Zamalo.High je napisao/la:0:2. Jedan je iz kornera.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zamalo.High je napisao/la:0:2. Jedan je iz kornera.
Kuci igramo.BosnianKingdom je napisao/la:Polako ljudi valja nama sljedeću u Travnik.
Dobro si ti to upratio, samo što to nije tačno... Bilo bi to prvi put u historiji da neko igra tri vezana redovna kola u gostima...BosnianKingdom je napisao/la:Polako ljudi valja nama sljedeću u Travnik.
Onda mi pisemo historiju..PitarBordo je napisao/la:Dobro si ti to upratio, samo što to nije tačno... Bilo bi to prvi put u historiji da neko igra tri vezana redovna kola u gostima...BosnianKingdom je napisao/la:Polako ljudi valja nama sljedeću u Travnik.
Zaboravljaš da je trebala da bude pauza, tj. prelom Bergerove tablice tako da, produži do Opštih diskusija i tamo budi pametan.SamoTravnik je napisao/la:Onda mi pisemo historiju..PitarBordo je napisao/la:Dobro si ti to upratio, samo što to nije tačno... Bilo bi to prvi put u historiji da neko igra tri vezana redovna kola u gostima...BosnianKingdom je napisao/la:Polako ljudi valja nama sljedeću u Travnik.
Drina - Travnik
Siroki - Travnik
Sarajevo - Travnik
Apsulutno tacno. Ostvarilo se ono sto su svi znali, samo su nasi strucnjaci se pravili pametni.MojGradMojKlub je napisao/la:Pogledajte šta znači prvo odstraniti jarana sa klupe, a onda i kancere iz svlačionice. S juniorima deremo jbte.
I da, ako titulu ne uzmemo, za mene će biti jedan krivac - uprava. **** vam Dženo mater zajedno sa Tatkom, Puzom i rajom, u šta ste gledali!?
Oko moje,ti ne znas ni s' kim mi igrao i ti si se nasao pisati koga tjerati i ko je bio upravu. Nikoga ne branim,Dzenan je trebao da ode,ali nacin na koji vi pisete o covjeku koji je osvojio Kup i Titulu mislim da bi trebao biti drugaciji. Sve to stoji,trebao je da ode i ja sam bio jedan od onih koji je zelio da on ode ali nikad nista lose o tom covjeku nebi pricao. Umjesto da se okrenemo naprijed,mi konstantno gledamo nazad i trazimo neke krivce i samo se vrtimo u krug. Gledajmo u ovu djecu i u buducnost kluba,polako se stvari slazu i stavljaju na svoje mjesto .Evander je napisao/la:Apsulutno tacno. Ostvarilo se ono sto su svi znali, samo su nasi strucnjaci se pravili pametni.MojGradMojKlub je napisao/la:Pogledajte šta znači prvo odstraniti jarana sa klupe, a onda i kancere iz svlačionice. S juniorima deremo jbte.
I da, ako titulu ne uzmemo, za mene će biti jedan krivac - uprava. **** vam Dženo mater zajedno sa Tatkom, Puzom i rajom, u šta ste gledali!?
Da su poslusali Ibrakovica i da smo se odmah rijesili Uscuplica, ne bi na onakav nacin ispali od Plzena, a sad bi na tabeli bili ubijedljivo prvi.
Naravno, osim uprave i dio navijaca snosi krivicu za sve to. Oni su podrzali onu ublehu i inzistirali da ostnane.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
pa i ostavio sam ti odgovor.. kasnije gdje je psovanje sam obrisao...PitarBordo je napisao/la:Dobro @Zagore ovdje vrijeđanje neko i plus kršenje osnovnih pravila i to iz čista mira, a ti meni da pišem na Opštim diskusijama, moj odgovor bio liku upravo to... Hoće to neko riješiti...
A ne mogu se zadugo ljutit na tebe, em si pitar em ti je nick Zagor... Double-troubleZagor je napisao/la:pa i ostavio sam ti odgovor.. kasnije gdje je psovanje sam obrisao...PitarBordo je napisao/la:Dobro @Zagore ovdje vrijeđanje neko i plus kršenje osnovnih pravila i to iz čista mira, a ti meni da pišem na Opštim diskusijama, moj odgovor bio liku upravo to... Hoće to neko riješiti...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.