Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

harishp
Kontakt:

Re: Zasto navijate bas za tim koji navijate?

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 16:42

Babilon je napisao/la:Netko moze navijati za strano,voliti tuđe al to nije slucaj u mene: Zrinjski je zivot i vise od toga,osjecaj kad ulazis na stadion,kad se potigne gol,osjecaj tuge i radosti,svakodnevno pracenje događanja oko kluba,biti dio te ljubavi moze se samo ako podupires svoj lokalni klub!
HSK ZRINJSKI MOSTAR!Ostalo nije bitno ,mozes pogledati el clasico ,uzivat u nogometu ,al sve je to tuđe a ovo je moje,nase i kakvo je takvo je,bit ce nakada i u nas bolje!
Licemjerno jer prvi Zrinjski igra na tudjem ili citaj otetom stadionu.Koji je dobio samo zbog politike opstine iako se zna da Velez izgradio taj stadion.To jest zbog njega je napravljen.
Tako da o tome tudje,strano ili ofo ono.Neko drugi moze pisati a ne takvi. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 apr 2010, 20:20

QUARESMA 18<<< je napisao/la:[quote="1921""reds"]
Higuain ? Je li to onaj igrac koji je fulio prazan gol i poslao silne milone u vodu ? :lol:
Mozda jeste dao golova i golova, ali to je bilo protiv žnj klubova. Raul je postigao najvise golova protiv Barcelone , 11. Isto tako, taj Raul moze odigrati 90 minuta , i svi znamo da ne postoji odbrana koju on ne moze proci i golman kojem ga ne moze zabiti.

Pitanje za ove sto brane Kaku i Ronalda. Kada je Zidane dosao iz Juventusa (!?) odmah se uklopio u ekipu. Zasto to ne mogu Kaka i Ronaldo koji su duplo vise placeni ?
pa nema raul 20 i nesta godina da se krece po terenu kao prije, i raul je prijje bio kao higuain, napredovat ce on vise neg raul, sam ako jos ostane u realu[/quote]
Ako ostane u realu jedino sto nece je napredovat :mrgreen:

TM87_Maniacs
Kontakt:

Post Postao/la TM87_Maniacs » 13 apr 2010, 20:50

*ZELJO* na 1. mjestuu..

Simpatiziram:
*CHELSEA* - Uz ZELJU meni najveci klub na Svijetu (jos kad bi LP osvojili :roll:)
*Valencia* - Jos dok sam bio mali gledao sam Valenciu.. kada je igrao Canizares i ostali.. sad nesto slabiji, ali u srcu ostali :)
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 08 maj 2010, 15:57

Evo razloga i povoda zasto navijam za Atletico.

Bilo je to 95-te odmah nakon rata, kada sam poceo pratiti nogomet, bila je to neka bezveze utakmica Atletico mislim da je igrao sa Betisom, i dobio je 2,3-0 tada su Cholo i Kiko zabili golove, i Cholo Simeone mi je tad postao nekako simpatican... Drag. Zbog njega sam poceo pratit te utakmice Atletica, i onda je bila neka dugo najavljivana utakmica (za mene 'neka') igrali su Barcelona i Atletico na Nou Campu, cim sam cuo ime Simeone odmah sam se uhvatio TV-a :D Tad je Jose Caminero sjebo Nadala i pritom dao jedan ili dva gola. I od tad ko me god pito za koga navijam govorio sam mu za Atletico Madrid :D. Nakon toga prezivio sam utakmice sa Ajaxom, Realom, Barcom, Borussiom, ali i dalje vjerni rojiblancos :D. Tada sam dobio i prvi dres, bio je to Cholov, evo i slike:http://i44.tinypic.com/15ccapy.jpg . a najteze mi je bilo kada smo ispali u Segundu 2001/2 ja mislim. Al svejedno i dalje sam nastavio navijati za Atletico.

Nakon toga dosla je generacija sa Aguerom i Forlanom, koja ce me nadam se uciniti najsretnijim covjekom na svijetu, i osvojiti Europa ligu!
Rey de la furia española...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 maj 2010, 16:02

navijam samo za Zelju, i smjesno je navijati za neki klub ciji stadion nisi vidio u zivotu... ;)
a simpatiziram i Everton, Fulham i Milan...
BRAVE HEART 1979-2005

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 08 maj 2010, 16:12

harishp je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Netko moze navijati za strano,voliti tuđe al to nije slucaj u mene: Zrinjski je zivot i vise od toga,osjecaj kad ulazis na stadion,kad se potigne gol,osjecaj tuge i radosti,svakodnevno pracenje događanja oko kluba,biti dio te ljubavi moze se samo ako podupires svoj lokalni klub!
HSK ZRINJSKI MOSTAR!Ostalo nije bitno ,mozes pogledati el clasico ,uzivat u nogometu ,al sve je to tuđe a ovo je moje,nase i kakvo je takvo je,bit ce nakada i u nas bolje!
Licemjerno jer prvi Zrinjski igra na tudjem ili citaj otetom stadionu.Koji je dobio samo zbog politike opstine iako se zna da Velez izgradio taj stadion.To jest zbog njega je napravljen.
Tako da o tome tudje,strano ili ofo ono.Neko drugi moze pisati a ne takvi. :evil:

Ista poruka kao i za bilala od mene za tebe! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2010, 16:10

Za Arsenal navijam(zbog Henrya najvise) a ove simpatisem:Milan,Barsa,Deportivo,Inter,Valensija,PSG,Bayern...
Rođen s tobom da budem

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 16:21

Bijeljinac je napisao/la:Navijam za Zvezdu, matori me naucio, a od kada, nemam pojma, ne sjecam se vise, bio sam mali, a to je mnogo davno :mrgreen:
Inace slazem se sa ovim likom da mu je besmisleno navijati za neki klub ciji stadion u zivotu vidio nije, 'ajd ako je dijete, ali ako ima 15 i kusur godina, meni nelogicno. Takodje mislim da je nelogicno navijati i za vise klubova ili vise reprezentacija. Simpatisati u odredjenom momentu, to mi je ok, ali bas ono navijacki gristi za vise baja, ne ide.
mene je pokusao, ali nisam nasjeo :D

The Violets
Kontakt:

Post Postao/la The Violets » 20 maj 2010, 16:28

Austria Wien i F.K.Sarajevo - za Austriu od 1997 kad su igrali intertoto kup tekma protiv Lyona od tad sam ih poceo simpatisati, a sezona 2003/04 kup uefa utakmica protiv BvB a tj kad ih je Austria izbacila tad sam defiinitivno odlucio Austria moj klub i od tad ih nenormalno gotivim, pratim i sl..A Sarajevo rodjen odrasto na carsiji mahalska prica i rodila se ljubav :D :mrgreen:

alibi

Post Postao/la alibi » 20 maj 2010, 16:32

FC SARAJEVO i niko vise.......A pitanje zasto ,jednostavno zato......LJUBAV je to i kraj svake price......

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 maj 2010, 16:36

Arsenal FC

Zato sto je DOMINACIJA!
Dio Arsenala

The Violets
Kontakt:

Post Postao/la The Violets » 20 maj 2010, 16:44

Bijeljinac je napisao/la:
The Violets je napisao/la:Austria Wien i F.K.Sarajevo - za Austriu od 1997 kad su igrali intertoto kup tekma protiv Lyona od tad sam ih poceo simpatisati, a sezona 2003/04 kup uefa utakmica protiv BvB a tj kad ih je Austria izbacila tad sam defiinitivno odlucio Austria moj klub i od tad ih nenormalno gotivim, pratim i sl..A Sarajevo rodjen odrasto na carsiji mahalska prica i rodila se ljubav :D :mrgreen:
Navijas za zidovski bankarski klub :o Zivio Rapid i becka radnicka klasa :D :mrgreen:
Salim se naravno, ja u Austriji simpatisem ove koji su bolji :D :mrgreen:
Da bio je predsjednik zidov...jbg, al vjerovo il ne navijaci su okarakterisani kao nacisti :S :D smijesno historija ih veze za zidove a navijaci mislim oni ekstremni su nacisti, i jos nesh imaju prijateljstva sa ultras dynamo kao i horde :) a FK Austria Wien je klub za Zakonom o udrugama 2000 i broji preko 2000 članova u 2008, a dana i vise

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2010, 16:57

Za Liverpool navijam od 1985., tacnije od finala u Heyselu.
Bio sam tada klinac, gledao nerede na tribinama i mislio kako mrzim engleze zbog poginulih ljudi.
Medjutim, LFC je bio punoooo bolji od Juventusa, a onda je sudija dosudio, blago je reci, SRAMOTAN penal za Juve.
I od tada navijam za LFC. Imao sam i srecu ( u nesreci) da sam 1991 i dio 1992 proveo u Engleskoj, gdje me je mamina tetka i njem muz vodili na tekmu sa Blackburnom, bio je to kup.
Od tada sam zagrizeni navijac, i najzalija stvar koju sam izgubio u ratu (osim sto sam protjeran iz BLuke) je sal Liverpoola i dres.
Dok sam ziv, navijacu za LFC i za Zelju, naravno...
Kod nas je Zeljo najveci...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

The Violets
Kontakt:

Post Postao/la The Violets » 20 maj 2010, 17:03

Da bio je predsjednik zidov...jbg, al vjerovo il ne navijaci su okarakterisani kao nacisti :S :D smijesno historija ih veze za zidove a navijaci mislim oni ekstremni su nacisti, i jos nesh imaju prijateljstva sa ultras dynamo kao i horde :) a FK Austria Wien je klub za Zakonom o udrugama 2000 i broji preko 2000 članova u 2008, a dana i vise[/quote]

Ma znam sve, ovo mi je jako zanimljivo rivalstvo inace.
Ne znam dal' znas, al' kazu da se navijaci Austrije loze na Madjarice, a Rapida na Cehinje :D Naime Madjari su od kraja 70-ih dolazili u Austriju, a u Rapid su mahom Cesi dolazili (od 1980.), sto se tice zemalja u blizini Beca.
Ukoliko kada budes dolazio na Hor-stadion, obavezno i na grob Papirnatom da mu se poklonis :) Lik je za zivota bio legenda, steta sto nema vise takvih prica u danasnjem fudbalu, mediji i prenatrpanost fudbalom sve unistili, nemaju vise navijaci ni vremena da smisljaju price, a ono vec nova utakmica, nova prica.[/quote]

Drago mi je cuti da jos neko zna o tom rivalstvu...znam to citao sam na netu :D Imam rodbine u Belgiji pa usput mozda svratim nekad, naravno sve sto se veze za F.K.Austria :).Da steta nema toga vise, danas sve marketing mediji sto kazes jbg tako je nazalost...Al drago mi jbt da neko zna nesto o ovom rivalstvu :D pozz

The Violets
Kontakt:

Post Postao/la The Violets » 20 maj 2010, 17:09

znam, zivio sam u Njemackoj...ne sad perfektno al znam ono, kontam vecinu...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 17:41

Njemačka.

Znam Njemački, hvala Bogu, volim njihov stil igre, ali ono najvažnije je da se nikada ne predaju, baš kao i ja. Uvijek kada padnu, ustanu jači nego prije. Njihov mentalitet je poseban, i upravo zbog svega ovoga se trebaju cijeniti.

Ovo sam stavio na ovu temu radi predstojećeg svjetskog prvenstva. Neka ovdje boravi.

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 20 maj 2010, 18:03

Navijam za Njemacku zato sto su zapoceli dva svjetska rata.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 20 maj 2010, 19:35

Juventus i Italija.... Sve zbog jednog covjeka, Alessandro Del Piero 8-)

Bez skandala, ima predobru zenu :mrgreen: i dvoje djece, najbogatiji fudbaler u Italiji, najveca legenda svog kluba, a nikada nije trazio neke enormne sume ili neke gluposti. I danas zna snimiti reklame za one skutere Piaggio, Suzuki i te gluposti :mrgreen: Znaci u zivotu ljudina, dobar je i igrac, fenomenalno izvodi slobodne udarce, istinski vodja svog tima gdje ga postuju jednako kao i trenera. Znaci da nastavim nema smisla jednostavno ga volim sto je jednostavan i takav je ostao do kraja 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 20 maj 2010, 19:45

Navijam za Bayern jer prije pocetka rata (1991) sam otisao s roditeljima u Njemacku tacnije u Munchen, tek smo dosli u Njemacku kao izbjeglice i nismo imali gdje, pa je na starom Bayernovom stadionu su bili satori za izbjeglice :D i tu sam napravio svoje prve korake :!: Od tad pa do danasnjeg dana i sve dok ne odem u grob navijam za Bayern.

I da zaboravio sam navijam za Zelju isto, stari mi voli Zelju vise od mene (zezam se :mrgreen: ) inace stadion mi je od kuce 10 minuta i stari me kao dijete vodio na utakmnice Zelje svake sedmice, to su bila vremena kada je ova liga na nesto licila i bilo je uzitak gledati sjecam se i ako sam bio dijete.

Bayern i Zeljeznicar to su moja dva kluba 8-)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 maj 2010, 14:17

FC BAYERN je napisao/la:Navijam za Bayern jer prije pocetka rata (1991) sam otisao s roditeljima u Njemacku tacnije u Munchen, tek smo dosli u Njemacku kao izbjeglice i nismo imali gdje, pa je na starom Bayernovom stadionu su bili satori za izbjeglice :D i tu sam napravio svoje prve korake :!: Od tad pa do danasnjeg dana i sve dok ne odem u grob navijam za Bayern.

I da zaboravio sam navijam za Zelju isto, stari mi voli Zelju vise od mene (zezam se :mrgreen: ) inace stadion mi je od kuce 10 minuta i stari me kao dijete vodio na utakmnice Zelje svake sedmice, to su bila vremena kada je ova liga na nesto licila i bilo je uzitak gledati sjecam se i ako sam bio dijete.

Bayern i Zeljeznicar to su moja dva kluba 8-)
E ****, prohodao na starom stadionu Bayerna za vrijeme rata, a isao na tekme prije rata. :?: :?: :?: :oops:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.