Zar novi Digimon (Digimon Adventure Tri) nije skup šest filmova od koji prvi sutra izlazi? A od mene preporuka The Irregular at Magic High School (Mahōka Kōkō no Rettōsei) OP glavni lik,meni pravo zanimljivo bilo gledat.Maestro^^ je napisao/la:Večeras ili sutra ujutro bi trebale izaći prve 4 epizode novih Digimona.
Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Završio needless - koji epicness sunce ti ljubim, akcija, ecchi, humor - sve ovo savršeno balansirano i ukomponovano! Najbolji primjer ova scena;
[youtube][/youtube]
A o mjuzi da ne pričam:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A o mjuzi da ne pričam:
[youtube][/youtube]
Evo drug gledam na ovoj stranici gdje gledam anime inače , izašle su 4 epizode , kao što sam i rekao.Samir1989 je napisao/la:Zar novi Digimon (Digimon Adventure Tri) nije skup šest filmova od koji prvi sutra izlazi? A od mene preporuka The Irregular at Magic High School (Mahōka Kōkō no Rettōsei) OP glavni lik,meni pravo zanimljivo bilo gledat.Maestro^^ je napisao/la:Večeras ili sutra ujutro bi trebale izaći prve 4 epizode novih Digimona.
Možda su te 4 epizode = 1 film , ko će ti ga znati.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://kissanime.to/Anime/Digimon-Adventure-TriMaestro^^ je napisao/la:Evo drug gledam na ovoj stranici gdje gledam anime inače , izašle su 4 epizode , kao što sam i rekao.Samir1989 je napisao/la:Zar novi Digimon (Digimon Adventure Tri) nije skup šest filmova od koji prvi sutra izlazi? A od mene preporuka The Irregular at Magic High School (Mahōka Kōkō no Rettōsei) OP glavni lik,meni pravo zanimljivo bilo gledat.Maestro^^ je napisao/la:Večeras ili sutra ujutro bi trebale izaći prve 4 epizode novih Digimona.
Možda su te 4 epizode = 1 film , ko će ti ga znati.
Odmah 4!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
NE MOGU! JAČE JE OD MENE!
moram prvo pregledati bar prvu sezonu
**** što slijedeće 4 izlaze tek u aprilu,a meni se osobno ove prve četiri svidjele,puca nostalgijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:NE MOGU! JAČE JE OD MENE!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zato cobra krenemo od pocetka gledati prve digimone i onu drugu sezonuSamir1989 je napisao/la:**** što slijedeće 4 izlaze tek u aprilu,a meni se osobno ove prve četiri svidjele,puca nostalgijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:NE MOGU! JAČE JE OD MENE!
Prva se već skida,zaželio se WarGreymon-a xDQUARESMA 18<<< je napisao/la:zato cobra krenemo od pocetka gledati prve digimone i onu drugu sezonuSamir1989 je napisao/la:**** što slijedeće 4 izlaze tek u aprilu,a meni se osobno ove prve četiri svidjele,puca nostalgijaQUARESMA 18<<< je napisao/la:NE MOGU! JAČE JE OD MENE!
Jel' se može gledati ako se dobro ne sjećamo druge sezone?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
trebalo bi, jer se kao nastavlja radnja na prvu, nemam pojma, ne znam šta cu sad od muke, hem što moram učiti sad za tri ispita, hem što sam sad saznao da ima blue ray verzija prve sezone, odnosno slika u vecoj rezoluciji, i nju pokusavam naci da skinem. fak
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pogledao sam prvu epizodu i sviđa mi se
I ja kontam da skinem prvu sezonu
Ako nađeš blu-ray pošalji u pp
I ja kontam da skinem prvu sezonu
Ako nađeš blu-ray pošalji u pp
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
naso sam citavu sezonu, 50 giga, nisam jos poceo skidati. moram prvo provjeriti radi li, tj hoce li moci skinuti jer nema bas seedera, pa cu ti poslat link
a ovde imaš neke epizode, takodjer svaka od njih je blu ray
a ovde imaš neke epizode, takodjer svaka od njih je blu ray
Preporučujem Haikyuu! , pravo dobar anime o odbojci. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ja ga još prije pola godine preporučio; najjači sportski po meni, pored Kuroko no Basketa i Baby Steps!Maestro^^ je napisao/la:Preporučujem Haikyuu! , pravo dobar anime o odbojci.
Preporuka:
http://myanimelist.net/anime/30296/Raku ... no_Cavalry
Na početku pomislih da se radi o još jednom generičkom haremu, ali sam ga srećom pogrešno procijenio, jer prije svega harem ne traje dugo (glavni lik se zapravo odluči koga želi) + ima odlične borbe (iako kratke) uz vrhunsku animaciju i koreografiju istih!
kad izlazi nova sezona attack on titans ?
ako bi morao birati najjaci anime koji sam pogledao, izabrao bi Death note
ako bi morao birati najjaci anime koji sam pogledao, izabrao bi Death note
Nisam gledao Kuroko no Basket , a ni Baby Steps , ali vjerujem da su dobri kao i Haikyuu. Po meni Haikyuu ima sve što bi jedan sportski anime trebao imati. Moram i mangu početi čitati definitivno. 
Taj anime što si postavio sam odavno vagao da li da ga pogledam , ali eto pogledat ću nakon tvoje preporuke.
@Profesor , mislim da sam naletio na informaciju da će sredinom aprila iduće godine početi titani.
Death Note svakako jedan od najboljih animea , ali samo je kraj malo slabiji od onog glavnog dijela , ali mi zato npr Code Geass ima strašno dobar kraj na fazon animea Death Note-a. Ni dan danas ne mogu sebi doći kako je jak kraj.
Taj anime što si postavio sam odavno vagao da li da ga pogledam , ali eto pogledat ću nakon tvoje preporuke.
@Profesor , mislim da sam naletio na informaciju da će sredinom aprila iduće godine početi titani.
Death Note svakako jedan od najboljih animea , ali samo je kraj malo slabiji od onog glavnog dijela , ali mi zato npr Code Geass ima strašno dobar kraj na fazon animea Death Note-a. Ni dan danas ne mogu sebi doći kako je jak kraj.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
istina, nakon smrti L-a, malo kvalitet upadne. UU code Geass isto kotira visoko, odlican anime! mogao bi se ponovo pogledati
Samo sam loma zaboravio kraj, Lelouch umire, odnosni biva ubijen od "laznoh Zero-ta", da bi uspostavio mir i bolje sutra svijetu?
Dokle je Naruto?
Profesore druže spoila ti ljudima sve i svašta. 
Ali pogodio si za kraj Code Geassa.
Melloo i sada su na fillerima
Ali pogodio si za kraj Code Geassa.
Melloo i sada su na fillerima
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Kad spomenuste Code Geass, ima novi; 5 dijelova po 1h traje svaki dio:
Akito the Exiled: http://myanimelist.net/anime/8888/Code_ ... a_Maiorita
Radnja je smještena između dvije sezone Code Geassa, što znači da se logično i on pojavljuje:

Akito the Exiled: http://myanimelist.net/anime/8888/Code_ ... a_Maiorita
Radnja je smještena između dvije sezone Code Geassa, što znači da se logično i on pojavljuje:

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 23 dec 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.