Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Hahahhahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ma nista to bez kokelana yebo sezonu, borba za 4 mjesto, arteta yebem ti pleme traktorsko, gdje se bodovi prosipaju pickha ti materina
Još rukom

Kako smo prokockali ovo ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ovdje se gube bodovi za titule, zbog **** od igrača artete, ovo je zalosno majke mi, kad nemas dobrog dmfa da zamijeni kokelana, kad ti povrede uyebu ekipu i kad za sekund rezultat ti ispadne iz saka
i koji ce qrac gibbs na krilu, yebo te gibbs propo ko kauc frajer a drzi jedino krilo na klupi
i koji ce qrac gibbs na krilu, yebo te gibbs propo ko kauc frajer a drzi jedino krilo na klupi
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 21 nov 2015, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
ne mogu da vjerujem sta se desilo, pa jbte ljudi iz nicega povedose
Gunner4ever
Arteta
Sam nas pobijedio u prvom poluvremenu. 
S tim da ono nije bio faul kod prvog gola, Arteta je izbio loptu. Nije mi jasno da Clattenburg to nije vidio sa metra odstojanja.
S tim da ono nije bio faul kod prvog gola, Arteta je izbio loptu. Nije mi jasno da Clattenburg to nije vidio sa metra odstojanja.
Arsenator je napisao/la:ne mogu da vjerujem sta se desilo, pa jbte ljudi iz nicega povedose
to je maestralni retard arteta, koji je to retard ja ne mogu vjerovat, zali Bože pojedinaca u ovoj ekipi kad ti u ekipi mora biti retardiranih igrača koji nisu u stanju da igraju svoje pozicije
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ujeba nas kapiten lider legenda
Povreda ko povreda vec smo godinama uzjebani sa njima... Ali znas koliko imas problema sa povredama i onda na tako bitnu poziciju ti udjes u sezonu sa jednim igracem?!?!?! Bravo Wengeru!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
McClean šamara voajerove kujice,arteta komedija,bellerin preloš zbog ozljede izgleda,kokelin bezveze pokupio ozljedu 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
usao je on s 3 igraca na toj poziciji samo sto on vjeruje u artetu i flaminija sto niko ne bi to mu je jedina greska sto previse vjeruje u svoje igraceGunner4 je napisao/la:Povreda ko povreda vec smo godinama uzjebani sa njima... Ali znas koliko imas problema sa povredama i onda na tako bitnu poziciju ti udjes u sezonu sa jednim igracem?!?!?! Bravo Wengeru!
Hocemoanell je napisao/la:Hoćemol mu halaliti ?
AA23 je napisao/la:Arsenator je napisao/la:ne mogu da vjerujem sta se desilo, pa jbte ljudi iz nicega povedose
to je maestralni retard arteta, koji je to retard ja ne mogu vjerovat, zali Bože pojedinaca u ovoj ekipi kad ti u ekipi mora biti retardiranih igrača koji nisu u stanju da igraju svoje pozicije
ali ovo je West Brom nize razredna ekipa, nmg da vjerujem da nam se ovo desilo da zbog jednog igraca prospemo bodove
Ja mu ne halalim jbo ga Arteta i mozak
Gunner4ever
yebem ti stativu ozil umalo, fuj sreće glupe
hvala arteta sto si nam ujebo vodstvo, ne moras nikad obuc dres arsenala ucinices uslugu navijacima arsenala
uso si samo da nam useres sve, mater ti traktorsku
jos 1 izmjena samo

hvala arteta sto si nam ujebo vodstvo, ne moras nikad obuc dres arsenala ucinices uslugu navijacima arsenala
uso si samo da nam useres sve, mater ti traktorsku
jos 1 izmjena samo
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 21 nov 2015, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Ode traktor sa njive, evo pobjede
Je li se povredio ili sta?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Gunner4 je napisao/la:Je li se povredio ili sta?
Boga moli da jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.