FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I na infu se brate u pp šalje link ima i tamo padobranaca.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Planiraj mene,ako nije problemjurisicduska je napisao/la:Ima li još ljudi da bi link a da ih se nisam sjetio, izvinite moramo tako, sruši nam se svaki put pa niko ne gleda. Dođu samo tad i podjele na fb, na twiter, moramo.

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
I 150 postova i tamo prije i za vrijeme utakmice ima li linka, dajte link, šaljite na pp, pp, i meni, i meni, i meni pošaljite, pošaljite ako ima neko neću djelitijurisicduska je napisao/la:I na infu se brate u pp šalje link ima i tamo padobranaca.

Dodaj duska i Ljiljana.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Benki treba svi da salutiramo kad ode!!! Covjek je u 31 utakmici zabio 21 gol!
Ne sjecam se kad je neko bio tako efikasan ne samo u nasem dresu, vec u ovoj ligi!
Sretno mu, a nadam se da cemo i mi zaradit haha
Ne sjecam se kad je neko bio tako efikasan ne samo u nasem dresu, vec u ovoj ligi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Meni je covjek prije Olimpica rekao da je on za nas zavrsena prica, sudeci po ovim koji dolaze izgleda da je tako+ KrleMortemHz je napisao/la:Izgleda da ce nas i Benko napustiti uz obestecenje, dobio je ponudu koja se ne odbija

Mosa RajvoSa
-
- Kontakt:
Bosnianlilicum imal crtica hahahaShooter je napisao/la:Dodaj duska i Ljiljana.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I ja sam tu brate svaki dan samo necu da pisem nista jer sam obecao da cu nakon 18.kola samo doci i pitati KO JE PRVI!? Slomila me ona negativa na forumu jedno vrijeme... Dakle, racunaj na mene za link molim te! Pozz...jurisicduska je napisao/la:I na infu se brate u pp šalje link ima i tamo padobranaca.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dodaj ako nije problem.jurisicduska je napisao/la:Ima li još ljudi da bi link a da ih se nisam sjetio, izvinite moramo tako, sruši nam se svaki put pa niko ne gleda. Dođu samo tad i podjele na fb, na twiter, moramo.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I meneShooter je napisao/la:Dodaj duska i Ljiljana.

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma Jesic ce da uzima titule i sa kadetima.
Da je Haj Da Kazem trener Benko bi bio ogroman gubitak, a ovako ne sikiram se.
Jos jedan milion u kasi
Da je Haj Da Kazem trener Benko bi bio ogroman gubitak, a ovako ne sikiram se.
Jos jedan milion u kasi

Mogu li ja kako na taj spisak ?jurisicduska je napisao/la:I na infu se brate u pp šalje link ima i tamo padobranaca.
SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
Da se upišem.jurisicduska je napisao/la:Ima li još ljudi da bi link a da ih se nisam sjetio, izvinite moramo tako, sruši nam se svaki put pa niko ne gleda. Dođu samo tad i podjele na fb, na twiter, moramo.
4.10.2009.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo @duska, vodi racuna jer pristojjan stream drzi 50 do 100 ljudi max!...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+jurisicduska je napisao/la:Shooter imaš li vremena da sastavimo spisak forumaša za strem, editovati ćemo postove i dodavati, BEZ CITATA MOLIM. Moramo tako nema druge. Nemojte se naći uvrijeđenim ne mogu sve popamtiti pa ćemo dodati naknadno. Napišite ispod.
ako nije belaj.

Naravno.FrancescoTotti je napisao/la:Benki treba svi da salutiramo kad ode!!! Covjek je u 31 utakmici zabio 21 gol!

Komazec je takodje bio efikasan, 19 utakmica- 14 golova ali je profulao puno manje prilika i igrao sa dosta slabijom ekipom. San mi je da ponovo zaigra za nas.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Spisak imate na nekoj od prethodnih stranica stalno ga editujem pa pritisnite F5, uvijek se pravi više linkova pa ćemo se rasporediti, bitno je da samo standardni imaju link a ako bude još nek podjele ovdje javno neki treći nek se svi nakače boli me k, hoću da vi imate link koji ste tu svakodnevno.
Kako ide Nick Bosnian Lilium tačno. Ne mogu da se sjetim a ne mogu ni da ga nađem, zna li iko?
Kako ide Nick Bosnian Lilium tačno. Ne mogu da se sjetim a ne mogu ni da ga nađem, zna li iko?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 nov 2015, 21:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa Komazec je još jednom prisustvovao na utakmici samo ne mogu da se sjetim protiv kogaBolanos je napisao/la:Naravno.FrancescoTotti je napisao/la:Benki treba svi da salutiramo kad ode!!! Covjek je u 31 utakmici zabio 21 gol!
Sretno mu, a nadam se da cemo i mi zaradit haha![]()
Komazec je takodje bio efikasan, 19 utakmica- 14 golova ali je profulao puno manje prilika i igrao sa dosta slabijom ekipom. San mi je da ponovo zaigra za nas.![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Protiv Travnika buraz. Nagledao se tu svega mozda ga je i prpa sad doci. 

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Svaka čast na ideji. Treba samo insistirati da svi koji budu na tom spisku drže link samo za sebe.jurisicduska je napisao/la:Spisak imate na nekoj od prethodnih stranica stalno ga editujem pa pritisnite F5, uvijek se pravi više linkova pa ćemo se rasporediti, bitno je da samo standardni imaju link a ako bude još nek podjele ovdje javno neki treći nek se svi nakače boli me k, hoću da vi imate link koji ste tu svakodnevno.
EDIT: Nemojte zaboraviti brata paulusa

Zadnja izmjena: koalem, dana/u 21 nov 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.