Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pripremili bi mi vec ovih 20 cm sto je palo da je stadion Slobodin ali nije.. Gradska firma koja je duzna da ga pripremi ne radi to, a Slobodu drze u mat poziciji. Da je se moglo nesto drugo Sloboda bi preselila sa ove rusevine, da se Azmir pita..
Al eto valjda pripreme do sutra ako im opet veceras ne padne
Al eto valjda pripreme do sutra ako im opet veceras ne padne
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 22 nov 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Definitivno ste samo vi igrali u takvim uslovima u Zvorniku.PitarBordo je napisao/la:
A bitno je da smo mi u ono čokolinu jučer igrali.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jedino nas snijeg iznenadi a pada vec cijelu noc LOL. A i ovi degeni iz saveza, gledaju li onu vremensku prognozu inace? Moglo se komotno igrati u petak i to je to. Sunce, merak...
- PitarBordo
- Kontakt:
Jesam li rekao da smo samo mi igrali? Aludiram da se i ono jučer nije smijelo odigrati!pinoglavi je napisao/la:Definitivno ste samo vi igrali u takvim uslovima u Zvorniku.PitarBordo je napisao/la:
A bitno je da smo mi u ono čokolinu jučer igrali.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma kakvi oni, kad repke nema, kad se završe kvalifikacije to se razleti, osim sekretara nikog nema gotovo nikad... Vidiš da još nisu donijeli ni odluku o formatu takmičenja za SLIJEDEĆU sezonu, a kamoli da očekujemo neku afirmativnu akciju za nešto drugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Jedino nas snijeg iznenadi a pada vec cijelu noc LOL. A i ovi degeni iz saveza, gledaju li onu vremensku prognozu inace? Moglo se komotno igrati u petak i to je to. Sunce, merak...
Samo Saraj'vo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo se izblamirali ali zbog par lopovcica.. Da se Azmir pita imali bi under-seat heating 
Ovako vidjet cete i sutra ovo se nece ocistiti, kod nas u Tz uvijek snijeg navecer pada
Ovako vidjet cete i sutra ovo se nece ocistiti, kod nas u Tz uvijek snijeg navecer pada
Cuj da se pita Azmir imali bi vi ovo, ono?
Je li to neko zabranio Azmiru da plati ljude da ociste stadion?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A mi ovdje ocekujemo neki pomak sljedece sezonePitarBordo je napisao/la:Ma kakvi oni, kad repke nema, kad se završe kvalifikacije to se razleti, osim sekretara nikog nema gotovo nikad... Vidiš da još nisu donijeli ni odluku o formatu takmičenja za SLIJEDEĆU sezonu, a kamoli da očekujemo neku afirmativnu akciju za nešto drugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Jedino nas snijeg iznenadi a pada vec cijelu noc LOL. A i ovi degeni iz saveza, gledaju li onu vremensku prognozu inace? Moglo se komotno igrati u petak i to je to. Sunce, merak...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije Azmir merhamet.. Kada mu daju koncesiju na stadion on ce to i cistiti, ovako bi samo ispao glupan da plati ciscenje dok sa strane ovi lopovcici gledaju i smiju se jer on nema nikakvog posla sa stadionom trenutno bas zbog toga jer mu se ne dozvoljava..Shooter je napisao/la:Cuj da se pita Azmir imali bi vi ovo, ono?
Azmir i niko iz FK Sloboda nemaju pravo da pomaknu kamen sa Tušnja, zašto bi onda plaćali nekome da čisti, a ovi što su zaduženi za to i primaju plate sjede i gledaju? Shvatam da ne razumiješ situaciju oko stadiona, nadam se da je sad malo jasnije...Shooter je napisao/la:Cuj da se pita Azmir imali bi vi ovo, ono?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Brojači rade do poluvremena pa se objavi "u bocu" koliko je gledatelja, a to prije utakmice je, naravno, odokativno.virtuoz je napisao/la:Ma ti podaci Arene su smeće. Odokativni su,a čak i takvi su poprilično pogrešni. Uvijek napišu okrugle brojke,npr. 1000,500,800...nigdje nisam vidio da su na početku napisali npr. 1839 tako da sumnjam da su uzeli brojku od Arene.Signore je napisao/la:
HNL se prenosi na Areni, sve do jedne utakmice i odmah u startu, dok igraci izlaze na teren napisu ti podatak o broju gledatelja. Vjerujem da su ovi uzeli taj podatak. I znam da uglavnom svi objave u drugom poluvremenu, al eto, napisah tako da skratim.
Tko god da se koristi podacima Arene sa početka utakmice,dobro se zajebao. Više vjerujem u to da će Velež ostat u ligi nego da će oni izbaciti točan broj![]()
![]()
Nekad na stadionu zna biti npr. 2000 gledatelja ali se očekuje da ih još dosta uđe na stadion pa Arena i prije početka utakmice napiše 5000![]()
Hayley <3
pa vidiš da se blamiraju. Čekau ifor nato, unhcr samo da oni ne bi dali marku neku..... a gazda iz amerike im javlja tamo ne pada snijeg tako da nema potrebe čistiti. evropska slobodaShooter je napisao/la:Cuj da se pita Azmir imali bi vi ovo, ono?
Znaci sutra u isto vrijeme? Ja, sutra u isto vrijeme. Ko u kafanu da idu
Jos ako snijeg veceras udari 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 22 nov 2015, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Znaci sutra u isto vrijeme jel? Hahahah
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
Klubovi moraju formirati udruženje klubova i polako Premijer ligu, ako treba ucjenom, odvojiti od Nogometnog Saveza i sponzora tipa BH Telecom, koji uguši popularizaciju i razvoj... Pa nas toliko prenose recimo na MojojTV, a u Sa recimo 70% ljudi koristi druge kabl operatere, raja zaboravila kako izgledamo na TV-u i naravno da će početi opadati i domaća posjeta... To je samo jedan primjer koji govori u prilog tome da se Premijer liga mora odvojiti i potpisati sa pravim sponzorom koji će to fakat gurati na viši nivo.NYKnicks Fan je napisao/la:A mi ovdje ocekujemo neki pomak sljedece sezonePitarBordo je napisao/la:Ma kakvi oni, kad repke nema, kad se završe kvalifikacije to se razleti, osim sekretara nikog nema gotovo nikad... Vidiš da još nisu donijeli ni odluku o formatu takmičenja za SLIJEDEĆU sezonu, a kamoli da očekujemo neku afirmativnu akciju za nešto drugo.NYKnicks Fan je napisao/la:Jedino nas snijeg iznenadi a pada vec cijelu noc LOL. A i ovi degeni iz saveza, gledaju li onu vremensku prognozu inace? Moglo se komotno igrati u petak i to je to. Sunce, merak...
Samo Saraj'vo.
Stadion je gradski, nije Slobodin, mislio je reci da je Slobodin sigurno bi se stadion bolje odrzavo a vjerujem da bi makar imali i plan za nastavak gradnje.Shooter je napisao/la:Cuj da se pita Azmir imali bi vi ovo, ono?
Nad tobom sunce najljepše sja
Nesposbni su to klubovi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nema kod nas niti jedan sposoban klub, sto je najzalosnije. 
Ovi iz Borca nanijetili da igraju pa makar i picigena.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
GradKamena
- Kontakt:
Kad je poceo snijeg padat u Sarajevu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.