Ma daj molim te, nema šta se ovdje nije pisalo i još uvijek se piše, a pritom veze s objektivnom kritikom nema.GabrielBatistuta je napisao/la:Kako je uvreda bilo sta sto mu je napisano ? Trenutno je katastrofalan,nema tu sta da se prica.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Ali najjači su mi ovi koji tvrde da su Sehic i Buric tu negdje s Begovicem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
DeepPurple
- Kontakt:
Ma haj nea veze.
Ako nije u formi, jest najljepsi.
Valj'o vama Begović ili ne, ovo je prvi naš igrač meščini u Chealseaju, prvaku Engleske. Imamo to zadovoljstvo da jedan naš reprezentativac stoji na golu jednog takvog giganta.
Nije najbolji, niti će biti, ali je naš i trebamo se svi ponosit sa njim. U lošoj je formi, to ne stoji, ali on je i dalje odličan golman, da nije, ne bi bio tu gdje je sada.
Nije najbolji, niti će biti, ali je naš i trebamo se svi ponosit sa njim. U lošoj je formi, to ne stoji, ali on je i dalje odličan golman, da nije, ne bi bio tu gdje je sada.
Vjerovatno ga zato DragonGirl brani.DeepPurple je napisao/la:Ma haj nea veze.
Hajde uredu sto je sada prvi golman reprezentacije, ali ako to ostane i kada bude 90% utakmica na klupi, onda smo mi smijesna reprezentacija. Covjek je svjesno odlucio da bude rezervni golman, sto znaci da treba trpiti posljedice i ne biti vise prvi izbor kod Mese (iako sumnjam da ovaj ima hrabrosti da ga stavi na klupu). I dok god pozive dobijaju igraci poput Hajrovica i Medunjanina mi nismo ozbiljna reprezentacija. Bolje je zovnuti igraca iz nase lige koji je u formi i igra redovno nego njih.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DragonGirl
- Kontakt:
Kakav zaključak samo zato što sam žensko.
Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla. 
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
PA i oni su nule realno,nema tu sta begovic je za njih buffon,ali je i began trenutno prosjecan golman ako ne i slabiji.. Sto se prije suocimo sa cinjenicom da nam je 90 % igraca kur.cina bit ce nam boljejasmin10 je napisao/la:Ali najjači su mi ovi koji tvrde da su Sehic i Buric tu negdje s Begovicem![]()
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Ma pusti njega, vidiš samo ko mu je na avataru.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
-
DeepPurple
- Kontakt:
Nema pa skoro ni jednog igraca u repci da nije makar malo orupcagen i opanjen od strane forumasa.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
Da ne pricam o strucnom kadru, pa cak su i dr Reufa
A ti se tek sad sjetila da spomenes.
- DragonGirl
- Kontakt:
Spominjem ja to odavno, ali nema baš neke koristi. Svako i dalje vrti svoj film.DeepPurple je napisao/la:Nema pa skoro ni jednog igraca u repci da nije makar malo orupcagen i opanjen od strane forumasa.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
Da ne pricam o strucnom kadru, pa cak su i dr Reufaspomenuli.
A ti se tek sad sjetila da spomenes.
Siguran sam da si u ranim dvadesetim.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
Sto Pjanica kritikujes? On ti se ne svidja?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
DeepPurple
- Kontakt:
Zato se tebi svidja cim nedas na njega i kad je bas za mokrog strika a ne samo za kritike.Greivis je napisao/la:Siguran sam da si u ranim dvadesetim.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
Ne. Ja samo ne volim neobjektivnost.DeepPurple je napisao/la:Zato se tebi svidja cim nedas na njega i kad je bas za mokrog strika a ne samo za kritike.Greivis je napisao/la:Siguran sam da si u ranim dvadesetim.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
Covjek dominira u klubu. Za sta da ga se kritikuje? Sto sam igra u veznom redu u reprezentaciji?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
DeepPurple
- Kontakt:
Kakve ima veze vezni red sa katastrofalnim izvodjenjem prekida.
Iako u klubu bas ne izgleda tako.Cak sta vise.
E to ne znam. Moguce da objasnjenje lezi u ovome.DeepPurple je napisao/la:Kakve ima veze vezni red sa katastrofalnim izvodjenjem prekida.
Heat map našeg veznog reda sa i bez Pjanića iz utakmica u Zenici (lijevo) i u Dublinu (desno)

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DragonGirl
- Kontakt:
Uzalud me pokušavaš predstaviti balavicom kojoj je fizički izgled igrača na prvom mjestu. Jesam žensko ali znam ponešto i o fudbalu i mislim da sam to više puta pokazala ovdje, sasvim argumentovano. Njega kritikujem zato što smatram da, spram svojih kvaliteta, može pružati malo bolje partije. Ako ne u segmentu igre, onda u segmentu prekida u kojima je trenutno među najboljima u svijetu. Moje mišljenje i objektivna kritika, bez pisanja da je tetkica, bez proklinjanja, bez nekakvih smiješnih slika, bez ijedne uvrede.Greivis je napisao/la:Siguran sam da si u ranim dvadesetim.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
S kim da pruzi bolje partije ? Sa Lulicem epilepticarom na krilu i Viscom kojeg vjetar oduva ? Pogledaj mu malo krila u Romi gdje im salje lopte u prostor Falque,Salah,Iturbe i Gervinho. Svi su ovi igrači Robben i Ribery za ovu dvojicu panjeva. Onda mu pogledaj vezni red. Medunjanin koji nije igrao pola godine lopte u klubu,Salihovic koji igra u yebenoj Kini,Cocalic koji je par puta spotakao svog igrača ili Bešic koji je trenutno izvan forme jer ne igra nikako u klubu.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- DragonGirl
- Kontakt:
Trebaju li mu Bešić, Cocalić, Salihović, Lulić, da izvede slobodnjak, a nakon toga korner u 50-oj minuti, 5 minuta nakon pauze i odmora? Nije ništa Pjanić draži vama, nego meni, ali za neke stvari je realno jako teško naći opravdanje.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
ybt korner,za kakve se to slamke hvatas ? otkud znas kakve je instrukcije dobio kako da izvodi kornere,visoko nisko itd..
Sto se tice slobodnjaka ja ne vjerujem koliko je nas narod glup i zatucan. Pa u Romi odigra godisnje preko 45 utakmica i logicno veca je sansa da ce zabiti iz slobodnjaka jer ima vise slobodnjaka dok sa repkom ima 10 12 utakmica godisnje
Sto se tice slobodnjaka ja ne vjerujem koliko je nas narod glup i zatucan. Pa u Romi odigra godisnje preko 45 utakmica i logicno veca je sansa da ce zabiti iz slobodnjaka jer ima vise slobodnjaka dok sa repkom ima 10 12 utakmica godisnje
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Batistuta ti je vec sve lijepo napisao.DragonGirl je napisao/la:Uzalud me pokušavaš predstaviti balavicom kojoj je fizički izgled igrača na prvom mjestu. Jesam žensko ali znam ponešto i o fudbalu i mislim da sam to više puta pokazala ovdje, sasvim argumentovano. Njega kritikujem zato što smatram da, spram svojih kvaliteta, može pružati malo bolje partije. Ako ne u segmentu igre, onda u segmentu prekida u kojima je trenutno među najboljima u svijetu. Moje mišljenje i objektivna kritika, bez pisanja da je tetkica, bez proklinjanja, bez nekakvih smiješnih slika, bez ijedne uvrede.Greivis je napisao/la:Siguran sam da si u ranim dvadesetim.DragonGirl je napisao/la:Kakav zaključak samo zato što sam žensko.Žao mi je, ali ja nisam neka balavica kojima je to danas u trendu, a mislim da se to po mojim postovima i može zaključiti tako da ta teorija pada u vodu. Kad igrač pruži dobru partiju, pružio je, kad pruži lošu, pružio je lošu, ali dolazi iz moje zemlje i da je i najlošiji neću ga javno nazivati rupčagom, panjem itd. To nije ništa drugo nego uvreda. Ali ovdje kad je igrač loš, loš je, kad je dobar, opet je loš. Naša posla.
A zanimljivo da ti Begovic nije zasluzio kritike iako je kriv za 4-5 golova u ovim kvalifikacijama. No dobro.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.