Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba im je.bat sve po spisku bude li 8 Bgm il nek puste jug nek rade sta oce ,danas mi je puno i 3km vise 
Zadnja izmjena: ultrassa1921, dana/u 22 nov 2015, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Manijaci Zeljini
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Tako nekakoHarrison je napisao/la:Znaci ja kupim kartu od Juga za 5 KM i udjem na sjever?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
DANAS ĆEMO ŽIVOT DATI, ŽELJO MORA ZAIGRATI! 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
A da nece povuci iz prodaje ulaznice za Jug, jer bi svi onda kupili Jug i usli na sjever.AsharaK je napisao/la:Tako nekakoHarrison je napisao/la:Znaci ja kupim kartu od Juga za 5 KM i udjem na sjever?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
uzmite jug i ne sikirajte se
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
1:0 Hodzurda iz slobodnjaka u 87'
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne mogu da vjerujem da teren ovako izgleda.. Jutros nije padao snijeg, bilo je dovoljno vremena da se ocisti teren.. Jos jedan minus...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
To i ja hocu da kazem. Ne mogu vjerovati da su tek sad pcoeli cistiti stadion. Sta su mislili da ce doci mađioničar i odnijeti sav snijeg sa sobomMinjore je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da teren ovako izgleda.. Jutros nije padao snijeg, bilo je dovoljno vremena da se ocisti teren.. Jos jedan minus...
Životni saputnik! 1921
nije to slika odjutros.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma kada vidim da su se Tuzlaci od ranog jutra organizovali i pocistili snijeg, hoce ljudi da gledaju dobru utakmicu, a mi smo indolentni strasno ovdje u Sarajevu. Neko ce to pocistiti.Nije takva raja prije bila, pogotovo ne klub koji je simbol obicne raje. Pocinjem od sebe.
Sport je lijek za tijelo i duh.
trebali su jos sacekati sa ciscenjem jedno 5 minuta prije utakmice poceti
......boze koji kreteni

Ma ni glave ni repa nema sto bi se reklo, par sezona ranije kad je bas ono napadao doslo bruku momaka da cisti cini mi se pred tekmu sa sirokim, samo sto smo tad imali dobro organizovanu navijacku grupu, a i ljudi iz kluba ispratili sve lijepo podijelom polugodisnjih karata, sad je sve u nekom sivilu, bas neprepoznatljivo za klub koji postoji zbog raje, zajednistva, zezancije, sloznosti i mnoge druge vrijednosti koje krase Želju i njegove navijace su u ovom periodu nestale..storm_raider je napisao/la:Ma kada vidim da su se Tuzlaci od ranog jutra organizovali i pocistili snijeg, hoce ljudi da gledaju dobru utakmicu, a mi smo indolentni strasno ovdje u Sarajevu. Neko ce to pocistiti.Nije takva raja prije bila, pogotovo ne klub koji je simbol obicne raje. Pocinjem od sebe.
Iskreno mislim da se ne moze kupiti jug i otici na sjever. Rekli su da godisnje vaze, sto je ispalo fer. Malo je nelogicno da ja platim sjever 5KM jer inace idem na jug, a neko da za taj isti sjever da 8KM. Dakle ili da svima spuste na 5, ili ce jednostavno otvoriti sjever po standardnoj cijeni pa ko hoce neka plati. A prije da ce uraditi ovo drugo. Teren uzasan, oni neodgovorni, mi lijeni i nek nas je stid, sve skupa.
- milanribar
- Kontakt:
Nesposobna uprava nije u stanju platiti ljude da ociste hebeni teren a ne da vrate dugove. Znaju samo za svoju guzicu kako gdje klepit para, prodat igraca.
Jug koliko znam nije povučen iz prodaje tako da slobodno uzmite kartu za jug i zaputite se ka sjevernoj tribini. Odo kafu piti pa gledat kakve čarlame je danas Joco Stokić pripremio za mnogobrojnu publiku.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Odgodim sve svoje obaveze radi Zelje, i sad ce oni da odgode tekmu. Odrekla bi me se zena.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mozda je ovo namjerno uradjeno... uprava konta, gledaj vremena, grozno je... pocinjemo sa ciscenjem malo prije pocetka utakmice, pa da se otkaze prvo ova tekma, pa onda i preostala dva kola, ionako igramo lose ove jesenji, znaci, bolje nam je imati 3 utakmice vise na proljece nego sada... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
njanjao njanjavi idi lavor cisti bolje ti je usmrdi temu.milanribar je napisao/la:Nesposobna uprava nije u stanju platiti ljude da ociste hebeni teren a ne da vrate dugove. Znaju samo za svoju guzicu kako gdje klepit para, prodat igraca.
51%--------49%
- storm_raider
- Kontakt:
Ma bice ovo ovisceno do pocetka utakmice, ali je uzasno kasno pocelo. Idem da gledam kako Livaja prolazi 5 igraca i golmana i petom zabija.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Evo ga opet nešto pada
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Lokomotifa i 39 gostiju.