Zelje dok Mulalic ne procita, kad procita ovako ce i izvesticruz40 je napisao/la:Jel ovo najavljeno za sutra? Ili su ovo tvoje zelje za sutra?IvanOsim je napisao/la:Sutra propustaju utakmicu: Damir Sadikovic, Jasmin Bogdanovic zbog povreda, Zeric nedovoljno oporavljen, Enis crveni karton.
------------------------------------Kjosevski-------------------------------
Memija-----------Kosoric------Hodzurdza-----Mladenovic
--------------Blagojevic-------------Hadziahmetovic------------
Djelmic-----------------------Beganovic---------------------Tiago
---------------------------------------Stokic---------------------------------
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
A to i jest najbolja moguća postava u ovom trenutku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa nije sad da imamo neki milion pametnih opcija...
- Jaozinho22
- Kontakt:
Gdje je to ribar čitav dan nije valjda da peca
?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
nije vala vrijeme čemu za pecanja...
Ne prizivaj ga hah
Vraca se sa gostovanjaJaozinho22 je napisao/la:Gdje je to ribar čitav dan nije valjda da peca?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tm8782 je napisao/la:Vraca se sa gostovanjaJaozinho22 je napisao/la:Gdje je to ribar čitav dan nije valjda da peca?
![]()
![]()
Dobili su tekmu, garant je pun energije i jedva čeka da nas kalemi ovdje
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ja fakat mislim da aldo moro nije pitar. već samo crnjak i negativac.
Kad sutra snijeg zatrpa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- themaniaks
- Kontakt:
MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZEEE

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sreća pa imamo dobru drenažu, ovakvo vrijeme nam samo može odgovarati sutra, barem se nećemo bojati kontri. Nama se neće igrati, njima još manje, biće mrljavo, mi ćemo kao nešto pokušavati a oni će se čuditi šta to mi pokušavamo. Ovako bi Brko najavio utakmicu za sutra.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
E svaka ti čast.Dolina je napisao/la:Sreća pa imamo dobru drenažu, ovakvo vrijeme nam samo može odgovarati sutra, barem se nećemo bojati kontri. Nama se neće igrati, njima još manje, biće mrljavo, mi ćemo kao nešto pokušavati a oni će se čuditi šta to mi pokušavamo. Ovako bi Brko najavio utakmicu za sutra.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
winDolina je napisao/la:Sreća pa imamo dobru drenažu, ovakvo vrijeme nam samo može odgovarati sutra, barem se nećemo bojati kontri. Nama se neće igrati, njima još manje, biće mrljavo, mi ćemo kao nešto pokušavati a oni će se čuditi šta to mi pokušavamo. Ovako bi Brko najavio utakmicu za sutra.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jel to to?Dolina je napisao/la:Sreća pa imamo dobru drenažu, ovakvo vrijeme nam samo može odgovarati sutra, barem se nećemo bojati kontri. Nama se neće igrati, njima još manje, biće mrljavo, mi ćemo kao nešto pokušavati a oni će se čuditi šta to mi pokušavamo. Ovako bi Brko najavio utakmicu za sutra.
To je to.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Samo bi dodao razbicemo ih 1-0Dolina je napisao/la:Sreća pa imamo dobru drenažu, ovakvo vrijeme nam samo može odgovarati sutra, barem se nećemo bojati kontri. Nama se neće igrati, njima još manje, biće mrljavo, mi ćemo kao nešto pokušavati a oni će se čuditi šta to mi pokušavamo. Ovako bi Brko najavio utakmicu za sutra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Gospoda iz Ferenca dozivjela prvi poraz u ligi tek u 15 kolu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sutra Joco protiv svih pravila zenevske konvencije !