Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

theboss_RD07
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 nov 2015, 01:23

Jel izasao windows 10 za Lumiu 630?

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 nov 2015, 09:19

Ma nije ni za jednu, al moze na svaku Lumiu :D
Mia San Mia

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 nov 2015, 09:24

Skinuo sam ovaj bild, djeluje mi skroz sporo na pocetku. Al evo apdejtuje se 31 aplikacija. Valjda ce ubrzat nakon sto to zavrsi :|

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 nov 2015, 09:46

theboss_RD07 je napisao/la:Skinuo sam ovaj bild, djeluje mi skroz sporo na pocetku. Al evo apdejtuje se 31 aplikacija. Valjda ce ubrzat nakon sto to zavrsi :|
Ubrzat će nakon updatea aplikacija, ja sam sinoć instalirao taj build i sad radi sve normalno.
Pld W D L
38 26 12 0

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 nov 2015, 09:58

Meni je video rezolucija povecana sad je max. 1920x1080 sto mi na 8.1 nije moglo, i također digitalna stabilizacija, pogotovu na prednjoj kameri dostupna te isto tako rezolucija snimanja na prednjoj sada je 1280x720. Ovo je na Lumia 920.

Ima nekih sitnica ovako sto se meni ne sviđaju, tipa slika pozivaoca sada je smanjena i u okruglom je obliku. Uopceno izgled dizajn sada to vise lici na zadnju verziju androida, meni licno je onaj prijasnji mozda bio i ljepsi, ne mogu se odluciti, ali u svakom slucaju je veliki upgrade bez obzira na sve, mnostvo stvari koje su prije falile sada su dodane.
Mia San Mia

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 21 nov 2015, 11:25

anell je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Skinuo sam ovaj bild, djeluje mi skroz sporo na pocetku. Al evo apdejtuje se 31 aplikacija. Valjda ce ubrzat nakon sto to zavrsi :|
Ubrzat će nakon updatea aplikacija, ja sam sinoć instalirao taj build i sad radi sve normalno.
Opet je malo sporiji nego inace, ali nista strasno, skoro neprimjetno. Dosta je ubrzao nakon apdejta aplikacija.

jel neko od vas ima problem sa viberom nakon instaliranja bilda? Kada pokusam unijeti sigurnosni kod izleti mi 'doslo je do neocekivane iznimke'

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 nov 2015, 12:40

nemam ja tih problema

ma viber je qrina od aplikacije, pa vise mi se zali jaran nju sa iphone 6 nego ja

belson123
Kontakt:

Post Postao/la belson123 » 21 nov 2015, 13:05

Raja samo da pitam zna li neko koliko ce mi uzeti para za popravku stakla? Imam xperiu t3, puklo staklo, display i touch rade skroz ok, samo eto sto je staklo bas napuklo.. Neki mi kazu da necu moci proci ispod 200KM, a ne daju mi se tolike pare.. I usput ako neko zna da preporuci dobar servis u Sarajevu da to popravim, jbg zao mi nov telefon haman..

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 21 nov 2015, 16:25

Smartson u hrasnom,ja sam im nosio svoj mob i sve okej bilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 nov 2015, 16:25

Hoce li izlaziti FIFA 16 UT za windows?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2015, 23:30

Ima li ko iskustva sa Tesla 6 telefonom? Kakav je? Gledam pop netu, jedni kažu da je obično kinesko smeće (da, kinesko iako ga je osmislio Comtrade prave ga Kinezi, navodno u Kini postoji identičan fon, ali pod drugim nazivom), dok ga drugi hvale. :hmmmmm:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 nov 2015, 12:04

dijabola je napisao/la:
isx je napisao/la:
dijabola je napisao/la:Jel ima ko iphone, kako da ga resetujem i obrišem ovaj icloud account ako ne znam šifru xd
Nikako. Vrati ga vlasniku.
Otključo sam :P
Kako? :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 nov 2015, 12:09

alan_kardec je napisao/la:Ima li ko iskustva sa Tesla 6 telefonom? Kakav je? Gledam pop netu, jedni kažu da je obično kinesko smeće (da, kinesko iako ga je osmislio Comtrade prave ga Kinezi, navodno u Kini postoji identičan fon, ali pod drugim nazivom), dok ga drugi hvale. :hmmmmm:
Nije njega osmislio "Comtrade" nego je to rebrandirani iNew V7, telefon koji se prodaje već više od godinu dana. Ja sam ga jedno vrijeme imao i za tada uloženo dobijao se dobar uređaj. Ali, to je bilo prije tačno godinu dana i sa carinom i porezom uređaj me koštao 340 KM. Ukoliko te nešto određeno zanima oko tog uređaja slobodno pitaj ;) .

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2015, 12:55

sony_91 je napisao/la:Nije njega osmislio "Comtrade" nego je to rebrandirani iNew V7, telefon koji se prodaje već više od godinu dana. Ja sam ga jedno vrijeme imao i za tada uloženo dobijao se dobar uređaj. Ali, to je bilo prije tačno godinu dana i sa carinom i porezom uređaj me koštao 340 KM. Ukoliko te nešto određeno zanima oko tog uređaja slobodno pitaj ;) .

Zanima je generalno kakav je telefon i čime recimo ti koji si ga koristio, nisi zadovoljan?
Tražio sam recenzije po yt, ali su sve i jedna je na našem jeziku i svi od reda ga hvale, stekao sam utisak samo zato što je eto naš telefon tako da te recenezije i ne uzimam za ozbiljno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 nov 2015, 13:06

alan_kardec je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Nije njega osmislio "Comtrade" nego je to rebrandirani iNew V7, telefon koji se prodaje već više od godinu dana. Ja sam ga jedno vrijeme imao i za tada uloženo dobijao se dobar uređaj. Ali, to je bilo prije tačno godinu dana i sa carinom i porezom uređaj me koštao 340 KM. Ukoliko te nešto određeno zanima oko tog uređaja slobodno pitaj ;) .

Zanima je generalno kakav je telefon i čime recimo ti koji si ga koristio, nisi zadovoljan?
Tražio sam recenzije po yt, ali su sve i jedna je na našem jeziku i svi od reda ga hvale, stekao sam utisak samo zato što je eto naš telefon tako da te recenezije i ne uzimam za ozbiljno.
Pogledaj recenzije iNew V7, to je taj uređaj. Jedine promjene su kozmetičke na softveru. A, nisam ga ja dugo koristio, neka četiri dana uređaj je bio kod mene nakon čega sam ga prodao. Naime, lijep je uređaj i mnogima se svidi vizuelno. Jedina mana po meni je bila autonomija, znači baterija je mogla biti bolja. Ekran dobar, kamera solidna. Čak, štoviše, ekran me za taj cjenovni rang pozitivno iznenadio. I na nekim skupljim uređajima ekran je bio lošije kvalitete. Za nešto više ni ja ti ne mogu pomoći jer nisam dovoljno dugo koristio uređaj da kažem kako se ponašao nakon određenog vremena.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 nov 2015, 13:20

Ok, hvala puno na informacijama :thumbup:
RIP Adis Selmanović

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 nov 2015, 14:18

UNIVERZALNO / HUSTEL / DIGITAL CITY

Nekako mi je ovo glavna tema, gdje kupiti telefon? Koje su prednosti jednih, koje drugih, koje su mane jednih a koje drugih i sl.

Planiram kupit Samsung Galaxy J7 pa eto usput ako ima neko misljenje o telefonu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 nov 2015, 14:19

Dobar mobitel za 350km?????? Moze i polovan, samo da je masinka (dobra kamera, da ne pocne stekat nakon par mjeseci koristenja)???
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 nov 2015, 14:23

JavierBosnia je napisao/la:UNIVERZALNO / HUSTEL / DIGITAL CITY

Nekako mi je ovo glavna tema, gdje kupiti telefon? Koje su prednosti jednih, koje drugih, koje su mane jednih a koje drugih i sl.

Digital City je makar iz mog iskustva najbolji, tamo kupljena 2 telefona, sve ispravno, u kutiji, neotpakovano, Hustel normala radnja, isto tako neotpakovan telefon (makar bijaše tako zimus nekad kad sam kupovao tamo), a Univerzalno ne bih ni spominjao, fuj
FrancescoTotti je napisao/la:Dobar mobitel za 350km?????? Moze i polovan, samo da je masinka (dobra kamera, da ne pocne stekat nakon par mjeseci koristenja)???
G2 ili S4
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 22 nov 2015, 14:27

anonimni je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:UNIVERZALNO / HUSTEL / DIGITAL CITY

Digital City je makar iz mog iskustva najbolji, tamo kupljena 2 telefona, sve ispravno, u kutiji, neotpakovano, Hustel normala radnja, isto tako neotpakovan telefon (makar bijaše tako zimus nekad kad sam kupovao tamo), a Univerzalno ne bih ni spominjao, fuj
FrancescoTotti je napisao/la:Dobar mobitel za 350km?????? Moze i polovan, samo da je masinka (dobra kamera, da ne pocne stekat nakon par mjeseci koristenja)???
G2 ili S4
Brate prosle godine sam kupio kod njih Samsung Galaxy Core, nikakvih problema sa mobitelom nikad nisam imao.
A gledam komentare, ljudi pljuju na sve strane, izgleda glavno je kako te zapadne. Nekad ti daju dobar nekad los.
A moguce da je i do telefona, neki kupe neko kinesko sranje, za 200 KM a tamo specifijakcije ko u S5 i ocekuju da bude dobar.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, drzgemboadislic, kraljttbvb, MrPink i 15 gostiju.