delinjo je napisao/la:milanribar je napisao/la:Otjerat sve pa makar uvijek bili 10 bar cemo znati na cemu smo. Ovako sve pare su pokrali od evrope, dzeke, transfera, nemaju da plate da se teren ocisti a ne da dovedu pojacanja, sto ovdje neki kompleksasi najavljuju godinama i ofiraju se.
Nemoj tako....janje ce se okretati
Ma jarane oni kad nesto najave pocnem se grohotom smijati. Zao mi raje sto mora snijeg pasti da shvate da su u klubu obicni majmuni, tatinovi sinovi i stranacki ljudi. Ja sam to davno vidio, neko dao pare kad je zapaleo i sad uzima kako stigne.
Hajd Sloboda bila u drugoj ligi, nisu vidjeli evropu 10 godina, ne prodaju igrace, pa nemaju para, hajd to je ok. A mi igramo evropu, napunimo Kosevo dvije jake tekme, prodamo par igraca, dobijemo pare od evrope, dobijemo od Dzeke nekih stotina hiljada maraka ili cemo dobiti i na kraju gledamo Livaju i Hodzurdu i ostale anti talente da nam hebu zivce godinama, a sto je tuznije ne mozemo ni to gledati jer nisu u stanju ocistiti snijeg.Znaci odem dole smrznem se ko kreten i ne mogu da gledam kretene. A onaj tamo iz kuce napise igra se utakmica sigurno! i da ja njemu nesto odgovaram.
Uz sve to se boris za opstanak i neko ima obraza braniti upravu, i sve ostale majmune koji su klubu.