Benkara21 je napisao/la:Pozdrav svima. Novi sam ovdje, sredjoškolac sam, ali ludim za Sarajevom. Nećete od mene vidjeti gluposti, nisam sa one strane Miljacke
Bitno je da si pitar i da baratas pravopisom
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Benkara21 je napisao/la:Pozdrav svima. Novi sam ovdje, sredjoškolac sam, ali ludim za Sarajevom. Nećete od mene vidjeti gluposti, nisam sa one strane Miljacke
Tek sada vidim za travnikDerdiyok je napisao/la:Dante yebo, zamalo drugi go u roku od 120sekundi ccc. To Travniiiiik
Više je sebi problem napravio nego namaPitarBordo je napisao/la:Čičkovo ulje se naguzio Zrnjiskom samo da nama napakosti... Kakav je to papak raspali...
I ne baš, njemu Olimpic ništa ne znači, a da dobije tu nogu ili ispane s istim ipak ima u rezimeu taj Kup i može lako naći kod nas aranžman, ako bude htio.hzkg je napisao/la:Više je sebi problem napravio nego namaPitarBordo je napisao/la:Čičkovo ulje se naguzio Zrnjiskom samo da nama napakosti... Kakav je to papak raspali...
Nemoj me prcati na početkuBernardBarnjak je napisao/la:Benkara21 je napisao/la:Pozdrav svima. Novi sam ovdje, sredjoškolac sam, ali ludim za Sarajevom. Nećete od mene vidjeti gluposti, nisam sa one strane Miljacke
Bitno je da si pitar i da baratas pravopisom
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jurisicduska, plisek i 21 gost.