FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 21 nov 2015, 20:43

Hajde Joco zabij gooooool
samo tebi pjevamoooooo...

:cool: :cool:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 21 nov 2015, 20:47

Jocooo ti si Ronaldoooooo
pjevaaa cijeliii stadiionnn
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 21 nov 2015, 21:21

Puno je rečeno ovih sedmica,puno trolanja a sijaset dušmana
Amar Osim bar ja tako mislim nije rješenje ,sva njegova rješenja ili ako hoćete njegov način menađerskog poslovanja više ne pije vode.Dogovori usmeni,usmena obećanja naprosto nisu legalana.Amar Osim možda trener jeste rješenje pod uslovom da zaboravi na praksu samoinicijativnog odlaska na odmor,dakle da bude u sistemu,a to je ono što bar na ovim prostorima teško podnosi. To jeste dobrodošlo i nešto što treba Želji..Problemi pa možda najveći dolaze "od naše djece"bar je ono što ja vidim na terenu Memija & co,naprosto na daju ono što treba ,sa ili bez namjere ili ne to je upitno ali fakat jeste da se ne bore,trče itd,Možda je vrijeme za klupu i za braću i ostale reprezentativce,Željo trenutno nema fajtere a bez toga neeeema bodova ni sad ni na proljeće.
Klub protiv SD -to će trajati izgleda i determinisati onošto nas čeka.Suviše je violina ,truba i ostalih solista koji su očito naučili uzimati kajmak.Iskreno se nadam da će ovaj brod ući u neke stabilne vode,mada nisam optimista.
Ostaje mi muka svake nedelje kako na terenu tako i u gledalištu

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 21 nov 2015, 21:35

Supljiranje se nastavlja, krivaca kao uvijek se prebacuje na druge a ti koji su tu par godina su posteni ne uzimaju kolace. Prodavanje magle, ako popuse sljedecu utakmicu svi ce oni letit kolektivno s violinom. Kad neko cita ovo rekao bi svi posteni samo violina problem.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 nov 2015, 21:43

Aldin menadzer a jedva elektrotehnicku u buca potoku zavrsio :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 21 nov 2015, 21:52

Milane, znas li koga ces otjerati, barem 5-6 imena? :)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 21 nov 2015, 22:00

Ledena kisa, problem za problemom.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 nov 2015, 22:01

Zabiće ga Joco svojimaaaaaaaa
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 21 nov 2015, 22:06

Postali ste gori od Aldina

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 21 nov 2015, 22:25

Bgm ako nastavi ovako snijeg teško će se sutra igrati...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 21 nov 2015, 22:25

Snijeg pada..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 21 nov 2015, 22:27

Puž puzi...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 nov 2015, 22:29

ma samo neka pada, nece li odgoditi ova 3 kola za proljece :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 nov 2015, 22:42

Fora do caminho, se eles Joco , fora do caminho se OK , pode não jogar futebol vai jogar hóquei.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 nov 2015, 22:48

Yebo snijeg, hocu tekmu :(

Hajde Joco zabij goool

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 00:48

Danas jako bitna utakmica za nas a posebno za Borac. Mi se trenutno nalazimo na 10 mjestu, jedno mjesto iznad ispadanje iz lige uz cetiri boda u plusu. Borcu sutra posljednja sansa da ostane u ligi, sutra ako izgube sigurno lete iz lige. Mi ako pobjedimo izborili smo opstanak. Procitati fino, hej izborili opstanak.
Onda dode neka budala da pise kako uprava radi dobro, kako su krivi neki drugi ljudi, neke violine, crkveni horovi i tako dalje, tako blize, glupostima nema kraja. Sutra samo pobjeda dolazili u obzir na vjerovatno katastrofalnom terenu. Da nas nisu svi zgu.zili sutra na lose terenu bi mogli ici na bod, a ovako nam ne odgovara ni bod.
Jadna majko na sta smo mi spali, a jos tuznije sto moramo citati debilne komentare. :facepalm: :facepalm:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2015, 00:52

milanribar je napisao/la:Danas jako bitna utakmica za nas a posebno za Borac. Mi se trenutno nalazimo na 10 mjestu, jedno mjesto iznad ispadanje iz lige uz cetiri boda u plusu. Borcu sutra posljednja sansa da ostane u ligi, sutra ako izgube sigurno lete iz lige. Mi ako pobjedimo izborili smo opstanak. Procitati fino, hej izborili opstanak.
Onda dode neka budala da pise kako uprava radi dobro, kako su krivi neki drugi ljudi, neke violine, crkveni horovi i tako dalje, tako blize, glupostima nema kraja. Sutra samo pobjeda dolazili u obzir na vjerovatno katastrofalnom terenu. Da nas nisu svi zgu.zili sutra na lose terenu bi mogli ici na bod, a ovako nam ne odgovara ni bod.
Jadna majko na sta smo mi spali, a jos tuznije sto moramo citati debilne komentare. :facepalm: :facepalm:
drug ne mozes u 16 kolu znati ko ispada a ko ostaje ,daleko je to jos od toga :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 22 nov 2015, 00:58

delinjo je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Danas jako bitna utakmica za nas a posebno za Borac. Mi se trenutno nalazimo na 10 mjestu, jedno mjesto iznad ispadanje iz lige uz cetiri boda u plusu. Borcu sutra posljednja sansa da ostane u ligi, sutra ako izgube sigurno lete iz lige. Mi ako pobjedimo izborili smo opstanak. Procitati fino, hej izborili opstanak.
drug ne mozes u 16 kolu znati ko ispada a ko ostaje ,daleko je to jos od toga :D :D
Moze itekako mi smo iznad te crte ako pobjedimo imat cemo 24 boda, a borac ako izgubi imat ce 12 bodova. Jedino ako ce svi gubiti a oni pobjedivati onda ce ostati u ligi.Ako oni pobjede imati ce 15 bodova,a mi ostati na 21. Kako fino igramo i kako nam je uprava obezbjedila pojacanja tesko da mozes protiv bilo koga igrati i reci da ces pobjedivati. Mladost kad te pobjedi, i nemas pobjede u gostima kao u vrijeme Hotica, znaj da ti je uprava ista kao Ahmedbegovic i company. :facepalm:

I onda dode par njih fol brane nekog, kao oni upuceni, ublehari obicni. Prodaju mu.da za bubrege.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 22 nov 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 nov 2015, 01:01

Ko ce kome nego svoj svome :) Hajde Jocoooo
Životni saputnik! 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 nov 2015, 01:05

Joco ako u ove tri utakmice ne pogodi mislim da mu je na pauzi ispisnica. Yebo ti nas i upravu koja toliko ceka na igrac da se probudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.