Jesmo danas ispali bratski klubovifedeltafrotta je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
braca po blatu 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
[youtube][/youtube]
Unistise teren sa ovom masinom.
- Evolve
- Kontakt:
A golemo. Sta napravise. Zar nije postojao nikakav drugi nacin ?Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]
NK Široki Brijeg
Skontala mala raja da bi se snijeg treb'o otopiti do sutra. Sto dzaba da placaju ikome i ista. Al' gle' sto ih zeznu, novi im pade. Sad imaju dvostruki sloj ako danas nisu pocistili onaj.
Ako nista, bice ujutro zanimljivo kao i jutros sto je bilo.
Ako nista, bice ujutro zanimljivo kao i jutros sto je bilo.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Naravno da jeste,kad rade nesposobni i podobni,onda dobijes ovoEvolve je napisao/la:A golemo. Sta napravise. Zar nije postojao nikakav drugi nacin ?Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pada li u Sarajevu i Tuzli ?
Hoce li se igrati sutra ?
A ovi sto vode Tusanj
ne d'o Bog nikome, syebase travnjak do yaya
A ovi sto vode Tusanj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igra se kod nas ba, samo sto ce posjeta biti ocajna, a i igra nikakva..narodniheroj je napisao/la:Pada li u Sarajevu i Tuzli ?
A ovi sto vode Tusanj![]()
A padati ce ovo naredne sedmice sigurno opet pred vikend vidjet cete
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne pada, nece padati ni sutra nista. Jbg, degeni vode stadion, i tako je kako je...narodniheroj je napisao/la:Pada li u Sarajevu i Tuzli ?
A ovi sto vode Tusanj![]()
-
narodniheroj
- Kontakt:
Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
Ovo je neregularno prvenstvo 100 %
kuknjava kuknjava kuknjavanarodniheroj je napisao/la:Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
Ko vam je bolan kriv sto vam je klub trenutno u lijepom rcuku?
Sta sad trebamo svi prestati jer niste sposobni ocistiti snijeg?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jesi i ti dosadao kao da ste vi Bayern il Barcelona, a ne SarajevoMCMXLVI je napisao/la:kuknjava kuknjava kuknjavanarodniheroj je napisao/la:Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
Ko vam je bolan kriv sto vam je klub trenutno u lijepom rcuku?
Sta sad trebamo svi prestati jer niste sposobni ocistiti snijeg?
4 cm.... Heeeej 4 cm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma mi smo RealNYKnicks Fan je napisao/la: Jesi i ti dosadao kao da ste vi Bayern il Barcelona, a ne Sarajevo![]()
Sta sam to pogresno napisao? Tako isto jedan zeli pauzu zbog Veleza, kaze najbolja opcija za ligu
Niko od drugih klubova nije kriv sto vase uprave nisu sposobne. Poz..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
3,9 ne zaokruzujPantelija je napisao/la:4 cm.... Heeeej 4 cm
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja pokusavam skrenuti paznju na lose rukovodjenje ligom, nisam ni pokusavao naci opravdanje za nespremnost danasnjih klubova domacina da obezbjede minimum uslova za odigravanje utakmica.Znaci sto se mene tice , ako je to predvidjeno nekim pravilnikom u savezu, neka se proglase FF pobjede gostujucih ekipa. No medjutim to opet ne mjenja cinjenicu da je savez krvnicki zabio noz u ledja klubovima koji moraju odigrati po 3 utakmice u neregularnim uslovima.Na kraju, uopste se ne zna koji ce klub najvise izgubiti zbog navedenih razloga, vjerovatno ce Hercegovci biti u nesto malo boljoj poziciji.A ako prvenstvo zavrsi u "foto finisu" kao sto se moze nazrijeti onda valja slusati kuknjavu ili ovih ili onih...
Razlika je izmedju 20 cm i 4 cm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Javljaju snijeg ponovou cetvrtak i petak, e da vidimo ove pametnjakovice sa foruma kad njihov klub bude slejdece sedmice u istoj situaciji, onda ce se druga prica pricati. Djeci je neke stvari tesko dokazati pa cak i kad im dokaze postavis.
Razlika je u tome sto ustanova koja je vlasnik stadiona "Asim Ferhatovic Hase" nema macehinski odnos prema FK Sarajevu i FK Olimpicu koji koriste stadion, dok JU stadion Tusanj ciji je vlasnik grad Tuzla na sve moguce nacine opstruira FK Slobodu.MCMXLVI je napisao/la:Ma mi smo Real![]()
Sta sam to pogresno napisao? Tako isto jedan zeli pauzu zbog Veleza, kaze najbolja opcija za ligu
Niko od drugih klubova nije kriv sto vase uprave nisu sposobne. Poz..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.