Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
Sudac smiješan do bola, čovjek ne pozna osnove nogometa, sjecka igru, stvara napetost među igračima, nema autoritet i ima smiješne odluke.
Sudac smiješan do bola, čovjek ne pozna osnove nogometa, sjecka igru, stvara napetost među igračima, nema autoritet i ima smiješne odluke.
Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sedam ili tlin'est godina patrioto?club21 je napisao/la: a drine i cetnika nije mi nimalo.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa jedan im je sviran u prvom poluvremenuRinuka je napisao/la:Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
hFala..Nisam znao da je bio jos jedan..Android je napisao/la:Pa jedan im je sviran u prvom poluvremenuRinuka je napisao/la:Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ispadanjem Olimpica liga ce puno izgubiti, a i neki klubovi u startu 6 bodova.......steta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Siroki Brijeg - Travnik 600
Mladost DK - Rudar P. 500
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
2 utakmice se igraju sutra.
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje je kraj Radniku? Prije 2-3 dana netko objavi tablicu ovih ekipa iz vrha i Radnik tu ima samo jedan bod. Mota mi se po glavi ona da se prvenstva dobijaju i gube u malim, a ne velikim utakmicama. Radniku za sad tu ide odlicno.
Vani imaju pet pobjeda i tri remija, ali bod kod Zrinjskog, Mladosti i Olimpica bi potpisali mnogi, cak i neki s vrha. Kuci imaju tri poraza od Sirokog, Sarajeva i Slobode sto i nije neka propast s obzirom da su te tri ekipe medju najjacim u drzavi. Jedan jedini pravi kiks ove sezone imaju kuci protiv Veleza kada je bilo 0-0. Tad se to mozda nije cinilo lose, ali sad se ispostavilo da je Velez ekipa koju se mora dobiti.
U drugom dijelu prvenstva ce ugostiti Zrinjski i ici na teza gostovanja i ako tu ugrabe koji bod, a ostalo odrade ovako kako su zapoceli mislim da mogu izboriti Europu sigurno, rekao bi i uzeti prvenstvo, ali to se bojim reci samo zbog cinjenice da se radi o Radniku. Cak i mene pere taj kompleks da mali klubovi tesko uzimaju prvenstva, tj. da je to gotovo nemoguce i tesko mi je povjerovati u to dok se prica ne razvije u potpunosti.
Vani imaju pet pobjeda i tri remija, ali bod kod Zrinjskog, Mladosti i Olimpica bi potpisali mnogi, cak i neki s vrha. Kuci imaju tri poraza od Sirokog, Sarajeva i Slobode sto i nije neka propast s obzirom da su te tri ekipe medju najjacim u drzavi. Jedan jedini pravi kiks ove sezone imaju kuci protiv Veleza kada je bilo 0-0. Tad se to mozda nije cinilo lose, ali sad se ispostavilo da je Velez ekipa koju se mora dobiti.
U drugom dijelu prvenstva ce ugostiti Zrinjski i ici na teza gostovanja i ako tu ugrabe koji bod, a ostalo odrade ovako kako su zapoceli mislim da mogu izboriti Europu sigurno, rekao bi i uzeti prvenstvo, ali to se bojim reci samo zbog cinjenice da se radi o Radniku. Cak i mene pere taj kompleks da mali klubovi tesko uzimaju prvenstva, tj. da je to gotovo nemoguce i tesko mi je povjerovati u to dok se prica ne razvije u potpunosti.
PorazavajuceMortemHz je napisao/la:Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
MCMXLVI je napisao/la:#prayforvelez
HAHAHA
P.S. Radniku i Slobodi najavljuju pad evo 10 kola...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Najveća posjeta će biti na Grbavici.. 601
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Gledam danas i Partizan komentator na areni ni neće da kaze koliko ljudi.na stadionu, brat bratu nije.bilo preko 600, isto tako Osijek Rijeka
- Probisvjet
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Radnik je tu tekmu raskovao Veleza.Signore je napisao/la:Gdje je kraj Radniku? Prije 2-3 dana netko objavi tablicu ovih ekipa iz vrha i Radnik tu ima samo jedan bod. Mota mi se po glavi ona da se prvenstva dobijaju i gube u malim, a ne velikim utakmicama. Radniku za sad tu ide odlicno.
Sjecam se pregleda, Bobic imao partiju zivota.
Sve u svemu, 18 bodova sa strane u 8 kola skoro pa nevjerovatno zvuci.
tuzlanska Sloboda
Ružno vrijeme,hladnoća i vjerovatno pomalo strah i eto uzroka za katastrofalnu posjetu.
Nije samo kod nas losa posjeta. Lose vrijeme ocito utjece na posjetu u cijelom regionu. Netko spomenu Partizan i da je komentatora bilo stid reci koliko je ljudi prisutno, a evo i na Poljudu danas 1.893 gledatelja sto ja ne pamtim ne znam od kad. Najlosa posjeta u ovom prvenstvu im je do sad bila 6.237 gledatelja.drinamen je napisao/la:Ružno vrijeme,hladnoća i vjerovatno pomalo strah i eto uzroka za katastrofalnu posjetu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dosad se nije dogodilo da jedna ekipa zavrsi sezonu bez poraza u gostima... evo radnik ima priliku da bude prvi tim kome bi to uspjelo... za svaki respekt je ovo sto su postigli, bez obzira sto su igrali uglavnom protiv manjih timova...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ajzea je napisao/la:Najveća posjeta će biti na Grbavici.. 601
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
E ovo je već dominacijaclub21 je napisao/la:Bicu i ja 602Ajzea je napisao/la:Najveća posjeta će biti na Grbavici.. 601
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.