FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 21 nov 2015, 18:40

Nije dzaba ni Kodro imao veliko povjerenje u Dinu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2015, 18:44

Nisam vjerovao da cu ovo ikad reci ali izgleda da su se ovi igraci pretvorili u borce na terenu, odnosno da ih je Jesic pretvorio.Bravo bravo, halal i ona kisa danas i smrzavanje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 18:46

uNbx je napisao/la:Nije dzaba ni Kodro imao veliko povjerenje u Dinu.
da, radovac je otisao tada na klupu pa na krilo... i onako "u mahali" je govorio da je ogroman potencijal i inteligentan igrac koji samo treba konstatno da igra i da ce biti zvijer

Cimirot je citavu sezonu bio UZAS, dobro ne uzas ali prosjek, slabiji nego sad rustemovic, dosao je jajalo i cimi je procjvetao i postao majstor...
zasto? em je imao od koga nauciti em je imao konstatu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 nov 2015, 18:51

Moze li nam neko pretpostavit odlaske igraca??
Znaju li se oni koji sigurno odlaze?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 18:52

FrancescoTotti je napisao/la:Moze li nam neko pretpostavit odlaske igraca??
Znaju li se oni koji sigurno odlaze?
KOLIKO ZNAM KRSTE je siguran
vrlo moguce radovac

puric, moguce hebibovic
oni suspendovani

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 18:53

Benko koji je najbolji strijelac lige i nas najkorisniji igrac ove sezone, stavljas sa Rustemovicem. :wave:
Barbaric je igracina za #4 kao i Kovacevic koji nazalost slabo dobija prilike, a zna se gdje on najbolje igra a to je kao stoper.
Stavljas Stepanova koji je 3 dimenzija za Rustema. Jedino se slazem za Amera koji nije neki igrac ali gine svaku utakmicu.
Zna se dobro situacije Ikande, Radovca i Mese. Ovaj klip ti je samo 1% od svih njegovih gresaka. Mi da smo ozibljan klub i da imamo dobre igrace, on bi nama davno sjedio na klupi. Ali dobro je odigrao danas, i ja mu zelim sve najbolje u nastavku sezone, ali sada praviti nekog igraca od njega je stvarno bespotrebno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 nov 2015, 18:58

Samo da pozdravim one forumase koji su nakon 11 kola odustali od titule.. :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 18:59

Zip je napisao/la:Samo da pozdravim one forumase koji su nakon 11 kola odustali od titule.. :)
:wave:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 18:59

MCMXLVI je napisao/la:Benko koji je najbolji strijelac lige i nas najkorisniji igrac ove sezone, stavljas sa Rustemovicem. :wave:
Barbaric je igracina za #4 kao i Kovacevic koji nazalost slabo dobija prilike, a zna se gdje on najbolje igra a to je kao stoper.
Stavljas Stepanova koji je 3 dimenzija za Rustema. Jedino se slazem za Amera koji nije neki igrac ali gine svaku utakmicu.
Zna se dobro situacije Ikande, Radovca i Mesa. Ovaj klip ti je samo 1% od svih njegovih gresaka. Mi da smo ozibljan klub i da imamo dobre igrace, on bi nama davno sjedio na klupi. Ali dobro je odigrao danas, i ja mu zelim sve najbolje u nastavku sezone, ali sada praviti nekog igraca od njega je stvarno bespotrebno.
ko bolan ne dobiva priliku? KOVACEVIC? :o SALIS SE?
ja ti kazem da SVI prave greske... naravno da vezni vise nego spic i stoper jer konstantno imaju loptu u nogama
to sto ti pricas ja ne uvazavam, nego mi reci kada i gdje on to grijesi koliko ti pricas... kontas? ja cu ti kada ti to postavis pokazati 10 gollova gdje je rustemovic ili aistent ili igrac koji je skrojio tu akciju ... presjecanjem lopte ili pruzanjem dijagonale...
Isto tako cu ti pokazati koliko je puta sprijecio golove protivnika nakon gresaka nasih "Zvijezda"
Isti rustemovic je dosta proveo na klupi i na tribinama ili je igrao po 20 min kod dzene... tako da sigurno nije mogao uci u zeljenu formu...
"Ima samo borbenost"? i zna presjeci napad, zna se postaviti ... i sta hoces vise od zadnjeg veznog? Da svaku tekmu zabije gol?

Shooter
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shooter » 21 nov 2015, 19:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam vjerovao da cu ovo ikad reci ali izgleda da su se ovi igraci pretvorili u borce na terenu, odnosno da ih je Jesic pretvorio.Bravo bravo, halal i ona kisa danas i smrzavanje.
Jeste im danas psovali :mrgreen:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 19:08

Pantelija je napisao/la: "Ima samo borbenost"? i zna presjeci napad, zna se postaviti ... i sta hoces vise od zadnjeg veznog? Da svaku tekmu zabije gol?
Asistencije i da povuce tu loptu kako treba, a ne da stalno usporava nasu igru i one jadne pokusaje od ubacivanja. Mogu ti ja naci sve njegove velike greske, ali trebalo bih mi par dana koliko ih ima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 19:14

MCMXLVI je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: "Ima samo borbenost"? i zna presjeci napad, zna se postaviti ... i sta hoces vise od zadnjeg veznog? Da svaku tekmu zabije gol?
Asistencije i da povuce tu loptu kako treba, a ne da stalno usporava nasu igru i one jadne pokusaje od ubacivanja. Mogu ti ja naci sve njegove velike greske, ali trebalo bih mi par dana koliko ih ima.
pa ja ti kazem sad da ima asistencija i tonu akcija gdje je on promjenio ritam i pokrenuo akciju :)

vjeruj da ti ne treba vise od pola sata, samo izvoli

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 nov 2015, 19:15

Evo, nakon Radovca sad je i Rustemovic uzet za zub.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 19:19

Derdiyok je napisao/la:Evo, nakon Radovca sad je i Rustemovic uzet za zub.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
:thumbup: bio je kallasi, radovac, okica... uskoro ocekuj demirela, osmanovica itd... strucnjaci

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 19:29

Pantelija je napisao/la: :thumbup: bio je kallasi, radovac, okica... uskoro ocekuj demirela, osmanovica itd... strucnjaci
Sve igrac do igraca za jedno "eVropsko Sarajevo" :opaopa:
Sto se tice Rustemovica, ne zelim vise o njemu da gusim nasu temu. Postujem tvoje misljenje, za tebe je on igracina za mene nije :thumbup:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 21 nov 2015, 19:31

Jeste vi normalni, Rustem je najbolji veznjak FKS. Vi nastavite da kenjate po forumu. MRS
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 19:31

MCMXLVI je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: :thumbup: bio je kallasi, radovac, okica... uskoro ocekuj demirela, osmanovica itd... strucnjaci
Sve igrac do igraca za jedno "eVropsko Sarajevo" :opaopa:
Sto se tice Rustemovica, ne zelim vise o njemu da gusim nasu temu. Postujem tvoje misljenje, za tebe je on igracina za mene nije :thumbup:
za mene jesu, kallasi jako dobar bek koji nije imao konstantu da uhvati formu, radovac sa 19 godina ima preko 100 utakmica u seniorskoj konkurenciji, ove sezone 5-6 aistencija iako nije fizicki spreman (dzeno) i bit ce prodan za masne pare (jbg sta znaju svabe, talijani sta je fudbal), okic za nase lige perfektan igrac, i danas gol...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 19:44

Za Radovca se slazem za svaku rijec, ali Kallasi i Okic :urnebes: Daj ba nismo mitomani.
Kadusic je vec igracina za Ahmeda, a Okic igra samo zato sto nema niko drugi, ima onaj malac Hebibovic :lolno:
Jos smo mi daleko i neozbiljni za evropu sa ovim sastavom moj Pantelija...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 nov 2015, 19:45

MCMXLVI je napisao/la:Benko koji je najbolji strijelac lige i nas najkorisniji igrac ove sezone, stavljas sa Rustemovicem. :wave:
Zna se dobro situacije Ikande, Radovca i Mese. Ovaj klip ti je samo 1% od svih njegovih gresaka. Mi da smo ozibljan klub i da imamo dobre igrace, on bi nama davno sjedio na klupi. Ali dobro je odigrao danas, i ja mu zelim sve najbolje u nastavku sezone, ali sada praviti nekog igraca od njega je stvarno bespotrebno.
samo da te pitam u koliko si se ti to kladio za taj avatar....pa jjjebote nemogu da ga gledam vise
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 nov 2015, 19:48

AVNOJ je napisao/la: samo da te pitam u koliko si se ti to kladio za taj avatar....pa jjjebote nemogu da ga gledam vise
Kako je onda meni :P
01.01.2016

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”