN je napisao/la:1.Otisao za parama a ne sto mu je bio pun qrac svega.Na kraju svi bi mi to uradili.Brkoo je napisao/la: Čovjek je otišao jer mu je bio pun qrac da on samo radi sve moguce poslove u klubu a da likovi poput Žuje, Džele i kompanije se izležavaju bukvalno i skrivaju iza njega i njegovih rezultata i uz sve to nanose štetu klubu. Zamisli samo da radiš u firmi nekoj par godina i ti jedini dobro radiš i zbog tebe firma postiže dobre rezultate a ostale tvoje kolege ne rade ništa, pa svakom čovjeku bi pukao film. Čovjek je skontao ono o cemu ja pišem, džaba ti još dva trofeja ako klub tone u finansijsku dubiozu i samo bi bilo pitanje vremena u tom slucaju kad bi doživjeli sudbinu Čelika i Borca. Prije nego što je otišao stavio je svoje ljude u sve važnije segmente kluba,on je doveo Gredića, Šiljka itd, znaci ljude kojima vjeruje i dobro je upoznat sa ovom stabilizacijom, jer je on idejni zacetnik ove stabilizacije. Šeici mu placaju milione samo da radi ono što je kod nas radio za džaba a uz to se sve i dobro zavalio kada govorimo o finansijama jer je dosta puta dao svoj novac a da ni feninga nije hajrovao od toga.
Ne znam zašto te cudi to da kad prica o Želji govori mi, Amar je Željovac od glave do pete. Vjerovatno je sebicno sto cu ovo reci ali nadam se da ce se sto prije vratiti u Želju i da ce raditi ono u cemu je najbolji..
2.Nije se on nusta zavalio s obzirom da te pare koje on dao se vode kao dug prema njemu.
Znaci da ce.mu biti vracene.O hajrivanju necemo ovdje....
Nisi upucen dovoljno, on jeste pozajmio klubu neke pare koje cemo mu vratiti naravno, samo je puno puta dao a da nije profitirao od toga..
Najava utakmice i na Hayatu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pusti najavu, danas ćemo mlatnut pare na onim osmim i devetim engleskim ligama i 3+ golovimaOkolele je napisao/la:Najava utakmice i na Hayatu..
Ima li sta sigurno...Ajzea je napisao/la:Pusti najavu, danas ćemo mlatnut pare na onim osmim i devetim engleskim ligama i 3+ golovimaOkolele je napisao/la:Najava utakmice i na Hayatu..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kod mene je uvijek sve sigurno... Dok ne završe utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.