FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 nov 2015, 16:31

PitarBordo je napisao/la:Dobro @Zagore ovdje vrijeđanje neko i plus kršenje osnovnih pravila i to iz čista mira, a ti meni da pišem na Opštim diskusijama, moj odgovor bio liku upravo to... Hoće to neko riješiti...

Btw @Evander... Od Plzena? Živ ti i zdrav bio mi ispali od Lecha...
Ma isto sranje, znas sta sam kontao reci. :)

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 nov 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 nov 2015, 16:33

hatunic je napisao/la:
Evander je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:Pogledajte šta znači prvo odstraniti jarana sa klupe, a onda i kancere iz svlačionice. S juniorima deremo jbte.

I da, ako titulu ne uzmemo, za mene će biti jedan krivac - uprava. **** vam Dženo mater zajedno sa Tatkom, Puzom i rajom, u šta ste gledali!?
Apsulutno tacno. Ostvarilo se ono sto su svi znali, samo su nasi strucnjaci se pravili pametni.
Da su poslusali Ibrakovica i da smo se odmah rijesili Uscuplica, ne bi na onakav nacin ispali od Plzena, a sad bi na tabeli bili ubijedljivo prvi.
Naravno, osim uprave i dio navijaca snosi krivicu za sve to. Oni su podrzali onu ublehu i inzistirali da ostnane.

Oko moje,ti ne znas ni s' kim mi igrao i ti si se nasao pisati koga tjerati i ko je bio upravu. Nikoga ne branim,Dzenan je trebao da ode,ali nacin na koji vi pisete o covjeku koji je osvojio Kup i Titulu mislim da bi trebao biti drugaciji. Sve to stoji,trebao je da ode i ja sam bio jedan od onih koji je zelio da on ode ali nikad nista lose o tom covjeku nebi pricao. Umjesto da se okrenemo naprijed,mi konstantno gledamo nazad i trazimo neke krivce i samo se vrtimo u krug. Gledajmo u ovu djecu i u buducnost kluba,polako se stvari slazu i stavljaju na svoje mjesto . :)
To pominjem vise kao nauk za ubuduce da se dohavizaju i da dobro razmisle sta rade, da nisu najpametniji i da moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke. Takodje i da se navijaci nemaju sta mjesati u rad uprave ubuduce.

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 21 nov 2015, 16:36

PitarBordo je napisao/la:
A ne mogu se zadugo ljutit na tebe, em si pitar em ti je nick Zagor... Double-trouble :D
ma šta se imamo ljutit , veselo danas :opaopa: :njanjanja:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 nov 2015, 16:39

Veladžića od prve protiv Travnika !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2015, 16:44

Besic je napisao/la:Veladžića od prve protiv Travnika !
:nene: Jok! Ako budemo vodili 2-3 razlike, onda nek uđe. Ako potcijenimo Travnik mogli bi mi ko Listica proci.. Svaki bod je bitan do kraja polusezone!
Bahati, bahati Željkan!
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 nov 2015, 16:48

Travnik je sve ali NIJE naivan. Vrlo opasna tekma ako se nasi osile i pomisle lako-cemo. Srecom vjerujem Jesi da ce to regulisati.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 nov 2015, 16:54

Pobjeda,3 boda, 3 gola sve super. Jesic dosta radi stvari ispravno (tjeranje pojedini igraca ubacivanje juniora, kaznjava to je sve ok) al od jesica praviti gvardijolu zato sto je pobjedili drinu,velez,vitez, (svaka cas za radnik) nije pametno. Jesica treba tek posle sb ocjenit koliko toliko, a na kraju sezone dat zavrsnu ocjenu. Sjetimo se kodre sta je radio kako je sa izmjenama pogado sve bilo za 10 cim su se igraci navikli nanjega situacija se promjenila za 180 stepeni.

Dodze dzenan pobjedi 5 utakmica u cugu i remi uze titulu.

Recimo utakmuca protiv Viteza poderali ih, al realno je trebo bit remi. Skretnica derbi igra 0 bodova, go primamo skoro u svakoj utakmici itd.

Pobjedit u ove dvije utakmice, Jesic nek dovede pojacanja koja zeli odradi pripreme po svom ukusu i ako budemo u nekom minusu nece bit veci od 3 boda a 12 kola je dovoljno da se to prestigne.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 nov 2015, 16:55

Rustemovic dežurnim pljuvacima zacepio usta.
Das Ist Walter

High

Post Postao/la High » 21 nov 2015, 16:56

Pobijediti Travnik i onda čekati da oni rigaju vatru protiv Zrinjskog na domaćem terenu. Kako god, naše gostovanje u selu koje je nedavno proglašeno gradom bit će najbitnije. Dakle, želimo 6 bodova do kraja. :opaopa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 21 nov 2015, 16:58

miden je napisao/la:Rustemovic dežurnim pljuvacima zacepio usta.
Ma zna on lopte, ali cinjenica je da se bolje snasao u kaljugi kad lopta ne ide brzo, pa ima kad razmisliti, inace ne razmislja previse, da nije u tom segmentu ogranicen, vec bi igrao u Bundes ligi
Mosa RajvoSa

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 21 nov 2015, 16:59

Dino je brat, ako mu igra nije uvijek na nivou bar borbenost i zalaganje nikad nisu dolazili u pitanje. Drina Zvornik najbolji protiv Drine Zvornik :njanjanja:

Oba Bekića standardno dobre utakmice također odigrali. Napadački dvojac Bekić - Benko, strašan iz ove perspektive bi bio, samo da ne gledamo onu makedonsku ljenguzu. Amer je i danas mogao donijeti još jedan pogodak samo svojom borbenošću, trkom i zalaganjem, onda kad je uzeo loptu njihovom golmanu.
Zadnja izmjena: MojGradMojKlub, dana/u 21 nov 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2015, 17:00

Ima on dosta svojih bubica, ali ono danas je jedan od nasih boljih golova ove sezone. Prava ona smekerska golcina! :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 21 nov 2015, 17:01

pitarlOOk je napisao/la:
Ma zna on lopte, ali cinjenica je da se bolje snasao u kaljugi kad lopta ne ide brzo, pa ima kad razmisliti, inace ne razmislja previse, da nije u tom segmentu ogranicen, vec bi igrao u Bundes ligi
Ma cuj dezurnim pljuvacima zacepio usta protiv velike drine omg.Lik nije los za backup neki da ima tu boljih igraca ne bi on medju prvij 11 nikad bio,nego sredina nam je takva sad ogranicena pa eto neka ga modza i bude nesto od njega dok neko drugi ne dodje na zimu.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 21 nov 2015, 17:04

tenpenny je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:
Ma cuj dezurnim pljuvacima zacepio usta protiv velike drine omg.Lik nije los za backup neki da ima tu boljih igraca ne bi on medju prvij 11 nikad bio,nego sredina nam je takva sad ogranicena pa eto neka ga modza i bude nesto od njega dok neko drugi ne dodje na zimu.

Ali u svakom slucaju korisniji je od radovca trci dosta ne gubi puno duela neka trenira vrijedno nek napreduje pa ako se s njim usrecimo na toj poziciji niko sretniji od mene.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 17:05

Kako stojimo s kartonima? Amer treba smanjiti malo svoju agresivnost.
Svaka cast Rusti za gol, ali nije on sada neki igrac.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

High

Post Postao/la High » 21 nov 2015, 17:08

Prošlo je 11 mjeseci otkako je došao. Bio je red.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2015, 17:10

Kad podignemo ljepoticu u maju onda cemo cekati da izvucemo SJK pa kada prodjemo njih na Kosevo nam dolazi Sporting L. :kafa: a za play-off sta bude bude :njanjanja: :zviz:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 21 nov 2015, 17:11

MCMXLVI je napisao/la:Kako stojimo s kartonima? Amer treba smanjiti malo svoju agresivnost.
Svaka cast Rusti za gol, ali nije on sada neki igrac.
Ja ga volim sto je takav, pravi mangup, samo ostro i bez respekta.
Ubijedjen sam da ce Step i Benko igrati protiv Listice, tako da bi steta bilo da Kova ne igra, ako ga prebaci na zadbjeg veznog, pomjera Rustema, a na toj poziciji su tu negdje njih dvojica, bas bi to dilema bila.
Da kazem da ja nas golman Plakalo ipak malo bolji nego kad je prvi put stao na gol, ali daleko je to od prosjeka nekog golmana na nasem golu
Mosa RajvoSa

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 21 nov 2015, 17:15

Čestitke.

Rustemovića da nije zadesila povreda u NS-u prije par godina, sigurno da bi bio jedan od najboljih igrača u ligi. A i danas je momak bio najbolji igrač.Doduše navikao na stadion, jbg ipak je on naš.
Nemate razloga vrijedjati Zvornik, stadion tu postoji 70 godina i ne premješta se. Za to nisu krivi ni Srbi ni Bošnjaci, već nekolicina onih koji ne shvataju da je 21. vijek i da jednostavno je neminovnost izmjestiti stadion. Da je bio jači pljusak, vjerovatno bi se meč morao prekinuti.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 nov 2015, 17:28

tenpenny je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:
Da, prijatelju. To što si se ti pronašao, to je tvoj problem. Da si ga pratio i na ostalim tekmama, a ne samo protiv velike Drine. Znao bi da je igrac koji dobro natopi dres znojem, pa tek onda završi tekmu. Igrac koji zaslužuje poštovanje, ako ništa onda zbog njegovog truda i želje. Logicno, da imamo boljeg igraca, vjerovatno ne bi bio u prvih 11. Otkrio si toplu vodu, cestitam!
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, kogmagie46, MokraKifla, Vanja8 i 80 gostiju.