FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

juznjak>
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 15:38

Španjolski reprezentativac i igrač Liverpoola Fernando Torres uz još nekoliko igrača biće po svemu sudeći glavna priča ljetnog prelaznog roka.
Tako španjolski mediji najavljuju da će Barcelona nakon što je završila posao sa Davidom Villom krenuti u lov na još jednog reprezentativca Španije, Fernanda Torresa.

Prema navodima španjolskih medija čelnici katalonskog kluba spremni su na račun Liverpoola za Torresa upaltiti 70 miliona funti.

Međutim, za napadača Redsa interes je pokazao i Chelsea, pa će biti zanimljivo osluškivati vijesti o eventualnom Torresovom transferu.

:?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 maj 2010, 15:48

To prave reprezentaciju Španije? :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 15:56

Genghis je napisao/la:To prave reprezentaciju Španije? :lol:
da, i to updateovanu verziju sam messijem 8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 maj 2010, 16:58

ooooooooooojjjjjjjjjjjjj gdje cemo njega u timu ubacit :D :D

nismo ni Vilju smjestili a sad treba o Toresu mislit :D

mozes rec "treci igrac" Pedro zabija Realu na njihovom terenu - pa sta ce tek ova dvojica uraditi... A o Messiju se vec dugo ne prica. Ubica suti. Uz ipak duzno postovanje Realu - Barselona je monstrum masina ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 maj 2010, 17:29

Ja mislim da je ovo ne moguce za TORRESA:D:D

jednostavno sta ce vam :twisted: :twisted:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 18:12

Wolverine je napisao/la:valdes i pedro ipak na svjetskom prvenstvu 8-)

ukupno 8 njih iz barce su pozvani: valdes, pique, puyol, busquets, xavi, iniesta, pedro i villa.
I nije pozvao Sennu sto znaci da se Busquets imati pofinu minutazu :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 20 maj 2010, 18:48

MA ovo je preseravanje da izvinete :P
Kakav crni Torres , Ronney , Ribery i Fabregas !
Ovom timu niko nije potreban ! MOzda jedan jos univerzalac , mozda Cesc ali nije neophodan !
Netreba nikog kupovat i to zna i Barcelona , ovo je pisanje casopisa jer nemaju pametnijeg posla !
Fabregas mislim nebi imao igrati gdje u ovom timu ! Znamo da se formacija 4-3-3 nebi promjenila da je pitanje zivota !On jednostavno nije kvalitet ni avija ni Iniesta , a nemoze igrati ni na klupi ! Zadnjeg veznog ne moze igrati jer nije igrac koji mooze veliku utakmicu odigrati na toj poziciji ! MOguce je igrat sa ta 3 igraca u 1 timu protiv levatskih ekipa , ali kada dodju organizovaniji timovi to nebi proslo 100% !
Cesc nije potreban mada bi zvucalo mocno da dodje ! Nije igrac koji ce sjediti na klupi , a ni igrac koji moze 2 madzijonicara izbacit iz 1 tima !
DM- nemoze od ta 3 igraca niko igrat , moguce je ali vrlo tesko , jednino sabijanjem protivnika na 30 metara gdje taj igrac dolazi kao visak !
iLI NEKOM TRANSFORMACIJOM NA TERENU 3-4-3 sa 3 stopera ili 2 stopera i Alvesom , sa busom , cescom , iniestom i xavijem u vezi , sa MEssijem isturenim malo ispred njih i sa 2 spica !
Moguce je ali previse mocnih imena !
Dovest jos malog Azpiliquetu i netreba vise niko , pod uslovom da ostane Yaya u timu !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 19:59

slika 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 20:04

Jos malo :

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 20:06

Luis Enrique mu je bio idol 8-) eto ako niste znali :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 20:09

juznjak> je napisao/la:Luis Enrique mu je bio idol 8-) eto ako niste znali :D 8-)
Kako to da neznamo :)

slika

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 20:10

Moramo to znati :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 maj 2010, 20:18

Drago mi je sto se Barca pojacava,
to odma stvara jaci Real, i obrnuto..
Primera sve jaca i jaca..
Ako je vjerovat upola glasinama, Real i Barsa ce bit ubjedljivo dva najjaca kluba na svijetu..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2010, 20:20

L_blancos je napisao/la:Real i Barsa ce bit ubjedljivo dva najjaca kluba na svijetu..
Pa Barcelona već jeste najjači klub, a Real će imati pune ruke posla da bi bio "tek" drugi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 20:20

L_blancos je napisao/la:Drago mi je sto se Barca pojacava,
to odma stvara jaci Real, i obrnuto..
Primera sve jaca i jaca..
Ako je vjerovat upola glasinama, Real i Barsa ce bit ubjedljivo dva najjaca kluba na svijetu..
malo morgen Real i Barca sve jaci ali Primera sve jaca i jaca :? :roll:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 maj 2010, 20:22

Monolog je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Real i Barsa ce bit ubjedljivo dva najjaca kluba na svijetu..
Pa Barcelona već jeste najjači klub, a Real će imati pune ruke posla da bi bio "tek" drugi. :mrgreen:
To je vec preseravanje..
Ove sezone Real prvu sezonu sa novim igracima je parirao ravnopravno Barsi, u El Clasicu prvu tekmu je Real pokraden a drugu je Barsa dobila cisto mada je Real imo tu svojih prilika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 20:29

Eh taj Luis Enrique, i meni je pored Romarija bio najdrazi igrac, iako je kasnije bilo i vecih majstora. Rekoh vam ja, cim se Laporta malo otrijezni od slavlja titule, Vilja ce da se slika s nasim dresom. Sad akobogda svi ce napori mislim biti usmjereni u pravcu igrača čiji je idol bio Guardiola.

Nekako mi postaje sumnjivo i sve ono u vezi Ibre, izgleda da je Ibraga na transfer listi, i da bi ga mogli prodati ukoliko neko ponudi 50 miliona, a takvi ce se vjerovatno i naci, Celzi ili Manchester city. Ne znam koliko je to realno da se desi, meni se cini nerealno, a i onako licno volio bi ga gledati u nasem dresu barem jos godinu. Povezuju nas i sa Toresom, mozda ta eventualna prodaja Ibre ima i veze s Toresovim dovodjenjem, mozda i sa dovodjenjem Riberija jer pise se kako ga Pep izričito traži. Nadam se da Ibro ostaje, ali ne treba vjerujem otpisati ni ove mogucnosti, mozda Pep i ne vidi Ibru bas u timu sledece sezone i nastoji ga zamijeniti. Vidjecemo sta ce biti, kako god u tom napadackom dijelu ispadne mi mozemo biti zadovoljni.

Ne znam da li je istinito ono da Arsenal trazi 80 miliona za Cesca, vjerujem da nije jer i iz samog Arsenala tvrde da jos nikakva zvanicna ponuda Barcelone nije stigla, stoga ne vjerujem. Ako se desi taj transfer, bice to vjerovatno nesto izmedju 45 i 50 miliona.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 20:33

Ma ko ce znati.Bice svega jos sigurno ovog ljeta u Barci.Citam i ja da Pep zeli Riberya,sad koliko je istina,ne znam.Ibrahimovic na transfer listi,koliko je i to istina,ne znam,jer govore kako racunaju na njega.Vidjecemo kakve su to Guardioline zamisli.

Sto se tice Fabregasa,kakvih 80 mil.,glupost cista.Maksimalno se moze ponuditi 50 mil.,a vjerujem da ce transfer,ako se desi,biti negdje oko 40-45 mil.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 20:41

Da je Ibro na transfer listi to je istina, nije nagađanje, tako barem neki zvaničnici kluba tvrde i mislim da i jeste istina, ali isto tako rečeno je da njegova prodaja nije neki prioritet, ali da će eventualne ponude biti razmatrane, i to one od 50 miliona i vise. Mediji to odma povezuju i sa Citijem, tj. sa Mancinijem koji je bio Ibrin trener u Interu, tako da nije nemoguce nista da ga oni budu trazili. Isto tako spominje se i Celzi koji trazi napadaca vrhunskog. Sad, ko ce ga znat naravno, Pep najbolje zna sta mu treba i kako je to zamislio da izgleda ekipa sledece sezone, a sto se nas tic ovako nam je napad extra, a ode li Ibro, a dodju li tu Ribbery ili Tores (sto bi ja i vise volio), opet ce to biti mocno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 21:17

Ma vidjecemo sta ce se jos desavati u Barci.Bice jos barem jedno pojacanje.Vidjecemo kako je i Pep zamislio ekipu za sljedecu sezonu i kakve su mu zamisli.Napad bi trebao biti jos mocniji,kako god izgledao.Puno je tu sad kombinacija,zavisno od toga ko dolazi,ko odlazi,vidjecemo.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.