14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 14. KOLA

Tabela poslije 14. KOLA

Tabela poslije 14. KOLA

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

BIHfan je napisao/la:Prvi na tabeli.![]()
![]()
Belmin6 je napisao/la:Rutinsko šamaranje slabašnog Manchestera.
@bavariane ganjamo titulu, a ti haman ganjaš gore po Krajini žene. Cekaj da barem titulu mlatnemo.
Nema ga ni iduce kolo, cisti kartonebavarian_bk je napisao/la:
IgračinaMarsal je napisao/la:Samo da pohvalim Sheyia, dakle momčiluk je sam pobijedio u zadnjoj utakmici!!!
Mont0 je napisao/la:Sekretaru mi smo pobijedili koliko mogu da vidim i imamo 22 boda a ne 20..
Naravno ako pronadjes igraca da moze igrati za vas.deyo je napisao/la:Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Unofficialpage više nije član SS Gongasha.
SS Gongashi kao i ja kao kapiten ekipe se zahvaljujemo Unofficialpage na druženju i sigurno ce ostati u hall of fame kluba kao igrac koji je dosta doprinio uspjesima kluba
E sad ne znam moze li se raspisati konkurs za prijem novog igraca,pa molim nekog iz Saveza da mi pomogne oko pravila,a ako može SS Gongashi traže igraca koji ce biti redovan jer svaki crveni karton od sad znaci i izbacivanje iz ekipe.
deyo

Pa popravi vrijeme u postavkama profila na forumu i bice ti vrijeme uredu. Nije do foruma vec je do tebe.DANTES je napisao/la:samo da naglasim da sam na vrijeme odigrao ss. ba ligu ali sat na forumu pokazuje da je već 12 i 16 a ustvari je 11 I 16
Bilo mi je zadovoljstvo radit s vama. Sretno u nastavku i želim vam puno uspjeha.deyo je napisao/la:Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Unofficialpage više nije član SS Gongasha.
SS Gongashi kao i ja kao kapiten ekipe se zahvaljujemo Unofficialpage na druženju i sigurno ce ostati u hall of fame kluba kao igrac koji je dosta doprinio uspjesima kluba
E sad ne znam moze li se raspisati konkurs za prijem novog igraca,pa molim nekog iz Saveza da mi pomogne oko pravila,a ako može SS Gongashi traže igraca koji ce biti redovan jer svaki crveni karton od sad znaci i izbacivanje iz ekipe.
deyo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.