Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kupice gračic slejdece polusezone sve utakmice haha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda se neka ekipa nekad potrudi da pobjedi Zrinjskog jbt.. Ovo je vise smijesno, protiv koga god igraju ta ekipa skida gace...
Evo nakon ovog kola imamo i zgodno formiranu tablicu, sa 5 ekipa u vrhu tabele, 5 na sredini tabele i taman ovih 6 što će vjerojatno napustiti ligu, iako je ostalo naravno još puno da se igra....
Evo ova utakmica sa Olmpikom imali su srece koliko su teski, pa utakmica sa Zeljom, pa sa Sarajevom..doduse ove utakmice sam ja gledao, pa sam mozda zakljucio na osnovu svega vidjenog u tim duelima, gledao sam ih i protiv Slobode i tu nista nisam mogao vidjeti.club21 je napisao/la:Kakva sreca ccc, vidis koje ej kolo ne moze uvijek biti sreca.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 21 nov 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Celo >> mrsavi mis Karacic
ćelo iz Radnika ide u Dinamo, Partizan ili Zvezdu, predviđam
Nemoj suce zaboraviti na strani cele
ćelo nabija komplekse 
Graciceva prcija ce se raspasti ako ispadnu.. Predviđam gasenje.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Olimpik, Olimpic, Olimpiqjoker90 je napisao/la:Graciceva prcija ce se raspasti ako ispadnu.. Predviđam gasenje..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hajde Siroki jace to malo!
Olimpic blizu druge lige napokon, nadam se da ce ih pratiti Travnik, Rudar. Velez i Drina su sigurno ispali, zao mi Veleza ali tako je kako je. Borac ima jos malo sansice.
Nadam se da ce Likce pronaci snage i poslati Olimpic u drugi rang sljedece kolo.
Olimpic blizu druge lige napokon, nadam se da ce ih pratiti Travnik, Rudar. Velez i Drina su sigurno ispali, zao mi Veleza ali tako je kako je. Borac ima jos malo sansice.
Nadam se da ce Likce pronaci snage i poslati Olimpic u drugi rang sljedece kolo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prvi put se slazem s tobom... ispada olimpik ode gracic iz kluba...joker90 je napisao/la:Graciceva prcija ce se raspasti ako ispadnu.. Predviđam gasenje..
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Imamo kvorum za federaciju

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Hajmo Travnik još 15minuta nekako, na vrat, na nos.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gledam ja utakmicu Siroki- Travnik, moram priznati da me je do sada travnik prijatno iznenadio, vrlo su opasni iz kontre.KenoRob je napisao/la:Hajde Siroki jace to malo!
Edit zabi ga Siroki
- Evolve
- Kontakt:
Teška utakmica. Teren los, velika kisa koja jos pada, kod juga koliko mogu vidjet ovdje sa sjevera. Koliko promašaja smo imali uzas. Nadam se da ce zavrsit ovako.. IDemo!
NK Široki Brijeg
-
narodniheroj
- Kontakt:
Bravo Široki
Bit će ovo do kraja neizvjesno...
Bit će ovo do kraja neizvjesno...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije travnjak sve, u Zenici je odlican travnjak ali ostalo je ispod prosjeka naprimjer. Treba se detaljno sve mjenjati da se zadovolje svi kriteriji a ne jedno od 100, opet nista ne dobijes sa tim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Jel to nova teorija zavjere iz Tuzle, sta ce ba prodati i jedni i drugi ne zna se koji su gori i zasluzeno su od slijedece sezone drugoligasi, i ako mi za Velez nije drago ali tako je.tuzlak1987 je napisao/la:Kad Gracic ne proda onda prodaju igraci![]()
Igraci Veleza i Drine jedva docekali da zarade sta na kladionici kad vec ne dobijaju plate xd
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.