Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad bi dobili sutra a City kiksnuo

Koliko sam se zazelio Arsenala. Danas MrOzi asistencija za Ziku koji pogadja za 1:0. 3:1 za nas danas. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: $: RE: Re: Arsenal
Ipak igra derbi zacelja...Marsal je napisao/la:Sta je ovo, ne prenosi nas SK?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ox propusta jos najmanje dvije utakmice.
anell je napisao/la:Kada počne utakmica podjelite koji stream, sevap vam je
eo probaj ovaj http://0eb.net/video/159428.html
K****** ekipa, ne znam ni sto se vise nerviram, skupina nesposobnjakovica.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
I u ovako lošoj konkurenciji mi ostajemo dosljedni sebi i čvrsto držimo 4.mjesto.
yebena kurata sreća koju nismo imali sekunde jedne jedine danas, nesposobni arteta je najveci krivac, nikad vise dabogda ne zaigrao za arsenal konju jedan retardirani, ko rece da si ti fudbaler
campbell, cazorla, gibbs, lopta nece u gol da si tito yebla mater svoju
Ozil opet najbolji danas, stvara frajer sanse al il je do nesposobnih igraca kojima on salje ili do danasnje kurate srece koja nas je totalno izdala i suknula nam debelo
e i ja, Wenger je krivac za Artetinu izmjenu, imao je flaminija i kriv je jer je bolid Gibbs startao ovaj mec na smijesnoj krilnoj poziciji..
+ kokelan se povrijedio, kakav dan za arsenal yebemu majku jesul naograjisali na sta u pm
campbell, cazorla, gibbs, lopta nece u gol da si tito yebla mater svoju
Ozil opet najbolji danas, stvara frajer sanse al il je do nesposobnih igraca kojima on salje ili do danasnje kurate srece koja nas je totalno izdala i suknula nam debelo
e i ja, Wenger je krivac za Artetinu izmjenu, imao je flaminija i kriv je jer je bolid Gibbs startao ovaj mec na smijesnoj krilnoj poziciji..
+ kokelan se povrijedio, kakav dan za arsenal yebemu majku jesul naograjisali na sta u pm
- Marsal
- Kontakt:
Ma nista, izgubili i jbt ga, samo boga molit da je Koklan zdrav i spreman za sljedecu i da se Ramsey i Theo vracaju brzo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Težak i gorak poraz,.Ne znam više ni šta reci al nisam toliko ni razocaran sve dok se drzimo u vrhu do povratka nekih igraca,.
Igra nije bila ni toliko loša,istina,nismo mnogo prilika napravili ali nije da ih nije bilo,na neki drugi dan vjerovatno dovoljno i za sigurnu pobjedu,.
Igra nije bila ni toliko loša,istina,nismo mnogo prilika napravili ali nije da ih nije bilo,na neki drugi dan vjerovatno dovoljno i za sigurnu pobjedu,.
Coquelinu su otišli ligamenti koljena.Marsal je napisao/la:Ma nista, izgubili i jbt ga, samo boga molit da je Koklan zdrav i spreman za sljedecu i da se Ramsey i Theo vracaju brzo.
Ramsey se vraća za iduću, ali Thea nema još dvije-tri sedmice.
šta će nam zadnji vezni kad su tu majstori ala arteta i flamini,stari kozojeb na klupi opet doktorira na svojim pizdarijama od priprema do sada
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe da se vise prati ova sezona. Sve je jasno.Artetitis je napisao/la:Coquelinu su otišli ligamenti koljena.Marsal je napisao/la:Ma nista, izgubili i jbt ga, samo boga molit da je Koklan zdrav i spreman za sljedecu i da se Ramsey i Theo vracaju brzo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
The one bright point was Santi being so two footed he took the penalty with both feet 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Glavni problem ekipe je sto nemamo nekog crnca koji je 190+.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Yebem mater Arteti retardiranoj spodobi nesposobnoj da igra nizeligaski fudbal a ne ekipi koja fol napada titulu i onome ko ga stavi yebo ti on sve senilno pedofilsko...Pa kakvo je to samo smece od igraca sto sam sve vrijeme govorio danas je ko sve u jednu utakmicu se poklopilo. Jesam rekao da cim se ozlijedi jedini DMF u ekipi da ce Arsenal da popusi i to nisu mogli sacekati kolo ili dva da se to desi vec momentalno izgubise utakmicu poslije vodstva. Uzivajte voajeroljpci u predstavama traktora i trabanta na poziciji DMF sada ismijavajte i dalje "dovodjenje" Kondogbie, Shneiderlina, poljaka iz Seville, Bendera, Vitsela itd...ta ce oni levati. I onda vrhunac svega mentalni a i fizicki patuljak i veliki luzer Cazorla sasrao se i promasio penal (znao sam da ce promasiti vidilo mu se na faci dok mu onaj iz WBa se unosi i dobacuje da se sasrao. Ova ekipa nema pobjednicki mentalitet i muda i uz par championshipa nedostojnih igraca naravno da ne mozes osvojiti titulu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kazu Koka 3-4 mjeseca out
Valja decembar pregurati, ma sta ti je ja se nadam da ce Wenger dovesti zadnjeg veznog, sipak Wenger planira Artetu yebo in obojici pamet retardiranu, ovom prvom sto nema kvalitetnu klupu i sto misli da ce vjera u neke igrace uciniti cuda, a ovom drugom jer je najveci retard koji trenutno ima u Arsenalu
Valja decembar pregurati, ma sta ti je ja se nadam da ce Wenger dovesti zadnjeg veznog, sipak Wenger planira Artetu yebo in obojici pamet retardiranu, ovom prvom sto nema kvalitetnu klupu i sto misli da ce vjera u neke igrace uciniti cuda, a ovom drugom jer je najveci retard koji trenutno ima u Arsenalu
voajer **** nek i dalje drži trabante kao kapljice vode na dlanu,pa će imati i dalje vrhunske rezultate na koje bacaju drkicu njegovi voajeroljupci,možda još stignu baciti drkicu na osvajanje one europske lige,pa da se i tamo doživi potop
osim 4-5 pravih igrača,ostatak su naveliko precijenjeni trabantići koji nemaju šta raditi u klubu,kad god treba pokazati karakter i muda smrznu se kao ****,ali ne,oni još i dalje imaju njegovu potpunu podršku nakon svih kikseva,za plaću koja bi se oslobodila škartanjem na cestu flaminija i artete,moglo se platiti bez problema bar jednoga vrhunskoga dmf-a od kojega bi imali neku korist,isto vrijedi i za priču napadača,od onog joela campbella se nešto očekuje a lik je običan **** koji nije niti u jednom olympiacosu bio glavni igrač,i točka na I je smeće na klupi koji na kraju sezone mora ići,dosta je njegovih sranja,svake sezone isti scenarij,samo je njegov džepić puniji za devet milki funti
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.