Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pitaristok
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pitaristok » 22 nov 2015, 13:10

meni žao manijaka, u kakvom im je stanju klub ovim su pokazali bruka i sramota jad i bjeda kuku vama manijaci šta vam rade, nisu u stanju očistiti 4 centa snijega a da privuku nekog sponzora, samo vam još budale dolaze na tribine,,,

Debelo kazniti oba kluba...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2015, 13:11

PitarBordo je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
A hajde budi realan, ovo se moglo očistiti od jutros, eto budi realan, klub to plaća JU Tušanj korištenje, a danas zbog njih utakmica vam je prolongirana, i realno je da ćete imati skraćenu sedmicu, jer će Prijedor htjeti da igra u subotu...

O Grbavici da ne pričam, živim dva semafora udaljen, da su izašli i hodali po terenu od jutros očistili bi ga do podne.
Normalno da se moglo ocistiti, ne moglo nego moralo, situacija je takva da nam stadion vode ljudi koje zaboli qurac za istim sto se vec odavno zna, ova situacija samo potvrdjuje.
Samo sam odgovorio na postove gdje tvrdite da je nesposoban klub, i osvrnuo se na diskusiju na vasoj temi gdje ste zakljucili da Ahmetovica mozete dovesti kako god hocete, ali ste onda zakljucili da bi vam sjedio na klupi, cak i u slucaju prodaje Benke.
Nad tobom sunce najljepše sja

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 nov 2015, 13:13

Više radnici ne prate FKŽ očito ih prate babini sinovi i forumaši iz fotelja to je ta idelogija i način života o kojem pričaju. Jug fol zatvoren, kao da bi neko došao na Jug i da je otvoren :rol: Novi serijal šprdancije
SRETAN BROJ - 1725

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 22 nov 2015, 13:13

slika
:mrgreen:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 nov 2015, 13:13

Pitaristok je napisao/la:meni žao manijaka, u kakvom im je stanju klub ovim su pokazali bruka i sramota jad i bjeda kuku vama manijaci šta vam rade, nisu u stanju očistiti 4 centa snijega a da privuku nekog sponzora, samo vam još budale dolaze na tribine,,,

Zamisli koji sok radnicke klase, upale tv da gledaju svog Zeljkana kad ono Divovi protiv Drine :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 22 nov 2015, 13:14

FranckRibery je napisao/la:Joj care jesi opterecen :urnebes: pa niko nije mogao prici stadionu ko nije karte imao. Najvece mjere osiguranja u svijetu su za tu utakmicu inace. Zamisli sad nakon ovih desavanja kakve su provjere bile :idea:
Ne pricam o obezbjedjenju, ali nije ljudima svejedno. Jos jedan od napada se upravo desio na fudbalskoj utakmici u Parizu, znaci... ;)
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 22 nov 2015, 13:14

[youtube][/youtube]

eto vam vijećanje :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 nov 2015, 13:15

ma ni sloboda i meljo nebi mogli do bodova ovdje ba zatvorili bi vse ljudi i to je to a kad smo mi mogli igrat u gradaccu po onoj mocvari sa snijegom vodom i juce al eto ljudi swe prepali i treba ih razumit al savezu se majke najebem za ovo sto rade pleme im J***
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 nov 2015, 13:16

Koja blamaza ccc

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 13:16

pinoglavi je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Mogu misliti kako vam je onda sto vecinu ove sezone gledate u ledja nesposobnom klubu, i klubu iz cije startne postave bi vama jedino Zeba startao(genijalni zakljucak sa vase teme). Ne znam, meni bi bilo bas krivo.
A hajde budi realan, ovo se moglo očistiti od jutros, eto budi realan, klub to plaća JU Tušanj korištenje, a danas zbog njih utakmica vam je prolongirana, i realno je da ćete imati skraćenu sedmicu, jer će Prijedor htjeti da igra u subotu...

O Grbavici da ne pričam, živim dva semafora udaljen, da su izašli i hodali po terenu od jutros očistili bi ga do podne.
Normalno da se moglo ocistiti, ne moglo nego moralo, situacija je takva da nam stadion vode ljudi koje zaboli qurac za istim sto se vec odavno zna, ova situacija samo potvrdjuje.
Samo sam odgovorio na postove gdje tvrdite da je nesposoban klub, i osvrnuo se na diskusiju na vasoj temi gdje ste zakljucili da Ahmetovica mozete dovesti kako god hocete, ali ste onda zakljucili da bi vam sjedio na klupi, cak i u slucaju prodaje Benke.
Nemoj kroz neke druge stavove, svako drugo mišljenje gledati. Ja nisam rekao da je FK Sloboda nesposoban klub, a i da jeste ja to ne znam jer jedva imam uvid u rad sopstvenog kluba, kamoli čije igrače uživo vidim jednom godišnje... Ono što govorim jeste da ovo ide na štetu Slobodi, igrači će se svejedno ekstra potrošiti protiv Čelika koji će se sutra braniti, neka dan bude regeneracija, samo tri dana ostane do slijedeće utakmice u kojoj gostujete u krompirištu kod ekipe koja će uraditi sve da ne izgubi, a nije da nemaju kapaciteta kao recimo Velež, Drina trenutno...

A to za Ahmetovića itd, to nije tema ovdje, niti ću ikada ja ući u razgovor s navijačem drugog kluba oko toga "da li je dobar ili loš".
Samo Saraj'vo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2015, 13:17

Igrala je i Sloboda protiv Drine na jednako losem terenu, nakon loseg vremena..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 nov 2015, 13:18

Pitaristok je napisao/la:meni žao manijaka, u kakvom im je stanju klub ovim su pokazali bruka i sramota jad i bjeda kuku vama manijaci šta vam rade, nisu u stanju očistiti 4 centa snijega a da privuku nekog sponzora, samo vam još budale dolaze na tribine,,,

Cuj kaznit oba Kluba..
Haveru moj Stadion nije Slobodin.
Stadion je zasebna ustanova.
Jel treba crtat....
Da je slobodin bio bi spreman za utakmicu u 8 ujutro.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 nov 2015, 13:18

X31987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol: defnitivno to nebi bilo to bez njih, melem su za dušu :rol: U kafanama se kulturnije vijeća nego na Grbavici. Radničke klase nigdje da zavrne rukave.

Kava sramota u PM :oops: više im sramote neću ni brojati nemam toliki broj prstiju na rukama i na nagoma sve ukupno.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 13:19

tuzlak1987 je napisao/la:Igrala je i Sloboda protiv Drine na jednako losem terenu, nakon loseg vremena..
Budale, kao i mi, trebalo tražiti odgodu! Evo kao i danas na Grbavici, jučer u Zvorniku lopta na 50% terena uopšte ne bi odskočila, što se evo može vidjeti na BHT-u, da ne bude da neko preuveličava...
Samo Saraj'vo.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 22 nov 2015, 13:19

[youtube][/youtube]

Nek je ovo uslovno. :lol:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 nov 2015, 13:20

@pitarbordo ne znam gdje vidis da se na tebe moj post odnosio, niti sam ulazio u diskusiju da li je Ahmetovic dobar ili los, samo sam razmisljao kako je vecinu sezone gledati u ledja timu ciji vjerovatno najbolji igrac ne bi mogao biti u prvih 11 kod vas. Pozdrav.
Nad tobom sunce najljepše sja

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 nov 2015, 13:21

tuzlak1987 je napisao/la:Igrala je i Sloboda protiv Drine na jednako losem terenu, nakon loseg vremena..
Uz duzno postovanje, nisu isti tereni bili! Daj ba pogledaj ovaj teren.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 nov 2015, 13:21

O Grbavici da ne pričam, živim dva semafora udaljen, da su izašli i hodali po terenu od jutros očistili bi ga do podne.[/quote]
Samo sam odgovorio na postove gdje tvrdite da je nesposoban klub, i osvrnuo se na diskusiju na vasoj temi gdje ste zakljucili da Ahmetovica mozete dovesti kako god hocete, ali ste onda zakljucili da bi vam sjedio na klupi, cak i u slucaju prodaje Benke.[/quote]

Kad vec prenosis sa naseg pdf-a onda bar prenesi istinu, nekoliko forumasa je bilo za Ahmetovica nekoliko protiv, a niko nije rekao da ga se moze dovesti kako hoce, vec da bi se moralo platiti obestecenje. Po meni je Ahmetovic jedan od boljih igraca PLBiH svakako. I dosadni ste sa tim kako vam gledamo u ledja, sta bi smo mi za vas onda rekli, mi smo se naosvajali trofeja i lige i kupa, vas ni na mapi u tim stvarima, gurate dobro ovu sezonu, ali vidjecemo na kraju, jedino je ono na kraju sezone bitno gdje zavrsis, imali smo mi dosta ovih euforicnih jeseni, pa na kraju to ne ispadne kako se nadas :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 nov 2015, 13:21

Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nek je ovo uslovno. :lol:
Ovako ce biti naredno kolo na dosta terena jer ce padati i kisa :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 nov 2015, 13:22

X31987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Znači što se tiče odskakanja lopte, ta lopta ne odskače?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []