bez njega i salaha smo, sto znaci da dzeko mora momacki potegnuti. nadam se da ce ove fustracije prouzrokovane propustanjem eura ispoljiti za vikend.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
gervais se povrijedio i propusta bolognu 
bez njega i salaha smo, sto znaci da dzeko mora momacki potegnuti. nadam se da ce ove fustracije prouzrokovane propustanjem eura ispoljiti za vikend.
Pa dobro mozda je I bolje po Dzeku da krila budu recimo Falque-Florenzi. Ovaj dvojac kad god bude imao priliku centrirat ce u 16m I uvijek ce prije asistirati Dzeki nego driblati ili pucati na gol. Za razliku od Salaha I Gervinha, kao I Iturbea. A naravno da je veliki hendikep ne igranje ovog dvojca plus ovi od ranije povrijedjeni 
-
Evil Genius II
sto se edina tice u pravu si
njemu ce falque i florenzi bas dobro doci jer oba igraca gledaju kako da asistiraju i imaju jako fin centarsut tako da bi to trebalo izgledati nelose. medjutim, salah i gervais su ipak uz pjanica nasa dva najopasnija igraca i svakako da nam nece biti lahko. salaha nema jos 4, 5 sedmica, a gervais ce pauzirati 3
nikako da sastavimo zdrav roster u pm. uvijek neki problem, ali dobro se drzimo zasad, ne mogu biti nezadovoljan.
nikako da sastavimo zdrav roster u pm. uvijek neki problem, ali dobro se drzimo zasad, ne mogu biti nezadovoljan.
Ne vidim te @Evile na temi Pjanica u posljednje vrijeme!? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da je dobiti Bolonju makar 1:0.Ovo je Iturbeu zadnja sansa da se dokaze.Vamos Manu 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
nemam vremena ni zivaca raspravljati se i pisati ono sto sam vec pisao stotinu putaRios je napisao/la:Ne vidim te @Evile na temi Pjanica u posljednje vrijeme!?
Ma daje Dzeko danas bar 2 gola, nema sebicnih motora, tako da ce Flo i Falqe da hrane loptama Dzeku 
Meni dosta 0:1
Nek Iturbe pokaze moze li meda.Nadam se da moze.Imam osjecaj da ce Pjanic danas izdominirati.
Nek Iturbe pokaze moze li meda.Nadam se da moze.Imam osjecaj da ce Pjanic danas izdominirati.
-
Evil Genius II
sabatini je rekao da vjeruje u iturbea i da ga nece prodati ili slati na posudbu osim ako ovaj to ne zeli. dakle, sve je na njemu. ove povrede su mu perfektna prilika da se dokaze i izbori za minutazu. potencijal svakako ima i cisto sumnjam da je tek tako zaboravio igrati fudbal, problem je u glavi i kontrolisanju i izgaranju u prevelikoj zelji za dokazivanjem. neka ova tekma bude pocetak rezurekcije njegove karijere 
Svi se nadamo nekom novom Iturbeu i u januaru novim pojacanjima u zadnjoj liniji.
Kažu 1.9 na nas. Ode ja uložit pa nek ide život, ima se kad vaditi, a i vjerujem u Radju, Mireta i Džeku. 
I postava:
Szczesny; Maicon, Manolas, Rudiger, Digne; Rađa, Keita, Pjanić; Florenzi, Iturbe, Džeko.
I postava:
Szczesny; Maicon, Manolas, Rudiger, Digne; Rađa, Keita, Pjanić; Florenzi, Iturbe, Džeko.
embrace the chaos
Oba daju 3+ NE 1,50
Pa ovaj Digne ce puci.Lik igra svaku 90 minuta.
Dajte taj link.
-
Evil Genius II
oba daju gol i dzeko strijelacManuel je napisao/la:Oba daju 3+ NE 1,50![]()
teren izgleda uzasno natopljen, nisam optimista
Vaterpolo
Ma necu ja ovo ni gledat. Samo ova utakmica se ne treba ni igrati, nikakvi uslovi.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: ElPrincipe i 8 gostiju.