FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema u nasoj ligi napadaca dovoljno kvalitetnog za ono sto mi zelimo. Ovaj mali Obradovic iz Radnika mi je solidan, ali opet mislim nedovoljno. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Džemo klješta za armaturu nosa u džepuPitarBordo je napisao/la:Gledam nas na BHT-u... Evo vodimo 1-0, da bi dat još jedan gol do poluvremena...
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- PitarBordo
- Kontakt:
Šaber u štucni.Benkara21 je napisao/la:Džemo klješta za armaturu nosa u džepuPitarBordo je napisao/la:Gledam nas na BHT-u... Evo vodimo 1-0, da bi dat još jedan gol do poluvremena...![]()
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
pola prvog gola je zasluga trkache kokoshi,dobre makazice ili je ono bio almir bekich?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Rustem mašinanukleusmember je napisao/la:pola prvog gola je zasluga trkache kokoshi,dobre makazice ili je ono bio almir bekich?
VVVBK
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
nukleusmember
- Kontakt:
solidno
VVVBK
VVVBK
Rustem u stilu Ricarda Quaresme.
Lista clanova u zatvorenoj grupi na fb.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
joj kako bi valjalo Quaresmu dovesti, beze propada tamo u onom Besiktasu na klupiPerryFred je napisao/la:Rustem u stilu Ricarda Quaresme.
Pyro is not a crime !
Gledam ovaj snimak, Dulja i Amer Bekic su fakat strasni.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Trener Drine na pauzi "Sarajevo je Sarajevo" 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nema opustanja u drugom poluvremenu 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nisam rekao da ce otici dzaba nego skoro dzaba, jer ko se imalo bolje razumije u fudbal, niko nije budala da placa punu cijenu igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseciTHEC je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/leon-ben ... vom/152142FKS1946 je napisao/la: Covjek voli pare sto jeste jeste, rekao je da je prosle godine otisao u Kinu da bi obezbjedio sebi zivot, oni njega moraju sad uzeti da bi mi zaradili, njemu je ugovor do 31.12.2016, na ljeto bi vec bio dodzaba, tako da ce vjerovatno cekati ljeto, a njemu isti k****
eh sad istina ne pise da li je do januara ili do ljeta 2017. godine ali si ti pogrijesio kako god jer kazes da ceka ljeto i otici ce dzabe, kako to kad bi i po tom tvom on i dalje imao skoro pola godine ugovora
P.S. eee cuj Mersudin Ahmetovic
M.Delac 2
Koji ba Ahmetović lik je imao više prilika ove sezone nego Benko i Bekić zajedno i 80% je promašio .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vidite eto za Ahmetovica, svako svog konja fali jedino kod nas ne valja ovaj, ne valja onaj. Ma nafalit sve potencijalne koji idu do neba i uzet maximum.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Treba ubacit brata @pitarbordo!MCMXLVI je napisao/la:Lista clanova u zatvorenoj grupi na fb.
Odvojili smo raju, al ko ce nam pravit stream?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.