FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kupicemo titulu, igrati sa Veladzicem, Kadusicem i ostalim. U Evropi ce se cuti za Jesiceve bebe koje su uzele titulu. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Evolution87
- Kontakt:
Mogu li i ja sa ovom konjskom glavom na taj spisak? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Mogu li i ja sa ovom konjskom glavom na taj spisak?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
RAJA !
Ne moze se dodati ovoliko primatelja/ica poruke ...
Morat cemo napravit grupu na fb, javljajte se meni na pp, ja cu vam poslat link grupe, pridruzite se grupi i to je to ...
@mcmxlvi je admin takodjer pa se javljajte i njemu.
Ne moze se dodati ovoliko primatelja/ica poruke ...
Morat cemo napravit grupu na fb, javljajte se meni na pp, ja cu vam poslat link grupe, pridruzite se grupi i to je to ...
@mcmxlvi je admin takodjer pa se javljajte i njemu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja se nadam da Benko i Krste ostaju do kraja sezone. Itekako nam je potreban širok kadar za nastavak ako želimo igrati na oba fronta a kao što i rimski 1946 kaže, vidi se šta znači širina kadra upravo radi povreda i mogućih suspenzija radi kartona.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
to stoji al ako ti za igraca od 32. godine dodje ponuda lupam od 800k-1M eura, tu nema razmisljanja, prodaja da mi je rod rodjeni 

Pyro is not a crime !
Samo mi posaljite zahtjev prijateljstva na fb, Ermin Zukanovic profilna slika sjevera.
U poruku stavite vas nick. Tako je brze. Ako neko nema fb, neka sebi napravi lazni (:
U poruku stavite vas nick. Tako je brze. Ako neko nema fb, neka sebi napravi lazni (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tesko mogu ostati, jedan zasicen, a drugi zeli uzeti dobru kintu prije penzije, izgledacemo mi dobro vjerujte mi, ja Jesi dajem puno povjerenje, vidite da kod svake izjave prizeljkuje pauzu da on to poreda po svom tabijatu
Mosa RajvoSa
je ko ti ovo tursko mace u prijateljimaMCMXLVI je napisao/la:Samo mi posaljite zahtjev prijateljstva na fb, Ermin Zukanovic profilna slika sjevera.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije vise zasticena, udji sadpitarlOOk je napisao/la:Tesko mogu ostati, jedan zasicen, a drugi zeli uzeti dobru kintu prije penzije, izgledacemo mi dobro vjerujte mi, ja Jesi dajem puno povjerenje, vidite da kod svake izjave prizeljkuje pauzu da on to poreda po svom tabijatu
A koliko misliš da se može uzeti za BenkaruTHEC je napisao/la:to stoji al ako ti za igraca od 32. godine dodje ponuda lupam od 800k-1M eura, tu nema razmisljanja, prodaja da mi je rod rodjeni

@Rimski1946 kakva ti je ovo Turkinja na ovom profilu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj glava kraljuShooter je napisao/la:je ko ti ovo tursko mace u prijateljimaMCMXLVI je napisao/la:Samo mi posaljite zahtjev prijateljstva na fb, Ermin Zukanovic profilna slika sjevera.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma ne znam dodala me poslije utakmice protiv Galate, ovo je inace moj lazni profil.Shooter je napisao/la:je ko ti ovo tursko mace u prijateljimaMCMXLVI je napisao/la:Samo mi posaljite zahtjev prijateljstva na fb, Ermin Zukanovic profilna slika sjevera.

Jel "hapuc" aktivan i nas forumas?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta je misevi, sada niko nece link? Cudno li 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
ja napravio, ne moze se pp poslat odjednom svima. Kad bi slali linkove na dan utakmice trebalo bi nam jedno poluvrijeme.sasistika je napisao/la:Jel @duška j. napravio grupu?
Ovako objavimo link na grupi i mirna Bosna
pa dobro pa sta ako odu Benko i Krste nije smak svijeta a ni prvi ni zadnji put da nam odu bitni igraci, samo je razlika sto cemo mi njihov odlazak fino naplatiti a i u mogucnosti smo da dovedemo kvalitetne igrace !!! otisli su i Cimirot, Stojcev, Dupovac prije toga i sada nam je pola ekipie ili suspendovano ili povrijedjeno pa smo opet solidni s obzirom kako smo usli u sezonu al sada imamo nekog na klupi ko ipak pravi razliku i polako Jesic stima i pravi ekipu kako njemu odgovara a na terenu se to vec i vidi !!!
i samo da nam Dulja ostane

i samo da nam Dulja ostane

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
EVO LINK GRUPE, KO HOCE DA UDJE U GRUPU NEK JAVI MENI ILI @MCMXLVI SVOJE IME NA FB, PA DA ZNAMO DA NEMA PADOBRANACA!
https://www.facebook.com/groups/1524096611240043/
Samo mislim da bi trebalo promjeniti ime grupe cisto da se ne kaci milion ljudi na ovo.FrancescoTotti je napisao/la:EVO LINK GRUPE, KO HOCE DA UDJE U GRUPU NEK JAVI MENI ILI @MCMXLVI SVOJE IME NA FB, PA DA ZNAMO DA NEMA PADOBRANACA!
Dobro je i tako.Može,možeFrancescoTotti je napisao/la:ja napravio, ne moze se pp poslat odjednom svima. Kad bi slali linkove na dan utakmice trebalo bi nam jedno poluvrijeme.sasistika je napisao/la:Jel @duška j. napravio grupu?
Ovako objavimo link na grupi i mirna Bosna

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: amypitar, fks74, HariTz, Morpheus, NazorUso, NeSamSafetee, sarajevo19461987, skoJaa, Vanja8 i 68 gostiju.