bravo ,ti si protiv toga da trenira najbolji trener na svijetu,evo gdje su doveli ti raznorazni eksperimenti ,bjezi ba da se dala Joseu podrska od pocetka do sada bi harao sa ovim Realom,bitno je eto sto Real nije igroa kao lijepo u njegovo vrijeme,a sezonu zavrsavali kao eki asa najvise postignutih golova,bjezi ba ljudima nikad ugoditi cccEpidaurus je napisao/la:E bas treba vratit onog cigana portugalskog
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Re: Real Madrid CF
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nisam upratio, zasto Rafu zovete konobar? Ozbiljan sam, nije zayebancija.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Uzet za Ronalda Balea i Benzemu ( ako ovaj ne ode u Zenicu
) oko 160 miliona i napraviti s tim parama potpuno novi napad, mislim da je to najbolje sto se Realu moze desiti...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MysticAladin
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Nisam upratio, zasto Rafu zovete konobar? Ozbiljan sam, nije zayebancija.
Zato što je vlasnik nekakvog restorana
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
I odmah konobar? Zar ne moze biti recimo kuhar?MysticAladin je napisao/la:Harrison je napisao/la:Nisam upratio, zasto Rafu zovete konobar? Ozbiljan sam, nije zayebancija.
Zato što je vlasnik nekakvog restorana
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ako ovo nije dovoljno da se razbije 433 i bbc onda ja ne znam.
Carlo fino objasnio prije godinu kako sa 442 treba igrati uz olaksavajuci fakat da je Bale bio povrijedjen.
Barceloni treba cestitati na pobjedi u kojoj su nas razbili ko dijete zvecku.
Razlika je trebala bit i veca.
Carlo fino objasnio prije godinu kako sa 442 treba igrati uz olaksavajuci fakat da je Bale bio povrijedjen.
Barceloni treba cestitati na pobjedi u kojoj su nas razbili ko dijete zvecku.
Razlika je trebala bit i veca.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Treba samo Rafu Beniteza razbiti..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Kako je veći problem u ovom slučaju Pero? Nije Pero kriv što nam igra izgleda k'o goli k.urac. Imao je sve igrače na raspolaganju i odlučio se povući protiv glavnog rivala na svom terenu, evo da je to bilo povlačenje sa velikom dozom agresivnosti kao što je to Mourinho radio pa igrao na kontre, nego ništa!miki_92 je napisao/la:veci je problem Pero nego Benitez, just sayin'
Real Madrid
Real Madrid
Realu prije svega trebaju pokretljivi igraci u sredini terena pa samo modric se individualno moze suprostaviti veznom redu barce ovi ostali su odron kroos je ko malo dijete za roberta a kamoli za iniestu i busketsa,takodje james isto tako tezak igrac mada je majstor,isco puno pelja nista konkretno ne uradi.Sto se tice napada isto tako imamo dva balvana benzemu i bejla i mani te me price dobar benzema za igru reala lik je panj.Realu treba napadac,krilo i jos jedan vezni koji je individualno jak kao modric.Jer svaka jaca ekipa ce nas ispreskakati na sredini pored presporog i neagresivnog kroosa.Mi vise nemamo igraca koji moze povuci loptu preci 2-3 igraca a vidjeli ste u barci juce da to skoro svi mogu od sredine do napada mnogo su jaci individualno kao pojedinci i nema real sta traziti protiv njih u ovoj konstalaciji snaga.
Ko je doveo tog istog Beniteza, a sutnuo CarlaToxicity je napisao/la:Kako je veći problem u ovom slučaju Pero? Nije Pero kriv što nam igra izgleda k'o goli k.urac. Imao je sve igrače na raspolaganju i odlučio se povući protiv glavnog rivala na svom terenu, evo da je to bilo povlačenje sa velikom dozom agresivnosti kao što je to Mourinho radio pa igrao na kontre, nego ništa!miki_92 je napisao/la:veci je problem Pero nego Benitez, just sayin'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nevažno, to nije opravdanje za ovako visok poraz od Barcelone, nije baš ni Benitez doveden sa ulice i bez ikakve provjere. Sinoć je morao bolje, ne može se uvijek Peru kriviti
Real Madrid
Real Madrid
Stvar je jednostavna. Kad god je BBC igrao protiv Barcelone, Real je izgubio. Carlo je dva puta dobio Barcu bez tog kancera zvanog BBC, a oni kad god su spremni moraju igrat zbog yebenog marketinga i tu je najveca krivica Pereza, ali i bezmudih trenera koji mu se ne smiju suprotstaviti.
Tri igraca koja se ne krecu, ne kreiraju i ne igraju nikako odbranu, nema sanse da dobijes utakmicu.
Tri igraca koja se ne krecu, ne kreiraju i ne igraju nikako odbranu, nema sanse da dobijes utakmicu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kritikuju se Benzema koji je jednom nogom u zatvoru i Bejl koji je jasno van forme radi malog broja utakmica koje je odigrao.Ali zato se suti na najveceg kancera ekipa Ronalda.Frajer je najbeskorisniji igrac Reala.Ne trci , ne vraca se nazad , gusi svaki napad.Jednostavno je stavio sebe ispred kluba i tako vec godinama.Siguran sam da ce igra Reala procvjetati njegovim odlaskom.
Definitivno covjek grohnuo.
Definitivno covjek grohnuo.
Sta imas kritikovati Ronalda jer kako je igrao sinoc, jos gori je citavu sezonu. Sve receno ranije. To je njegov standard sad
A i tvoj dvojicu epskih glupana niko nije kriv sto su jednom nogom u zatvoru ili sto idu igrati nebitne utakmice za reprezentaciju gdje obnove povrede.
Cirkus od kluba, davno konstatovano.
Promjena trenera ne mjenja nista. Ima jedan ciko cijom bi ostavkom klub prodisao.
A i tvoj dvojicu epskih glupana niko nije kriv sto su jednom nogom u zatvoru ili sto idu igrati nebitne utakmice za reprezentaciju gdje obnove povrede.
Cirkus od kluba, davno konstatovano.
Promjena trenera ne mjenja nista. Ima jedan ciko cijom bi ostavkom klub prodisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čekamo Raula sa opravdanjima za Rafu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Čekamo Raula sa opravdanjima za Rafu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Rafa postavio politicki korektnih 11 , kako bi dokazao diktatoru u lozi da nisu bogom dani.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Par trenutaka prije drugog gola Barce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.