Svaka cast za ovo, jos vam je kvalitet na vrhunskom nivou, gledat cu utakmicu ovako i nadam se bar bodu.Android je napisao/la:Tko nije u mogucnosti doci na stadion:
NK Široki Brijeg
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Koji promasaji pa joooj. Moj Krstanovicu pa 100 sansi ti treba da das u pm....
NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Nek se gone u 3 pm. Da mi ćemo nesto osvojit.
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 21 nov 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
Prodane duše
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Koji promasaj naseg mentola, ono bi covjek bez noge dao.
Sto se tice drugog "penala" dobro se sudija popravio, realno nije bilo govora.. bod ko kuca, hvala i sretno u nastavku.
Sto se tice drugog "penala" dobro se sudija popravio, realno nije bilo govora.. bod ko kuca, hvala i sretno u nastavku.
- Evolve
- Kontakt:
Zasluzeno. Nek se ove nase manekenke zamisle. Pogotovo ovaj krstanovic. Nema naseg najboljeg igraca Pehara. Nema pola ekipe.SamoTravnik je napisao/la:Koji promasaj naseg mentola, ono bi covjek bez noge dao.![]()
NK Široki Brijeg
-
felix123
- Kontakt:
Izgubiš prvenstvo kući protiv Travnika ,čisto evidencije radi da znamo gdje smo zahebali ove godine. I onda se netko upita zašto nemamo navijača, mislim da ovoliko živaca ni jedan klub svojim navijačima ne popije.
Na pauzi ni jednu pripremnu nismo odigrali ,kao nemamo protivnika ,Zrinja nađe Čapljinu i pukne Olimpic u gostima ,a ti si svoje igrače izbacio iz ritma i ne možeš dobiti Travnika, e moj Slavene....
Sretno u nastavku sezone ,ja više nemam snage i volje da mi kvarite čitav vikend.
Na pauzi ni jednu pripremnu nismo odigrali ,kao nemamo protivnika ,Zrinja nađe Čapljinu i pukne Olimpic u gostima ,a ti si svoje igrače izbacio iz ritma i ne možeš dobiti Travnika, e moj Slavene....
Sretno u nastavku sezone ,ja više nemam snage i volje da mi kvarite čitav vikend.
Dobro ste smislili .....vam m.... a sad smislite kako cete u Vitez , da vam.... sve!Android je napisao/la:Morat cemo nesto smisliti
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- Evolve
- Kontakt:
Je je dogovoreno je 2:2. Koji lik u 3pm. Ajde odpepaj sa teme.flek1950 je napisao/la:Dobro ste smislili .....vam m.... a sad smislite kako cete u Vitez , da vam.... sve!Android je napisao/la:Morat cemo nesto smisliti
NK Široki Brijeg
Jbt reakcija ove dvojice kao da je svijet propao.
Moze da boli gubitak od nekog iz donjeg dijela, ali to se desava. Nece valjati ako ovo bude pocetak krize koja mora nekada doci. Imate sada dvije teske tekme.
Do kada je Pehar aut? Jesul kartoni ili povreda?
Moze da boli gubitak od nekog iz donjeg dijela, ali to se desava. Nece valjati ako ovo bude pocetak krize koja mora nekada doci. Imate sada dvije teske tekme.
Do kada je Pehar aut? Jesul kartoni ili povreda?
tuzlanska Sloboda
Kartoni su u pitanju kod Pehara, igra u Vitezu
Utakmica za neutalce odlicna, pregrst prilika, nasima treba jedno 10 da zabiju gol pa onda i ne treba ocekivati tri boda
Travnik je odigrao muski, zasluzio je bod, da je uzeo sva tri takodjer bi bilo zasluzeno
Soldo i Crnov jedini zasluzuju prolaznu ocjenu, Soldo je brat bratu spasio dva gola, Crnov cini mi se stigao do 5. asistencije, jos samo taj gol fali
Utakmica za neutalce odlicna, pregrst prilika, nasima treba jedno 10 da zabiju gol pa onda i ne treba ocekivati tri boda
Travnik je odigrao muski, zasluzio je bod, da je uzeo sva tri takodjer bi bilo zasluzeno
Soldo i Crnov jedini zasluzuju prolaznu ocjenu, Soldo je brat bratu spasio dva gola, Crnov cini mi se stigao do 5. asistencije, jos samo taj gol fali
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
kad smo prije dvi godine u mostaru popušili protiv zrinskog a vodili 2:0,tada smo izgubili titulu ali je titula bila izgubljena u travniku kad smo izgubili 1:0.prošle sezone smo isto popušili u travniku,pa nas je kriza rezultata dostigla,ove godine smo napokon pobijedili travnik u gostima,ali smo usrali kod kuće,znači opet ista priča jesenski prvaci pa počinje kriza i sve useremo,sad sam siguran da ćemo odigrati x u vitezu,pa ćemo odigrati x protiv pitara i eto krize i opet raspada sistema po treći put...
Pobjedit cemo i Viteza i pitarebrigsiroki je napisao/la:kad smo prije dvi godine u mostaru popušili protiv zrinskog a vodili 2:0,tada smo izgubili titulu ali je titula bila izgubljena u travniku kad smo izgubili 1:0.prošle sezone smo isto popušili u travniku,pa nas je kriza rezultata dostigla,ove godine smo napokon pobijedili travnik u gostima,ali smo usrali kod kuće,znači opet ista priča jesenski prvaci pa počinje kriza i sve useremo,sad sam siguran da ćemo odigrati x u vitezu,pa ćemo odigrati x protiv pitara i eto krize i opet raspada sistema po treći put...
Zvone i Mate igraju u VItezu, to mi daje razlog za optimizam
HRHB
HRHB
Travnik zasluženo do boda. Musa me nekada razočara totalno, ovo je njegova greška najviše.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- Evolve
- Kontakt:
Neznam jel se trebalo igrat u ovoj pauzi ili ne. Al brate nece on pucat za krstanovica 5 puta u 16m a da lopta ni do golmana nedodje. Ima i on dio krivice al glavi su krivci igraci, pojedini.maxmore je napisao/la:Travnik zasluženo do boda. Musa me nekada razočara totalno, ovo je njegova greška najviše.
Al dobro nismo,izgubili. Bar nesto. Sta ce sada biti do kraja ovog dijela nemam blage...
NK Široki Brijeg
Nema se ovdje šta reći Krstanoviću: Ja npr nikada neću razumjeti izmjenu JoJa za Wagnera i onda Joju prebaciš na desnu stranu u vezuEvolve je napisao/la:Neznam jel se trebalo igrat u ovoj pauzi ili ne. Al brate nece on pucat za krstanovica 5 puta u 16m a da lopta ni do golmana nedodje. Ima i on dio krivice al glavi su krivci igraci, pojedini.maxmore je napisao/la:Travnik zasluženo do boda. Musa me nekada razočara totalno, ovo je njegova greška najviše.
Al dobro nismo,izgubili. Bar nesto. Sta ce sada biti do kraja ovog dijela nemam blage...
Lištica
Lištica
Cini mi se da je Wagi sam trazio izmjenu
HRHB
HRHB
Da jeste, ali ti izvadiš Wagu i ubaciš Barišića ali na desno kriloAndroid je napisao/la:Cini mi se da je Wagi sam trazio izmjenu
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 45 gostiju.