FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sigurno je samo to da nista nije sigurno 
Red je da se Englezi isplate..Ajzea je napisao/la:Pusti najavu, danas ćemo mlatnut pare na onim osmim i devetim engleskim ligama i 3+ golovimaOkolele je napisao/la:Najava utakmice i na Hayatu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Gdje smo mi a gdje je "Evropa" ... kuknjava

Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas!

- themaniaks
- Kontakt:
Vitez,Slavija,Mladost,Radnik ispred nas pola sezone prosloGenie je napisao/la:Gdje smo mi a gdje je "Evropa" ... kuknjava
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- themaniaks
- Kontakt:
Mozemo samo kroz kup,kroz ligu tesko basElegant je napisao/la:@Genie na proljece cemo nadam se da je izborimo.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sta je sa ovima na probnom radu..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja se potajni nadam da ce za vrijeme pauze biti promjena i pojacanja, kad ce nas Zeljo stati na noge. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ako u sledece tri tekme uzmemo 9 bodova mozemo se i necemu nadati na proljece.. Ako ne uzmemo pusa nam je..
Ako mislis na Brazilce ostao je samo Mailson.. Ona dvojica nisu zadovoljili i kako sam cuo otisli su u Olimpik na probu.. Mladi Latvijac je jos tu mada je bezveze igrac..Okolele je napisao/la:Sta je sa ovima na probnom radu..?
BUDI ŽELJO !!!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
pa dobro sa tri pobjede do kraja i uz fina pojacanja mozemo se nadati, ali opet i kroz kup bi imali fine sanse jer sa par pojacanja mi mozemo svakog dobiti jos plus je sto je zrinjski vec ispao. Kroz ligu zaista tesko i sa 9 bodova iz slijedece tri utakmice, ja sam poslije rudara vec izgubio sve nade ali posto su nam se neki rezultati poklopili imali smo priliku i protiv slavije da se priblizimo i u slijedecem kolu uzmemo Radnika i vec smo u prvih 5 ali sta je tu je. Siroki i Zrinjski nam dolaze igramo oci u oci sa svima koji su u vrhu pa ako dobijemo onda i zasluzujemo evropu, a sve je moguce. Ne smije vise biti kikseva protiv ovih manjih, treba imati i na umu da i ovi iz vrha imaju izmedju sebe utakmice tako da ce i oni gubiti bodove, treba nam luda serija tako da se treba posvetiti vise kupu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Mozemo mi na ljeto nekome pomrsiti racune, samo da uprava napravi dobar posao na puzi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa itekako da mozemo naravno samo pod uslov ove tri pobjede do krajaElegant je napisao/la:Mozemo mi na ljeto nekome pomrsiti racune, samo da uprava napravi dobar posao na puzi.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Biće grudvanja sutra oko korner zastavica 
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nama ce sad dosta lakse biti da igramo nego prije ove pauze... svi timovi koji su ispod nas, su dosta bodova iza nas, pa cemo biti rastereceniji... igramo protiv borca, kojeg cemo lakse nego ocekivano pobjediti, pa onda protiv radnika u bijeljini, kojeg uvijek tamo nadigramo... pa onda vitez kuci, da potvrdimo dobru formu... ocekujem laganih 9 bodova prije zime, a na proljece cemo sigurno biti na kraju sezone u top 4... plus kup sto cemo uzeti... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Realnije je da uzmemo dva boda iz tri utakmice (Borac 0:0, Radnok 0:1, Vitez 0:0), ako u obzir uzmemo trenutnu formu i rezultate sa sličnim ekipama. Uopšte nisam optimista kao vi. Sutra igramo bez napadača (Tiago protiv bunkera nema šta tražiti, može ga Edis nazor forsirati koliko hoće) ili sa Junferom koji cijelu polusezonu nije gola dao, a kako igramo bez ubacivanja bekova i centaršuteva, neće ga ni sutra dati. U Bijeljini ćemo ovaj put teško do bodova! Radnik je u formi, bez ikakvog pritiska, neće srljati i vrlo lako možemo izgubiti. Vitez je dobra ekipa, ima mnogo iskusnih igrača koji godinama igraju u ovoj ligi, uz to Karačić ih vodi. Verovatno će igrati bunker, a mi protiv toga nemamo šta tražiti sa taktikom koju forsiraju naši "stručnjaci". Čim pomenem Karačiića padne mi na pamet onaj bunker (0:0) kada je sa Zrinjskim i njihovim juniorima igrao na Grbavici, kada su Zoli nogu slomili. Šanse nismo napravili sa mnogo kvalitetnijim timom! Porazi protiv Mladosti, Rudara, Travnika ... nam govore da mi više gotovo nikog unaprijed ne možemo dobiti a upitno je i da li ikako možemo.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 21 nov 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra propustaju utakmicu: Damir Sadikovic, Jasmin Bogdanovic zbog povreda, Zeric nedovoljno oporavljen, Enis crveni karton.
------------------------------------Kjosevski-------------------------------
Memija-----------Kosoric------Hodzurdza-----Mladenovic
--------------Blagojevic-------------Hadziahmetovic------------
Djelmic-----------------------Beganovic---------------------Tiago
---------------------------------------Stokic---------------------------------
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Jel ovo najavljeno za sutra? Ili su ovo tvoje zelje za sutra?IvanOsim je napisao/la:Sutra propustaju utakmicu: Damir Sadikovic, Jasmin Bogdanovic zbog povreda, Zeric nedovoljno oporavljen, Enis crveni karton.
Zelje ba he
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.