OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Dodjite na Tusanj pozz
Dovidjenja i prijatno.tuzlak1987 je napisao/la:Dodjite na Tusanj pozz
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ma ljudi slazem se ja sa stranom koj ane podrzava ovaj projekat, ali se nekako nadam da ce se ukoliko ovaj kklub dodje do nekih znacajnijoh finansija ta sredstva biti iskoristena i da se vrate dugovi KK i da ce KK ponovno ozivjeti.
Također jako dobro znam da sa garniturom koju trenutno predvodi berba, od toga nma nista. A vjerujem i da su ovi porazi i ova sezova vecini otvorili oci da to takodjer vide. Krajnje je vrijeme da se tom covjeku pocne spominjat familija na utakmici u cilju da ga se otjera sa funkcije, a to takodjer ne moze urediti nekoliko pojedinaca, tu se mora vrsiti pritisak putam vece mase ljudi (organizirano).
Također jako dobro znam da sa garniturom koju trenutno predvodi berba, od toga nma nista. A vjerujem i da su ovi porazi i ova sezova vecini otvorili oci da to takodjer vide. Krajnje je vrijeme da se tom covjeku pocne spominjat familija na utakmici u cilju da ga se otjera sa funkcije, a to takodjer ne moze urediti nekoliko pojedinaca, tu se mora vrsiti pritisak putam vece mase ljudi (organizirano).
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Slijedece kolo protiv Mladosti u Mejdanu opet, bez neke vrhunske partije Hasandica i Sekulovica novi poraz.
Onda gostovanje Bosnjaku, tu bi mogli doci do pobjede cisto iz razloga sto je ovim rotacija 0.
Onda gostovanje Bosnjaku, tu bi mogli doci do pobjede cisto iz razloga sto je ovim rotacija 0.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sarajlica nema zato sto je Vladi svasta rekao na utakmici u Mostaru ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Nisam ni jednu utakmicu na Tusnju propustio zatotuzlak1987 je napisao/la:Dodjite na Tusanj pozz

To sto volim vise kosarku od fudbala je moja stvar, pratim i nasu i ABA i NBA ligu redovno, i volim uzivo gledati kosarku ma kakva ona bila. Normalno da bi svi volili da je Dita idalje tu, ali nam se valja strpiti i nadati se nekom boljem vremenu i povratku na zlatno doba kosarke u Tuzli.
Jedan grad, jedna ljubav!
ma dobio je Sarajlic priliku da igra, medjutim igrao je ko preko one stvari, ali nije samo on podbacio. Također i Vlado je usrao utakmicu jer je zadnju cetvrtinu igrao sa istom 5 orkom, bez pozvanog ijkednog time outa, makar da odmori igrace ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Kao sto neko rece i mala dvorana ce vam postati prevelika..
To je taj napredak Aide, ali u guranju tatinih.
To je taj napredak Aide, ali u guranju tatinih.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Kao sto sam i ranije rekao opet cu, da bog da se ugasio ovaj klub ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
katastrofa, Aide mamu ti natakarim, grobare Tuzlanske košarke
Samo mi nije jasno sto opet izvadi Enesa kad je bio u seriji i smanjivo vodstvo. Neiskusan nam je trener, a tatinih ima i previse.
Kakvoj seriji? Profulao otvorenu tricu i jos jedan sut, izgubio jednu loptu, imao onda 2+1, on na terenu je igrac vise za protivnika.ChaosX je napisao/la:Samo mi nije jasno sto opet izvadi Enesa kad je bio u seriji i smanjivo vodstvo. Neiskusan nam je trener, a tatinih ima i previse.
Kad smo vec kod toga kako Muratovic objasnjava od pocetka sezone kako se koriste minute i kako se igra kosarka opcenito.
Svaka cast za Nedzada

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jel sad vrijeme da Vlado ode ??? Koliko jos poraza... Dokle Aide vise ???
Re: Odg: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Vlado je najmanji problem. Ni bolji treneri od Vlade s ovom ekipom ne bi izvukli vise.mcgrady je napisao/la:Jel sad vrijeme da Vlado ode ??? Koliko jos poraza... Dokle Aide vise ???
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gledao sam ih mozda 2-3 put ove godine i svaki put se vidjelo da ovaj Muratovic zna, da ima slifa..a svaki put manju minutazu ima radi babinih sinova..
kako iko moze podrzavati klub dje platis da bi igrao , to mi nikad nece biti jasno
kako iko moze podrzavati klub dje platis da bi igrao , to mi nikad nece biti jasno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I momak pisa po njima od pocetka sezone, vise poena i skokova za 8 utakmica nego oni za 4 sezone.ultrasstyle_tz je napisao/la:gledao sam ih mozda 2-3 put ove godine i svaki put se vidjelo da ovaj Muratovic zna, da ima slifa..a svaki put manju minutazu ima radi babinih sinova..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
pohvalio bi i malog Cerkezovica, koji u zadnje dvije utakmica pokazuje da je veliki telnat. On i Muratovic su buducnost i ako ova sezona propadne tj vec je propala , onda njih dvojica i ako ima jos kakvo dijete iz mladjih selekcija trebaju dobit znacajnijuz minutazu i steknu iskustvo
@Ethel upravu si, al ipak mislim da je ga trebo ostavit makar jos napad
A Muratovic svaka mu cast, bas napreduje. Mislim da bi i Jakupovicu trebo makar po koju minutu dat, mozda ima i on nekog slifa.
Sekula i Nedzad
Edit: Vlado sretno. Sta vi mislite ko bi mogo preuzet? Sigurno neko samo da se zove trener, niskobuzetni.
A Muratovic svaka mu cast, bas napreduje. Mislim da bi i Jakupovicu trebo makar po koju minutu dat, mozda ima i on nekog slifa.
Sekula i Nedzad

Edit: Vlado sretno. Sta vi mislite ko bi mogo preuzet? Sigurno neko samo da se zove trener, niskobuzetni.
Da je Vladi dat otkaz prosle sedmice rekao bih Muminovica, ovako nekog ce iznaftalina izvuci.
Treba nam neko ko zna (ima iskustva) i ko ima pobjednički mentalit. Nznm ko je trener Lukavca, ali oni gaze u
2 ligi ili od ozbiljnijih pokušat dovest Trbića da se vrati povjerenje publike u tzv. "projekat"....
Treba nam neko ko zna (ima iskustva) i ko ima pobjednički mentalit. Nznm ko je trener Lukavca, ali oni gaze u
2 ligi ili od ozbiljnijih pokušat dovest Trbića da se vrati povjerenje publike u tzv. "projekat"....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.