FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rinuka » 22 nov 2015, 02:33

Ako mozemo za Velkoskog uzeti 600-700K, onda i za Benku mozemo preko 800.. Mada bi ja njega zadrzao..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 22 nov 2015, 03:09

Honorar je napisao/la:Sa Ahmetovicem bi dobili igraca-razbijaca na "devetci" upravo onakvog kakav nam treba jer protiv nas i onako skoro svi igraju bunker. Osim sto bi pojacao nas (garantujem 10+ golova za polusezonu) oslabili bi Slobodu koja nam je direktan konkurent za titulu. A za Benku ako dobijemo 800K eura kako neki tvrde onda treba odmah dogovoriti i prodaju svih drugih igraca iskljucivo tom klubu.
a Azmir jedva ceka da proda Ahmetovica Sarajevu :roll:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 nov 2015, 03:10

Kasapin nas aktivan na fejsu u 3a.m. Hmmm :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 nov 2015, 03:13

FrancescoTotti je napisao/la:Kasapin nas aktivan na fejsu u 3a.m. Hmmm :D
Redovno je online u ove kasne sate. Nesto sumnjam da on vodi onaj profil licno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

macahz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 22 nov 2015, 03:20

jurisicduska je napisao/la:Ima li još ljudi da bi link a da ih se nisam sjetio, izvinite moramo tako, sruši nam se svaki put pa niko ne gleda. Dođu samo tad i podjele na fb, na twiter, moramo.
Imam ja :)

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 22 nov 2015, 03:48

Orton je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Sa Ahmetovicem bi dobili igraca-razbijaca na "devetci" upravo onakvog kakav nam treba jer protiv nas i onako skoro svi igraju bunker. Osim sto bi pojacao nas (garantujem 10+ golova za polusezonu) oslabili bi Slobodu koja nam je direktan konkurent za titulu. A za Benku ako dobijemo 800K eura kako neki tvrde onda treba odmah dogovoriti i prodaju svih drugih igraca iskljucivo tom klubu.

Sve i svako ima svoju cijenu. :kafa:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 22 nov 2015, 04:36

Honorar je napisao/la:
Orton je napisao/la:

Tacno.
Samo i Azmir ima pokrice da nabija cijenu i da ne pusta igraca za sitne pare.
Kad je dao 60 70 hiljada za onog iz Gradacca sta mislis koliko ce traziti za svog prvog strijelca ekipe?

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 22 nov 2015, 06:16

Orton je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
Orton je napisao/la: a Azmir jedva ceka da proda Ahmetovica Sarajevu :roll:

Tacno.
Samo i Azmir ima pokrice da nabija cijenu i da ne pusta igraca za sitne pare.
Kad je dao 60 70 hiljada za onog iz Gradacca sta mislis koliko ce traziti za svog prvog strijelca ekipe?
Necemo znati dok ne upitamo. :)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 09:09

Ja citam i ne vjerujem.
Zassto toliko podcjenjujete naše igrače i smijete se. Keserili ste se i kada smo za Cimija govorili da ide preko milion, ovdje su neki budalama nazivali nas, s samo iz razloga nekog potcjenjivanja kvaliteta naših igraca.
Leon benko se nazabijao golova i opet je interesantan Kinezima. Ti ljudi imaju para dovoljno da im je cifra od 900 000- 1 000 000 eura SMIJESNA, malo proguglajte kolike su tamo plate i transferi starih i polovnih evropljana prije nego pocnete da ismijavate.
Benko je tek napunio 32. a ne 33. vidim i tu se pokusava omalovažavati, covjek je u ekstra formi i ocigledno je da te dvije godine koliko bi trebao provesti gore moze bez problema odigrati na dobrom nivou.

Sto se tice kupovine ovog iz slobode, ja ponavljam, Bekić je za njega svemirski brod, drugo, kao ni benko, ne uklapa se u sistem koji Ješić inače igra, kao trece star je, nije kvalitet ni BLIZU Benke a ima godina, dakle cisto bacanje para a koje se mogu preusmjeriti u dovođenje mlađeg igrača velikog potencijala iz naše ili neke druge lige.
Sreca pa se ne pitate oko odlazaka i dolazaka mi bi za cimija uzeli 500 000 eura u vrh glave, za samira 250 000 eura, krstu bi dali dzaba, kao i okica...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 22 nov 2015, 09:13

Hahahaha pa vi niste normalni, **** vas Ahmetovic qrceva glavica od igaca.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 09:15

Shooter je napisao/la:Hahahaha pa vi niste normalni, **** vas Ahmetovic qrceva glavica od igaca.
džaba jarane ti to pricas, jbt ovdje si mogao nekada davno i ozbiljnu diskusiju voditi...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 nov 2015, 09:18

Ni ja ne shvatam bgmi..
Al ti isti forumasi su ovde odustajali od titule nako 10 kola, govorili da ova ekipa fks je limitirana, da je plafon izboriti Evropu.. Itd itd

Pa ce opet ti isti kad sve krene kako treba ovde pricati o toj istoj tituli, o kvalitetu tih istih igraca, o grupnoj fazi Evrope, itd

Kad mi ne cijenimo svoje, ko ce?
Sreca pa uprava ne razmislja kao i mi... Iako ta ista uprava ima dosta nelogicnih odluka oko mnogo cega

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 09:26

Zip je napisao/la:Ni ja ne shvatam bgmi..
Al ti isti forumasi su ovde odustajali od titule nako 10 kola, govorili da ova ekipa fks je limitirana, da je plafon izboriti Evropu.. Itd itd

Pa ce opet ti isti kad sve krene kako treba ovde pricati o toj istoj tituli, o kvalitetu tih istih igraca, o grupnoj fazi Evrope, itd

Kad mi ne cijenimo svoje, ko ce?
Sreca pa uprava ne razmislja kao i mi... Iako ta ista uprava ima dosta nelogicnih odluka oko mnogo cega

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa i ješić kad je dolazio ovdje su neki prizivali Musu, Karačića i slicne vedete bh trenerskih voda koje preko granice nisu ni na more otisli...
prizivao se Rustemovic jos dok ej igrao u drini pa ga popljuvase, ismijavao se kuadio pa ga sad zovu nazad, branili su dzenu jos kada smo na ljeto pisali da ce nas sjebat, pa ga sad pljuju... itd itd
sto je najgore, vidim jucer se hvali dzemal b. a ne kontam zasto? U prvom poluvremenu je imao vise pogresnih nego tacnih dodavanja, dva bespotrebna faula i jedan los pokusaj prema golu drine. Za to se ne dobijaju pohvale bez obzira na pozrtvovnost za r ne? ili mjenjamo pravila?
Da, on je z amene i dalje VANGO kojem jedva cekam da vidim leđa, krtica, kockar itd.

Sarajevo ima ekipu koja moze i sa ovim fondom igraca bez problema da uzme ligu, ali na proljece ce to biti jedan novi nivo. Sve sto je klubu falilo je neko iskusan ko zna posloziti svtvari od pjetlica do seniora. Steta sto nije dosao u maju, kada je bio spreman raskinuti ugovor i kada ga je ibrakovic dogovorio, to je lekcija urpavi da se ne mjesaju gdje im nije mjesto i posao poserem im se na mahalu :)

iz nase lige jedino vrijedi uzeti onog malog iz borca veznog-zadnjeg veznog.. jedino sto vrijedi uzeti su igraci od 13 do 18 max 19 godina. Sve preko toga ne treba ovom klubu i sve to ima bolje i kvalitetnije u Akademiji. Vidjeli ste koliko su školovaniji igraci iz Akademije od puzigaća, tatomirovica, barića itd. itd.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 nov 2015, 09:30

Pa Benko je dosao kod nas jer mu nisu isplatili u Kini plate..i najplaceniji je u Klubu. Iako ima 32, lik je kvalitet, dokazani profesionalac, i sto je najbitnije zabija golove.
Nezz koliko ce ti platiti za njega, ali cifra od 500-750k eura je neka realnost (moja procjena). Ako oni ponude vise, niko se nece buniti :mrgreen:
U nasoj ligi nema napadaca da njega zamijeni, zato je Cezar doveden :D Uz 8ekica i Osmanovica, vjerovatno dosta napadaca. Okrenuti se sredini i krilima ;)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 22 nov 2015, 09:39

Vi niste normalni.

Benko je Sarajevo kostao 0 maraka. Nismo mu mi davali platu, dobijao je lovu kad i ostali od premija za titulu i ostalo.
Najbolji je golgeter i donio je fakticki titulu.
Svojom borbom i ponasanjem je bio primjer ostalim igracima u klubu.
U klub je dosao za 0 KM i sada ide za milionski iznost koji ce dobiti iskljucivo FKS.
To se desava u 32 godini zivota.

Sarajevo je dvostruko profitiralo od ovoga. Benko ce tamo uzeti 1,5 miliona eura za dvogodisnji ugovor.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 09:41

Ovi što u istu rečenicu stavljaju Ahmetovića i Benku da se stide svog postojanja!!! Čuj prodati Benku i dovesti Ahmetovića da ga zamjeni, jest li normala vi?
Samo Saraj'vo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 nov 2015, 09:51

U Kinu se i ide da 32, gilardino, diamanti, robinho, misimović, salihović.

Jedan Dejan Damjanović koji je tamo doduše top igrač al on može recimo pertle Benki vezati po renomeu, plaćen je bežaniji koja također nama može pertle vezati 400.000 eura, a poslije toga u toj ligi pravio transfere od milion, dva i na kraju čak i tri eura kad je imao 33 godine. Tako da je smiješno pričati da je njima puno dati milion.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 09:54

jurisicduska je napisao/la:U Kinu se i ide da 32, gilardino, diamanti, robinho, misimović, salihović.

Jedan Dejan Damjanović koji je tamo doduše top igrač al on može recimo pertle Benki vezati po renomeu, plaćen je bežaniji koja također nama može pertle vezati 400.000 eura, a poslije toga u toj ligi pravio transfere od milion, dva i na kraju čak i tri eura kad je imao 33 godine. Tako da je smiješno pričati da je njima puno dati milion.
ne kontaju neki da je milion eura relativan. Nekima je mislion eura dudzet, nekima je jedna trecina skoro (nama), a nekima je jedan milion eura stroga zajebancija za igraca tipa Benko

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 nov 2015, 09:58

PitarBordo je napisao/la:Ovi što u istu rečenicu stavljaju Ahmetovića i Benku da se stide svog postojanja!!! Čuj prodati Benku i dovesti Ahmetovića da ga zamjeni, jest li normala vi?
+1

Cuj Ahmetović. :facepalm:
Pored Osmanovića dovoditi polovnjaka, je smijesno. :crazy:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 nov 2015, 10:04

Tan placa Benki platu isto ko i za Delaca.

Benko 500.000 - 600.000 €
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 22 nov 2015, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []