FK Drina Zvornik

HZ1407
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la HZ1407 » 19 nov 2015, 23:45

Teren katastrofa kao uvijek.

Zanima me koja ce tribina biti namjenjena za HZ i da li je 5 maraka karta?

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 20 nov 2015, 15:47

Teren - sve zavisi od vremenskih prilika sutra. Suštinski veoma težak. Na pojedinim dijelovima trava i ne raste. Ali neće to biti Drinina naročita prednost, imajući u vidu fizičku spremu.

Za goste tribina koja je uvijek namijenjena gostima, odnosno sektor na novoj tribini, donji desni ugao. Nzm koliko će vas doći, ukoliko ta brojka bude prelazila 150, onda će se vjerovatno i sektor do njega puniti.

Sarajevo je favorit, Drina je daleko od one prošlogodišnje u svakom smislu.

Dosta negativne energije oko ove utakmice. Nadam se da će sve proteći u fer sportskom nadmetanju.

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 20 nov 2015, 16:55

Cijena ulaznice: Zapad 5 KM - Istok 7 KM

Jel za goste istok?

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 20 nov 2015, 16:57

Da, dio istoka.
Sutra će kontrola na stadionu biti pojačana. Danas je čitav dan bilo prisutno znatno više policije nego ranije. Razlog, teroristički napad u Rajlovcu i naredba da se rutinske kontrole pojačaju na svim nivoima. Nadam se da će sve proći bez nereda, jer oni u ovom trenutku nikome ne trebaju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2015, 02:02

hayden

vidim da ste promijenili upravu, šta to u budućnosti znači da Drinu :D ako su ljudi koji će radit' za dobrobit kluba, dobro je, možda se Drina vrati u PL za sezonu, dvije, pošto vas niko ne može spasit' ove sezone! mislim, ako su neki dobri ljudi, šteta je što nisu bili tu na početku sezone, možda bi se nešto dalo napravit', makar biti ravnopravni u borbi za opstanak, ko zna

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 21 nov 2015, 09:19

Što je najgore nismo. Vjerovatno si pročitao tekst na sajtu, a koji nažalost nastavlja agoniju. Klub je formirao moš mislit radnu grupu koja će do Nove godine izigravat nadzornika čovjeku koji plaća igrače i koji zbog toga najvjerovatnije će i prestati sa isplatama. Jer ne želi ovakvu vrstu nadzora.

Pazi, u toj radnoj grupi ima poštenih ljudi, ali se ništa ne može uraditi prije januara, tj. formirati UO, izabrati predsjednik, za sve je neophodno predati dokumentaciju Sudu u Bijeljini. Sve u svemu, nastavak niza loših poteza.

Što se tiče povratka, da se radilo planski, kao što nije, ne bi Drina ove godine apsolutno bila među 6 poslednjih.

Ključne stvari u narednom periodu, za opstanak kluba daleko bitnije od povratka su:

- definitivno izmeštanje fudbalskog stadiona. Ostaje da se vidi da li će to biti u gradu ili negdje drugo, možda najvjerovatnija opcija je Karakaj. Koje i uostalom prigradska zona. Pominju neki da bi se mogao praviti odmah do sadašnjeg, jer bi se na igralištu pored stadiona poidgla parking garaža, a na njenom krovu pravio novi stadion sa vještačkom travom. Naravno još je to daleko od realizacije i treba mnogo para, msm na stadion.

- formiranje UO. Bez toga je klub već 4 mjeseca.

- Preuzimanje kluba od strane čovjeka koji istinski želi pomoći. Da bi se to desilo, neki moraju otići, a ne žele sve ove godine.

- veća sponzorstva lokalnih kompanija.

Da ne dužim, dakle problema je mnogo i nema apsolutno nijedne ohrabrujuće stvari trenutno.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 21 nov 2015, 16:41

Were winning away
Were winning awayyyy
How shit must you be
were winning away
:mrgreen: :D

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 21 nov 2015, 16:51

Sarajevo bolje i zasluženo pobjedilo. Mnogo bolje u prvom poluvremenu.
Drina očekivano, nespremna i apsolutno nezainteresovana da nešto uradi. Teren očajan i uopšte nije spasio Drinu.

Savez nije smio dozvoliti odigravanje utakmice po onakvom terenu.

Neki vidim na nekim drugim temama vrijedjaju Zvornik i pričaju gluposti. Drini nije država pravila stadion kao nekima. Niti je nadležnost Drine da se omogući igranje, već saveza.

Ono što je posebno debilno je nazivanje Zvornika seljačkim. To Zvornik apsolutno nikako ne može biti u bh konkurenciji, ali apsolutno. Ne što ja živim u njemu, već je tako. Zvornik je jedan od ljepših i ubanijih gradova i u njemu su svi korektno dočekani. To što je problem stadiona višegodišnji nije krivica ljudi koji žive u njemu.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 nov 2015, 17:22

hayden je napisao/la:Sarajevo bolje i zasluženo pobjedilo. Mnogo bolje u prvom poluvremenu.
Drina očekivano, nespremna i apsolutno nezainteresovana da nešto uradi. Teren očajan i uopšte nije spasio Drinu.

Savez nije smio dozvoliti odigravanje utakmice po onakvom terenu.

Neki vidim na nekim drugim temama vrijedjaju Zvornik i pričaju gluposti. Drini nije država pravila stadion kao nekima. Niti je nadležnost Drine da se omogući igranje, već saveza.

Ono što je posebno debilno je nazivanje Zvornika seljačkim. To Zvornik apsolutno nikako ne može biti u bh konkurenciji, ali apsolutno. Ne što ja živim u njemu, već je tako. Zvornik je jedan od ljepših i ubanijih gradova i u njemu su svi korektno dočekani. To što je problem stadiona višegodišnji nije krivica ljudi koji žive u njemu.
Je li stadion u Zvorniku gradski ili Drinin?
Nije nikakva provokacija, niti ima veze sa danasnjom utakmicom..Pitam iz znatizelje..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 21 nov 2015, 17:27

Gradski.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 nov 2015, 17:35

hayden je napisao/la:Gradski.
hvala druze
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 21 nov 2015, 18:25

Šteta. Sarajevo apsolutno nije bilo toliko bolje. Sva tri gola su posljedica katastrofalnih reakcija odbrane Drine. Mimo toga skoro pa i da nisu imali šansu.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 nov 2015, 18:48

Hvala na gostoprimstvu ;)
Najpitomije gostovanje u manjem bh entitetu na kojem sam bio.Svaka cast jos jednom
Velika steta sto se dogodine to nece ponoviti al brz povratak vam zelim :)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 21 nov 2015, 19:07

esprit24 je napisao/la:Hvala na gostoprimstvu ;)
Najpitomije gostovanje u manjem bh entitetu na kojem sam bio.Svaka cast jos jednom
Velika steta sto se dogodine to nece ponoviti al brz povratak vam zelim :)
A i vi ste kao rijetko kada bili fini :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 21 nov 2015, 21:04

Ybg, kisa brate :D a izgleda da je ona osim sto je uticala na nasu finocu rastjerala i raznorazne insekte tipa pauk i sl ;)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 22 nov 2015, 17:32

milicija bila prepadnuta skroz.

Inace su drski a sad ljubazni skroz.

Kad su vidili ljiljane , usli ih nekolko na tribinu i pitaju da im dadnemo ljiljane a mi se deremo NEDAMO LJILJANE!

I odmah su se sklonili,izgleda da uopste nisu htjeli belaja.

zvornik prije rata carsija a sad je selo.

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 22 nov 2015, 20:13

Toj zastavi nije mjesto na sportskoj utakmici.

Što se ostalog tiče... Ako je čaršija grad bez trotoara, šetališta, sa kockama umjesto asfalta, bez uredjene infrastrukture, bez vodovoda, bez semafora,s kućom na kući, onda bolje što to danas nije.

Zvornik je u proteklih 20 godina, msm na grad (sela da i ne pominjem) doživio revoluciju. Istina nije gradilo planski, pa je parking najveći problem, ali barem sad ima prizvuke grada.

Doduše, nekome su opanci i dalje u modi...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2015, 00:48

hayden je napisao/la:Toj zastavi nije mjesto na sportskoj utakmici.

Što se ostalog tiče... Ako je čaršija grad bez trotoara, šetališta, sa kockama umjesto asfalta, bez uredjene infrastrukture, bez vodovoda, bez semafora,s kućom na kući, onda bolje što to danas nije.

Zvornik je u proteklih 20 godina, msm na grad (sela da i ne pominjem) doživio revoluciju. Istina nije gradilo planski, pa je parking najveći problem, ali barem sad ima prizvuke grada.

Doduše, nekome su opanci i dalje u modi...
Zasto? To je simbol srednjovjekovne drzave u kojoj zivis
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 24 nov 2015, 08:57

Dok je bosnjaka 3 vjere ljiljani ce biti tu.

Bila je cetnicka revolucija, vi ste sjebali zvornik.

Statistika sve govori, samo banja luka i bijeljina su posle rata napredovali.

Nisam iz Sarajva, ali jedino se Sarajvo moze nazivati seher u Bosni.

@mortemhz

dusman drzave , zato je i mrzi.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 02 dec 2015, 11:50

Momci ako moze jedna informacija: Stefan Colovic, vas je igrac. Igra li i kakav je?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.