FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NEGO VOJSKU LAVOVA KOJU PREDVODI MAGARAC!!!
Šta znači trener!
edit: Vid'te ih. ko koke bez glave ...
[youtube][/youtube]
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Vedran Puljić ...
Ja nisam nikako ni sumnjao.Evander je napisao/la:Jedva cekam proljece da vidim Jesicevu ekipu. Niti sekunde ne sumnjam u titulu.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ću se ja pobrinuti za njega, @bolanosa i @jokerajurisicduska je napisao/la: Kako ide Nick Bosnian Lilium tačno. Ne mogu da se sjetim a ne mogu ni da ga nađem, zna li iko?

SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Dodao sam ja njih, samo fali ljiljan, sad treba neko ko je na računaru da otvori novu poruku i da svima s onog spiska pošalje "proba proba, jedan jedan, Sarajevo horde Bog i čaršija" ako je neko voljan, ako nije ja ću sutra.hilmo je napisao/la:Ću se ja pobrinuti za njega, @bolanosa i @jokerajurisicduska je napisao/la: Kako ide Nick Bosnian Lilium tačno. Ne mogu da se sjetim a ne mogu ni da ga nađem, zna li iko?
Stavljen si ba Rule_hz davno. Imate spisak na prethodnim stranicama. Hoćel ko?

Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Da prostiš, malo si mi fulio nick...

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
mene si izostavio namjerno na spisku ili?jurisicduska je napisao/la:Dodao sam ja njih, samo fali ljiljan, sad treba neko ko je na računaru da otvori novu poruku i da svima s onog spiska pošalje "proba proba, jedan jedan, Sarajevo horde Bog i čaršija" ako je neko voljan, ako nije ja ću sutra.hilmo je napisao/la:Ću se ja pobrinuti za njega, @bolanosa i @jokerajurisicduska je napisao/la: Kako ide Nick Bosnian Lilium tačno. Ne mogu da se sjetim a ne mogu ni da ga nađem, zna li iko?
Stavljen si ba Rule_hz davno. Imate spisak na prethodnim stranicama. Hoćel ko?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pise mi : "Odabrana korisnička imena ne postoje."
-
- Kontakt:
Nisam nikog namjerno izostavio, ne mogu da se sjetim ima vas ko Kineza, da nas je Bog do na stadionu ovako, bili bi najjača podgrupa na Balkanu.
- ElCartel11
- Kontakt:

I jos pocnu pametovati kako idu za boljitak nase lige, da prave jacu ligu, kako ce privuci sto vise ljudi na stadione itd.

Ako Benkara i Krle odu, onda apsolutno zaganjati ovog Hentya iz Olimpije lik razbija (trenutno na posudbi iz Milana).
@Duska hvala za listu

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
aha, evo sad cu..jurisicduska je napisao/la:Moraš tole jednog po jednog. Ne možeš samo prekopirati, nego dodaš jednog pa drugog.
Nisam nikog namjerno izostavio, ne mogu da se sjetim ima vas ko Kineza, da nas je Bog do na stadionu ovako, bili bi najjača podgrupa na Balkanu.

@uschtipak jednostavno mora biti na spisku

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Alipasino, Amidzaa, amypitar, Arhitekt, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, Cautinho, Cwirek, Dadox, EastMadness, Ferroviere1987, fks74, FRANK RIBERY, galia95, gh0stHZ, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HordasFks, hotonjskimaher, HZbec, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, kakarut, Kyle88, Laudrup, Lavcina, ledesma, Lokomotifa, macahz, MokraKifla, nebeskasila, NukeR_G1970, Oerde, Pantelija, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rodman, sagitarius, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, supervizor, Taree, tenpenny, THEC, Tracy3McGrady, UltraSa46, Velo6, WeekendOffender, zagorski i 763 gosta.