FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

CoDe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la CoDe » 20 maj 2010, 02:34

Jarane ko da ste rivali i zivte u istom gradu prepirete se !!!
Bit ce u subotu tesko na obje strane nemoze ni reci sa sigurnoscu osvaja ovaj a drugi ovaj Tim
Moje zelje su Bayern njegoce inTer i sve tako ... aL 1 ce osvojit.!

Bolji nek Pobjedi
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 20 maj 2010, 10:05

Inter Primavera sinoć pobijedio FC Bayern sa 2-0 na Estádio Alfredo Di Stefano u okviru Inaugural UEFA U-18 Challenge, neka vrsta finale Lige prvaka za starije mlade momčadi. Denis Alibec zabio oba gola za Inter. Medalje za igrače su dijelili Michel Platini, Luis Figo i Florentino Perez.Prenos je bio na Eurosport 2.

Neka i u subotu bude isti rezultat.Milito i Eto'o.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 19:01

blizi se i taj dan,sat,minuta sekunda kada ce se INTER popeti do zvjezda i uzeti ono sto mu pripada i sto je zasluzio ove godine,niko mu ravan nije i niko ga spreciti nece u tome.. FORZA INTER 8-) 8-) 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 maj 2010, 01:30

FC BAYERN je napisao/la: Zezam se ljudi nego vidim da vam je klub jako ne popularan ima svega 49 str pa da ima vise postova ;)
najjači si... vidim da ste vi jako popularni na ovom forumu....
imate li vi uopće igdje drugo pisat za razliku od nas ????
ja osobno vrlo rijetko navratim na ovaj forum jer je pun "dječurlije" pa neda mi se s njima prepirat...

a to za dres .... takva je zamisao novih dresova... jedan momak je to napravio na osnovu dobivenih informacija kako bi mogli izgledat....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 16:58

silenT. je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la: Zezam se ljudi nego vidim da vam je klub jako ne popularan ima svega 49 str pa da ima vise postova ;)
ja osobno vrlo rijetko navratim na ovaj forum jer je pun "dječurlije" pa neda mi se s njima prepirat...

a to za dres .... takva je zamisao novih dresova... jedan momak je to napravio na osnovu dobivenih informacija kako bi mogli izgledat....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eto vi ste pokupili sve forume, a mi nemamo gdje pisat. Dje si sta ima.
Pomiri se sa tim da nas je puno vise nego vas :lol:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 17:52

Jugošvaba je najviše, to se ne može sporit' .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 18:09

Bilal je napisao/la:
silenT. je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eto vi ste pokupili sve forume, a mi nemamo gdje pisat. Dje si sta ima.
Pomiri se sa tim da nas je puno vise nego vas :lol:
svega loseg i onoga sto nevalja ima puno vise nego onoga dobrog i vrijednog,tako i vas kao zohara i gnjida :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2010, 18:17

sta reci o klubu koji dobija titule podplacujuci sudije.. :D ...kao sto su radili Milan Juventus..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 maj 2010, 18:29

Saurman je napisao/la:sta reci o klubu koji dobija titule podplacujuci sudije.. :D ...kao sto su radili Milan Juventus..
Van Gaal:
"Mislim da Bayern nije medju najboljim evropskim ekipama. Inter, Chelsea, Barcelona i Manchester United su najbolje ekipe u Evrope, a ne Bayern. Mi smo imali mnogo srece sto smo dosli do finala jer smo tu zahvaljujuci sudijskim greskama koje su isle u nasu korist."

Istina

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 21 maj 2010, 20:21

Joj dobro si FC BAYERN, zeljo je najjaci klub na svijetu, posto ima najvise postova. :shock:
Pazza Inter amala!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 maj 2010, 20:32

fizolof je napisao/la:Joj dobro si FC BAYERN, zeljo je najjaci klub na svijetu, posto ima najvise postova. :shock:
A ko je rekao da je klub koji ima najvise postova najaci:?: Ja sam rekao nepopularan :lol: Ko ce za zabara navijati i onaj anti fudbal sto igraju niko normalan siguran :lol:

Interovci koji je vama najdrazi igrac u Interu ? Meni je Baloteli sam sebe mrzi sto igra u Interu :lol: Najace mi je kad je bacio Interov dres :lol: Ali kako mu samo stoji Milanov :lol: To je cudo :mrgreen:

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 21 maj 2010, 20:40

FC BAYERN je napisao/la:
fizolof je napisao/la:Joj dobro si FC BAYERN, zeljo je najjaci klub na svijetu, posto ima najvise postova. :shock:
A ko je rekao da je klub koji ima najvise postova najaci:?: Ja sam rekao nepopularan :lol: Ko ce za zabara navijati i onaj anti fudbal sto igraju niko normalan siguran :lol:

Interovci koji je vama najdrazi igrac u Interu ? Meni je Baloteli sam sebe mrzi sto igra u Interu :lol: Najace mi je kad je bacio Interov dres :lol: Ali kako mu samo stoji Milanov :lol: To je cudo :mrgreen:
Ma nek bayern igra atraktivan nogomet :roll:,eh umal zabroravi sutra su iz bavarskog giganta najavili minutu sutnje posto je poznati sudija Ovrebo najavio povlacenje sa evropske scene :mrgreen: :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 20:47

FC BAYERN je napisao/la:

razlika izmedju vas ( svaba ) i nas "zabara" jeste sto mi ne dolazimo na ovako smijesne portale puno pametnjakovica koji gledaju fudbal od 2008 godine.. to je razlika ;) vec mi napravimo svoj site i bez ovakvih maloumni, provocirajuci i u jednu ruku glupih komentara se ogradimo..

btw. sretno sutra i Forza Italia!
slika
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 maj 2010, 20:59

daffy je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:
razlika izmedju vas ( svaba ) i nas "zabara" jeste sto mi ne dolazimo na ovako smijesne portale
Sta radite ovdje onda :?: A to ko provocira ja sam napisao dva posta na ovoj temi ovo je treci a pogledaj svog kolegu amell-a i ostale malo na temi "FC BAYERN", jbg znam da te boli onaj poraz u sred Torina pa sad svim srcem navijas za Inter znam kako ti je, nije ti lahko sigurno :D Ali nema veze poznavajuci Juve kupice oni titulu opet, samo da ne zaigraju u Serie B opet bilo bi steta za tako veliki klub :mrgreen:

To je taj navijac Intera :mrgreen: Pardon ocu reci Bayerna :mrgreen:
slika

Uploaded with ImageShack.us

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 21:06

hah, ebo te tvoj drzavni klub koji je drugi trofej osvojio 198x i neke godine.. zato sto drzava pocela ga gurati.. mozes ti pisati sta hoces, ali cinjenice su nesto sasvim drugo.. mozes pjevati borbene svojoj djeci da je Juve namjestao kad svaka normalna osoba ( koja moze ukljuciti mozak ) zna da ekipi koja je imala svojih 8 igraca u prvaku svijeta ne treba nikakvo namjestanje da osvoje Scudetto.. a kamoli namjestanje protiv Chieva :lol:

taj navijac amell je provokator.. pogledaj malo postove starijih interovaca poput materazija, silenta itd.. ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 21:12

@daffy Eno braco izjavio da ce svi u Torinu i tvome Juventusu navijati za Bayern, jer im Inter nije omiljen, ali ti budi protiv svojih :)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 maj 2010, 21:19

haha jbg to je tvoje misljenje ali cinjenice su drugo, tu su dokazi da je Moggi namjestao utakmnice al jbg vi ste nevini :D

NAKON otkrića o umiješanosti novog kontigenta talijanskih klubova u aferu "Calciopoli" iz sezone 2005./2006., Talijanski je nogometni savez (FIGC) službeno objavio pokretanje nove istrage.

Novouključeni klubovi u skandal jesu Inter, Palermo, Roma, Bologna, Cagliari i Udinese, za što navodno postoje audiodokazi.

"U svezi s procesom koji se vodi na napuljskom sudu, iz državnog tužiteljstva vjerojatno će neko vrijeme pričekati s pokretanjem istrage, no FIGC ju je zatražio", priopćili su iz saveza.

Istragu je inicirao odvjetnički tim Luciana Moggija, bivšeg Juventusova glavnog operativca, koji je, kao i njegov klub, jedini ozbiljno stradao u istrazi iz 2006. godine, kada se ispostavilo da je vlastitim utjecajem i kontaktima "delegirao" Juventusu sklone suce za utakmice torinskog kluba. Zaradio je suspenziju iz nogometa u trajanju od pet godina, dok su Juventusu oduzeti naslovi iz 2005. i 2006. godine te je klub izbačen iz prve u drugu ligu.

Reggina, Fiorentina, Milan i Lazio tada su kažnjeni samo ukorima i novčanim kaznama.

Nedavno su se, međutim, u javnosti pojavili novi audiozapisi, konkretno njih 75, po kojima ispada da su iste usluge poput Moggija od tadašnjeg čelnika sudačke organizacije Pierluigija Pairetta tražili i mnogi drugi talijanski čelnici. U ime Intera to je, navodno, tražio tadašnji predsjednik kluba Giacinto Facchetti, koji je preminuo ujesen 2006. godine.

Kako neko moze gledati ovu ligu i navijate za ovakve klubove kriminalci :!:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 maj 2010, 21:25

za razliku od njemačke gdje je sve čisto kao suza, osim što je DOKAZANO da su 23 utakmice namještene, DOKAZANO da je sudija hojcer(ili sl.) uzimao pare od raznih mafijaša da namješta rezultate u njihovu korist, lige gdje hrvatska i turska kladioničarska mafija može namjestiti 2/3 lige, ma mislim stvarno totalna suprotnost od italije.
ovo je samo ono što je dokazano i već presuđeno, a od ove godine ima novi skandal u 2 bundesligi gdje se isto istražuju neke utakmice koje su navodno namještene
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 21 maj 2010, 21:29

tebi hvala sto si potvrdio sta ja govorim.. da Juve nije tek tako kriv.. ;)

@bilal Brazzo ce navijati za Bayern jer je igrao tamo 9 godina.. a mi koji volimo Italiju cemo navijati za inter.. jer ako inter pobjedi Italiji ostaje to 4. mjesto..

sta je bolje gledati Juve, Milan, inter i Roma/Viole/Napoli ili Bayern, Schalke, Stuttgart/Wolfsburg/Werder/HSV/Bochum/Freiburg :roll:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2010, 21:34

daffy je napisao/la:tebi hvala sto si potvrdio sta ja govorim.. da Juve nije tek tako kriv.. ;)

@bilal Brazzo ce navijati za Bayern jer je igrao tamo 9 godina.. a mi koji volimo Italiju cemo navijati za inter.. jer ako inter pobjedi Italiji ostaje to 4. mjesto..

sta je bolje gledati Juve, Milan, inter i Roma/Viole/Napoli ili Bayern, Schalke, Stuttgart/Wolfsburg/Werder/HSV/Bochum/Freiburg :roll:
Pa zna se :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.