Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
DANTES je napisao/la:ja se nikad nisam bojao ispita
nisam ni ja kad ne naučim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma ni kad sam učio ni kad nisamalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ja se nikad nisam bojao ispita
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da mi je 4 od 6 proći sad na prvim parcijalama, i na konju sam.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: Chat
Kad nisi ni isao na fakultet.DANTES je napisao/la:ja se nikad nisam bojao ispita
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Stone Island
- Kontakt:
Hladan kao spricer, ili sam spreman ili nisam. Nema se covjek cega plasiti ako zna nesto, nece to ispariti za vrijeme ispita, ne priznajem izgovor stao mi mozak. Naravno, podrazumijeva se pismena forma.DANTES je napisao/la:Ma ni kad sam učio ni kad nisamalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ja se nikad nisam bojao ispita
- theboss_RD07
- Kontakt:
Izasao sam na najtezi ispit u godini, na zadnjem roku i to za uslov. To je jedini put kad sam se bojao nekog ispita, i danima strahovao za rezultateDANTES je napisao/la:ja se nikad nisam bojao ispita
⭐
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kakav dan za izlezavati se i gledati filmove, ccc.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:kakav dan za izlezavati se i gledati filmove, ccc.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseMourinho
- Kontakt:
A valja meni na poso u 7
ima da do tad prelezim dan 
Neka, lezi citav dan, ja cu te zamjenitiJoseMourinho je napisao/la:A valja meni na poso u 7![]()
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Nista ni od ležanje evo moram snijeg čistit ispred kućeDerdiyok je napisao/la:Neka, lezi citav dan, ja cu te zamjenitiJoseMourinho je napisao/la:A valja meni na poso u 7![]()
Idi na Grbavicu, pomozi ljudima, pusti avliju 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne mogu da vjerujem, zipa sudije. Baca lik na snijeg loptu, pa normalno da nece odskociti, aaaaa.
[youtube][/youtube]
Ovi koji nemaju sta raditi, nek' se zapute na Grbavicu, da pomognu maloj raji da pociste snijeg, koji se btw poceo vec topiti, kad vec nisu sami sposobni da pociste.
[youtube][/youtube]
Ovi koji nemaju sta raditi, nek' se zapute na Grbavicu, da pomognu maloj raji da pociste snijeg, koji se btw poceo vec topiti, kad vec nisu sami sposobni da pociste.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
išao rasturio, 4 godine se yebanisao po birouJFH9 je napisao/la: Kad nisi ni isao na fakultet.
tačno tako, nije ispiti vrijedan moje sikiracijeStone Island je napisao/la: Hladan kao spricer, ili sam spreman ili nisam. Nema se covjek cega plasiti ako zna nesto, nece to ispariti za vrijeme ispita, ne priznajem izgovor stao mi mozak. Naravno, podrazumijeva se pismena forma.
ma nikad se ne treba bojati niti opterećivatitheboss_RD07 je napisao/la: Izasao sam na najtezi ispit u godini, na zadnjem roku i to za uslov. To je jedini put kad sam se bojao nekog ispita, i danima strahovao za rezultate
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Levatinauschtipak je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, zipa sudije. Baca lik na snijeg loptu, pa normalno da nece odskociti, aaaaa.![]()
[youtube][/youtube]
"We need to suffer. And we need to fight."
- Evolution87
- Kontakt:
Ma radio sam je skoro svaki dan, znam uraditi sve zadatke sa vjezbi i predavanja, znam nesta i teorije, pa nek mi je sutra Bog na pomoci. Ali opet sam pesimista.samo_lijevo je napisao/la:Samo matematiku ganjaj, nek ti sve ostane, ali nju prvo skini. Ako jednu parcijalu lose uradis, nema ti popravke do naredne godine. MM2 je zahtjevnija od MM1. Ostali predmeti se daju spremiti bez problema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja ništa ne mogu da zapamtim. Nikad mi se ovo nije dešavalo ovako. Ostarilo se. 
nakon 25-e teže se uči. nije moje da pitam ali koliko dama ima godina?pride_of_merseyside je napisao/la:Ja ništa ne mogu da zapamtim. Nikad mi se ovo nije dešavalo ovako. Ostarilo se.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.