Ima Siroki, mi, Zrinjski npr.NYKnicks Fan je napisao/la:Nema kod nas niti jedan sposoban klub, sto je najzalosnije.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitari navalili da mi kiksamo na snijegu pa navalili 
Pa kad su oni mogli jucer u Zvorniku...tuzlak1987 je napisao/la:Pitari navalili da mi kiksamo na snijegu pa navalili
Nad tobom sunce najljepše sja
haha, mora se popunit' programska šema, evo snimak Drina-Sarajevo na BHT 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jest, jest...MCMXLVI je napisao/la:Ima Siroki, mi, Zrinjski npr.NYKnicks Fan je napisao/la:Nema kod nas niti jedan sposoban klub, sto je najzalosnije.
@Gifron
ybte lige i qurca i nesposobnih ljudi..
Svake godine nas snijeg iznenadi krajem Novembra, a taj isti snijeg se najavljuje vec 7 dana
Ovo sve treba kazniti...
Pogotovo one klubove koji sami odrzavaju svoj stadion..
Svake godine nas snijeg iznenadi krajem Novembra, a taj isti snijeg se najavljuje vec 7 dana
Ovo sve treba kazniti...
Pogotovo one klubove koji sami odrzavaju svoj stadion..
- PitarBordo
- Kontakt:
Sinoć oko 7-8... Smiješno, evo ja od stadiona 400 metara, osim bez vezne bljuhavice nema uopšte nešto pretjerano, niti pada od kako je svanulo. Znači da se na vrijeme uzelo moglo se očistiti do 13h.GradKamena je napisao/la:Kad je poceo snijeg padat u Sarajevu ?
Samo Saraj'vo.
Hajmo momci, uvalite makar tricu Zvornicanima. Imam osjecaj da ce Rustem zabiti prvjenac upravo protiv "svojih" 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Daj hoćemo Željezničar da gledamo
dosta je više FKS 
SRETAN BROJ - 1725
Na Kosevu se utakmice ne odgadjaju zbog snijega.Gifron je napisao/la:Eno Kosevo sija koliko ste sposobni.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Sa ovim ste pokazali koliko su vam klubovi nesposobni ocistiti 4 cm snijega. Dobro vi Tuzlaci ipak nije vas stadion, ali danas je ljubav radnicka pokazala svoju nesposobnost, kao klub i navijaci.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
7 DANA LJUDI NAJAVLJUJU SNIJEG. YEBEM TI LI SECERBEGOVICU ZENU U USTA, GDJE JE ONIH 300K ZA ODRZAVANJE STADIONA? MAJKU LI TI NESPOSBNU
Gledaj sad ovih pitara kad se nakace na ovo sve, i pocnu stavljati klipove i slike koseva

Gledaj sad ovih pitara kad se nakace na ovo sve, i pocnu stavljati klipove i slike koseva
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze se prepirete.. Liga je takva kakva je, popraviti ce se narednih godina malo sigurno
Radnicki klub
Yebena 4 cm ne mogu ocistiti..
Pa ja sam citavu mahalu ocistim za 2h jbtee...
Yebena 4 cm ne mogu ocistiti..
Pa ja sam citavu mahalu ocistim za 2h jbtee...
- PitarBordo
- Kontakt:
A hajde budi realan, ovo se moglo očistiti od jutros, eto budi realan, klub to plaća JU Tušanj korištenje, a danas zbog njih utakmica vam je prolongirana, i realno je da ćete imati skraćenu sedmicu, jer će Prijedor htjeti da igra u subotu...pinoglavi je napisao/la:Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
O Grbavici da ne pričam, živim dva semafora udaljen, da su izašli i hodali po terenu od jutros očistili bi ga do podne.
Samo Saraj'vo.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Kod nas preduzeca uzimaju pare za odrzavanje samo kad je lijepo vrijeme, kad je nevrijeme onda idu apeli da navijaci dodju cistitiPitarBordo je napisao/la:A hajde budi realan, ovo se moglo očistiti od jutros, eto budi realan, klub to plaća JU Tušanj korištenje, a danas zbog njih utakmica vam je prolongirana, i realno je da ćete imati skraćenu sedmicu, jer će Prijedor htjeti da igra u subotu...pinoglavi je napisao/la:Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
O Grbavici da ne pričam, živim dva semafora udaljen, da su izašli i hodali po terenu od jutros očistili bi ga do podne.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa Jasminu Imamovicu i njegovom poltronu Šečerbegoviću je u cilju da Sloboda izgubi. Dobija 300 000 KM godišnje za stadion.PitarBordo je napisao/la:A hajde budi realan, ovo se moglo očistiti od jutros, eto budi realan, klub to plaća JU Tušanj korištenje, a danas zbog njih utakmica vam je prolongirana, i realno je da ćete imati skraćenu sedmicu, jer će Prijedor htjeti da igra u subotu...pinoglavi je napisao/la:Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
Lopta ne odskače, ma ja ba, haj dobro hećemo sutra termin opet organizotvati? Haj hoćemo može valja zovnite još kojeg druga iz mahale za klupe. Ok vidimo se sutra u isto vrijeme. Vozdra haj ćao
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.