Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

lopta je okrugla
Kontakt:

Re: ciro ODLAZI!

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 feb 2009, 09:27

lopta je okrugla je napisao/la:Svaki imalo ozbiljniji selektor u svijetu i koji ima makar malo morala,bi poslije blamaze i cirkusa u Rijeci,da je na cirinom mjestu,odstupio sa mjesta selektora nase repke!ciro prodavacu magle ODLAZI!!!!!!!!
Predlazem da ovdje ostavite svoj kratak komentar jeste li za cirin odlazak ili ostanak!Kratko i jasno-odlazak ili ostanak bez suvisnih i opsirnijih objasnjenja zasto ste za odlazak ili ostanak.Kazem ovo jer vec postoji tema ako zelite vise razglabati o "nasem sinu" ciri!!
Vidim da i na ovome portalu postoji cenzura,babini sinovi i sinovi komunjara su to naslijedili od svojih glavonja....naime,pokusavam da otvorim temu ko je za cirin odlazak ili ostanak,kratko i jasno forumasi bi samo iznijeli kratak odgovor za to,a ko zeli vise razglabati o ciri ima za to temu...ali izgleda da je raznim kulin banovima i slicnim jako stalo da rade na imidzu saveza,njima je najbolje poznato zasto im je tako jako stalo!!!!Znam ja nas j... ti nas!!

Mr Plummer
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Mr Plummer » 12 feb 2009, 09:36

@lopta je okrugla
U toj temi ce se isto tako raspravljati o Ciri, kao i ovdje.
Ovdje se od pocetka raspravlja da li Ciro treba da ide ili ne, tako da je to dupla tema.
Prelistaj malo ovu temu pa ces vidjeti da sam u pravu.

I post ti nije izbrisan nego spojen sa vec postojecom temom, tako da mi nije jasno kakvu cenzuru spominjes.

Ako ti treba jos neka informacija molim te da mi se obratis putem PM-a, da ne zachatavamo temu.
Isto vrijedi i za ostale ucesnike.

Pozdrav
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

valdo079
Kontakt:

Post Postao/la valdo079 » 12 feb 2009, 11:47

pa ljudi nije ciro trco za loptom,ima i 11 igracana polju,znam sad ce se svi obrusiti na savez i na ciru,nije da ih branim al koga jos dovesti,nekog grmalja koji ce prijetiti igracima da ce ih razbiti ako izgube,ni mjenjanje trenera nije bas rjesenje

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 12 feb 2009, 11:58

Neki ne kontaju jos.....trenere mozemo mijenjati koliko hocemo....nema nista od toga
prvo SAVEZ mora NAPOLJE........ :x
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 feb 2009, 12:16

CheGuevara je napisao/la:
Che Guevara je napisao/la:Smijesna su obadva penala za rijeku,nasi ovo nisu smjeli dozvolit ali sta je tu je,ko nam vodi repku dobro se i drzimo.
Ljudino, vjerujem da sam ti ja uzor i da navijas za mene ali vala od toliko mogucih nikova da si izabrao bas nik poput mog, to mi je velika cast! :lol: Pa eto ako bi imao u planu da pises neke komentare u moje ime, onda potrudi se da bude na nivou..nezelim da iznevjerim svoje ostale fanaticare ili "groupies"! :lol: :mrgreen:
aaaa ja mislio ti od njega :lol:
dobio si dvojnika na forumu

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 12 feb 2009, 12:17

BET-AT-HOME ne zna za predah, kada se radi o ulaganjima u promidžbu sporta. Nakon što su se pokazali na rukometnom SP-u u Hrvatskoj, u ulozi glavnog sponzora jednog od najvećih sportskih evenata ikada organiziranih u našoj zemlji, uz jednaku razinu profesionalnosti odradili su i zagrebački ATP, a ovih se dana iskristalizirala i hvale vrijedna ideja o sponzoriranju nogometne reprezentacije BiH. Trener svih trenera koji je trenutno na radu u susjedstvu bio je više nego oduševljen idejom da talent njegove momčadi poprati jedna od najagilnijih internet kladionica koja ima više od 600 tisuća registriranih članova. Ćiro je Bet-at-home uočio na SP-u te je biranim riječima govorio o njihovu angažmanu.

"Apsolutna mi je čast što imam privilegiju družiti se s ljudima koji prepoznaju i razumiju sport. Budimo realni, Bet-at-home zaokupirao je internet, a znamo da je internet najefikasniji medij. Uistinu su se afirmirali putem ovog našeg famoznog SP-a, gdje su bili toliko nazočni da im se i ovim putem želim zahvaliti, jer nisam siguran da bi prvenstvo moglo tako dobro funkcionirati bez njihovog doprinosa.", ističe Ćiro i osvrće se na eventualnu suradnju Bet-at-homea i BiH reprezentacije.

"Treba znati pokazati jedan smisao za sport i darežljivost. Mogućnosti su drugačije u Hrvatskoj i u Austriji, a posebno je delikatna situacija u BiH. Imamo vitalnih problema, dakle financijske prirode, dok s druge strane imamo momčad koja obećava i može se nositi s najvećim ekipama poput Španjolske, Belgije, Turske. Za očekivati je da ćemo biti zapaženi, jer samo rezultat može vas izvući iz anonimnosti, a za to nam je potrebna i podrška kakvu pruža Bet-at-home."

Ćiru bi posebno razveselila navijačka pjesma, poput one koju je Bet-at-home darovao Kaubojima uoči SP-a i koja se brzinom munje uvukla u srca navijača, ali i naših reprezentativaca. Idemo do kraja postala je glavni hit i u autobusu s kojim su Pakleni pristizali u rukometne arene.

"Istina, ništa kao pjesma ne može ujediniti ljude, ništa kao pjesma koja je doživjela renome himne ne može ujediniti navijače. To je jedan dodatan impuls i zato sam jako zainteresiran da raja pjeva pjesmu koju bi nam poklonio Bet-at-home, da nam omogući sličnu stvar kao i hrvatskim rukometašima", zaključio je uvijek raspoloženi Ćiro.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2009, 14:32

Principatus je napisao/la:Pa evo da dadnem odgovor pojedinim koji su psovali ljudima kao meni, zato sto smo rekli da stojimo uz reprezentaciju i Ciru. Onaj lik sto pise (spamuje) ovdje po forumu, prepoznat ce te ga po previse tacaka u recenicama, ma u rjecima (....ja....hocu...da kaz.e.m.....) i absolutnim nonsense kojeg od sebe daje, je pitao gdje sada kao ja i drugi sada ostaju i zasto nista ne pisemo. Time mislim "Zelju do groba" da ukapiraju i zadnji njemu po ponasanju slicni, posto ih racunam otprilike u slican krug kognitivnih sposobnosti.

Zasto dakle nisam odmah odgovorio?
Zato sto mislim racionalno i logicno, nema smisla upadati u ovakvu viku. Zato sto stojim iznad ljudi koji kao ti nisu sposobni da malo razmisle o cemu uopste pricaju, kad otvore usta. Razumjes li ti to ili da ti ja to napisem jos jedan put?

Sa par...tackica...izmedju...rijeci?
Da, ti koji sada skaces i vices kao kokos kojoj je neko jaja ugurao nazad.

Ti hoces da znas dali i zbog cega podrzavam Ciru i momcad, da kazem Ciru i momcad, zato sto je to jedan blok a ne nesto razdvojeno. Evo odgovora, a nije od mene nego od Spahica. Meni je to odgovor dovoljno, sve drugo mi je svejedno, jer ponavljam: igraci odlucuju s kim hoce, ne ti ili ja. Tacka.
E sad ce se naci opet neki koji ce probati i ovdje prevrnuti rijeci, ali svak uman covjek zna citati.
I ne ocekuj da cu davati jos odgovor za odgovor na pitanja koja svjedoce o praznini koja iza njih stoje i voditi praznu pricu. Jedno pitanje, jedan odgovor. Jedino kako se ovo moze pobiti je napasti Spahicevo misljenje, dakle ne provlaci i vucaj se okolo ko janje.

Cudi me da ovo jos niko nije naveo iako pise ovdje na portalu, valjda svako od ti kokosiju zatvara oci kad jedan Spahic kaze:
«Pozitivno je jedino jaka spona između igrača i selektora Blaževića. Pretpostavljam da će sada mnogi osuti «drvlje i kamenje» i po njemu i po nama, ali mislim da za to nema potrebe. On je htio da igramo utakmicu po svaku cijenu, oproba određene taktičke varijante, nove igrače. Apsolutno ga shvatam. Mogao je sjediti kući, uživati, primati platu i ništa ne raditi, a živjeti na krilima naše posljednje pobjede nad Slovenijom u Mariboru. I mi igrači htjeli smo biti skupa pred utakmicu sa Belgijom, to dovoljno govori o našem zajedništvu. Ovaj poraz sigurno neće poremetiti dobru atmosferu među nama igračima pred utakmice sa Belgijom», naglasio je Spahić.
ma jarane selektor ostaje na svojoj poziciji ako ima rezultate a ciro ih Bogami nema...2 pobjede koje su bile ocekivane i nista vise....
Ciro odlazi a i ti se vise smiri malo....budi normalan...i ne komentarisi gluposti kako ko pise i ostalo...ovo je tema vezana za ciru a ne kako ko pise....veliki pozdrav za tebe i ciru
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 12 feb 2009, 15:05

pitanje za one koji hoce da Ciro ode: Koga cemo dovesti za selektora? ne smatram ja njega nekim strucnjakom, ali igra nase reprezentacije pomalo dobiva glavu i rep, a druga je stvar to sto mi od njih ocekujemo nego sto nam oni, realno, mogu pruziti..
Volim te Bosno!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2009, 16:22

xavi26 je napisao/la:pitanje za one koji hoce da Ciro ode: Koga cemo dovesti za selektora? ne smatram ja njega nekim strucnjakom, ali igra nase reprezentacije pomalo dobiva glavu i rep, a druga je stvar to sto mi od njih ocekujemo nego sto nam oni, realno, mogu pruziti..
da je sve kako treba ovaj supak nam ne bi ni dolazio...al hajd..da Kodro nema sad ugovor sa San Sebastianom predlozio bi njega al ko god da dodje valjda ce imati vremenda da ode da pogleda igrace po evropi i tako to....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 feb 2009, 16:40

neka cire do belgije dalje cemo vidjet kako.jer sad da ciro ode bilo koji selektor se nebi imao vremena uklopiti u novu sredinu jer ubrzo ce belgija jos samo malo.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2009, 17:27

T-MAC je napisao/la:neka cire do belgije dalje cemo vidjet kako.jer sad da ciro ode bilo koji selektor se nebi imao vremena uklopiti u novu sredinu jer ubrzo ce belgija jos samo malo.end
ja sam uvijek da ciro ode al i ja se slazem da ciro treba ostati do belgije i odmah ga poslije smijeniti......ako izgubimo od belgije to fakticki znaci da smo izgubili kvalifikacije a onda treba dati neku sansu novom selektoru da se uklopi malo s ekipšom i onda da idemo na EURO.
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 feb 2009, 20:41

calcio je napisao/la:
Che Guevara je napisao/la:Smijesna su obadva penala za rijeku,nasi ovo nisu smjeli dozvolit ali sta je tu je,ko nam vodi repku dobro se i drzimo.
Ljudino, vjerujem da sam ti ja uzor i da navijas za mene ali vala od toliko mogucih nikova da si izabrao bas nik poput mog, to mi je velika cast! :lol: Pa eto ako bi imao u planu da pises neke komentare u moje ime, onda potrudi se da bude na nivou..nezelim da iznevjerim svoje ostale fanaticare ili "groupies"! :lol: :mrgreen:
aaaa ja mislio ti od njega :lol:
dobio si dvojnika na forumu
sta ces..i ja izgleda idem Cirinim stopama i postajem popularan preko medija! Samo jos da ucestvujem u nekim reality show-u i mozete me predloziti za selektora! :lol:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 feb 2009, 20:49

ako izgubimo od belgije (u gostima ili ovdje) ko da gledam da će ćiru smijeniti za pozicije selektora
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 feb 2009, 20:54

Mirza_Hordas je napisao/la:ako izgubimo od belgije (u gostima ili ovdje) ko da gledam da će ćiru smijeniti za pozicije selektora
haha, ko ce ga smjeniti? Savez? :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2009, 20:59

Mirza_Hordas je napisao/la:ako izgubimo od belgije (u gostima ili ovdje) ko da gledam da će ćiru smijeniti za pozicije selektora
ma ciro je pokrivac za savez i za njegovog dobrog prijatelja muniba usanovica munju...heheh....tesko da ce ga smijeniti...al volio bi....treba otici u dzamiju il crkvu ko gdje ide pa da se molimo da ga smijene inace tesko da ce ga iko smijeniti....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

brcko
Kontakt:

Post Postao/la brcko » 12 feb 2009, 21:00

Koliko sa ja sjecam Ciro je 80-ih godina u Francuskoj kao trener Nanta zavrsio u zatvoru radi namjestanja rezultata pa sta je za njega da namjesti jednu prijateljsku utakmicu nista boli njega za ugled reprezentacije Bosne i Hercegovine njemu je bitno da je neko (a vjerovatno i on) uzeo velike pare na kladionici

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 feb 2009, 21:02

bilo ko da ga smijeni, ja mislim da će on ubrzo otići....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 feb 2009, 21:19

on je tu samo da sacuva fotelje ovim u savezu, kad on ode i oni ce za njim, jer nemaju vise nikoga postaviti da bi sacuvali fotelje
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 12 feb 2009, 21:25

Mirza_Hordas je napisao/la:

bilo ko da ga smijeni, ja mislim da će on ubrzo otići....
ha ja, bilo ko! pa eto, smijeni ga ti ako mozes! :)

koliko se moze smijenitii savez, toliko se moze i Ciro smijeniti! od toga nema nista...
a samo jos nesto...jedan Kodro nebi matletirao igrace i igrao protiv neke Rijeke..jedan Ciro je to uradio..a zasto to?? zato sto njega Savez stiti a on stiti Savez ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 feb 2009, 21:35

sace na sva zvona ciro objaviti doveo sponzora...heheh.....bet-at-home...heheheh...
sace se on na to izvlaciti...ha ya.....pa kad sad i savez pocne da se izvlaci.....hehehhe....
a mozda protiv belgije ako izgubimo ciro i ode...heheh....tesko al ima mogucnosti...nadajmo se...kosto sam reko u dzamiju il crkvu i klanjaj i moli se...heheh.....
ja se nadam najboljem da ce ciro otici...nije najbolje al eto...xd...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.