Olimpik Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Otjerat će vas Čičkovo u drugu ligu samo da napakosti nama haman 

Samo Saraj'vo.
Moje saucesce za sve ne-navijace, mogu samo zamisliti kakav bol dozivljavate.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Uvali ih i pobježe. Dugo mu je trebalo da skupi obraza da učini ono što je davno trebao.
Mirza Varešanović napustio Olimpic
SRETAN BROJ - 1725
Jeli ti drago?pitic je napisao/la:Uvali ih i pobježe. Dugo mu je trebalo da skupi obraza da učini ono što je davno trebao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini mislis li jos da sam trolao onda ili sad vidis da sam u pravu i spreman si da se izvines?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Prandellipitic je napisao/la:Uvali ih i pobježe. Dugo mu je trebalo da skupi obraza da učini ono što je davno trebao.

Bilo je i vrijeme, odavno, odavno.
Ti i pitić ste obični trolovi koji nikada niste oprostili Mirzi što vam nije dozvolio da mu određujete sastav. A isti taj Mirza je doveo vašu ekipu na drugo mjesto na kraju prvenstva bez para u klubu pola godine. E sada nemate potrebe dolaziti više na ovu temu.joker90 je napisao/la:Mancini mislis li jos da sam trolao onda ili sad vidis da sam u pravu i spreman si da se izvines?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne želi da mu se ime vuće na kraju sezone u kontekstu sa ispadanjem Olimpica.
Kup im jest donio, ali ih je sada debelo zavalio zajedno sa onima koji su dovodili igrače u Olimpic. Ti ljudi su čak veći krivci od Mirze za ovaj krah i put u 1 ligu FBiH.
Kup im jest donio, ali ih je sada debelo zavalio zajedno sa onima koji su dovodili igrače u Olimpic. Ti ljudi su čak veći krivci od Mirze za ovaj krah i put u 1 ligu FBiH.
SRETAN BROJ - 1725
Šteta. Mirza je dobar trener, igrači ga poštuju, on njih također.
Ali zato nekoga drugog bojkotuju. Sada predsjednik nema razloga da ne "otjera" pola igrača.Ipee je napisao/la:Šteta. Mirza je dobar trener, igrači ga poštuju, on njih također.

možda bi i otjerali pola igraća ali ne mogu ima tu puno talova
A Prljaca?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Rak rana kluba, svrbi ga loma za OlimpiCom...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Cestitam Mancini - ostvarilo ti se, bas ste nam ga suknuli.Mancini je napisao/la:Radi ovakvih kao ti i sličnih tebi volio bi da Zrinjski pobjedi.kengur je napisao/la:Nadam se da ce Olimpic uzeti Svinjski u iducem kolu i osigurati opstanak.
Kupice gracic ne sikirajte se, ostajete.
Baš te žalim jadniče.miden je napisao/la:Druga liga, pa gašenje Nijazove prcije. Amin
Opet sudija kriv?Mancini je napisao/la:Baš te žalim jadniče.miden je napisao/la:Druga liga, pa gašenje Nijazove prcije. Amin
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.