Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

narodniheroj
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la narodniheroj » 22 nov 2015, 19:06

Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
Ovo je neregularno prvenstvo 100 %

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 nov 2015, 19:10

narodniheroj je napisao/la:Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
kuknjava kuknjava kuknjava
Ko vam je bolan kriv sto vam je klub trenutno u lijepom rcuku?
Sta sad trebamo svi prestati jer niste sposobni ocistiti snijeg?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 nov 2015, 19:17

MCMXLVI je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Naravno da dio odgovornosti snose danasnji klubovi domacini , ali je savez po hiljaditi put isp'o dusmanski za domaci fudbal.Yyebala ih odluka, koja se mogla nekako promjeniti nakon debakla repke u barazu, BIH je ovo, nema sanse da ne bude snijega u ovo doba godine.Na kraju ce biti nezadovoljnih klubova, neko ce "cucnuti" u ovim neregularnim uslovima, syebase ljudi ogromne novce za qrcevo zdravlje.
kuknjava kuknjava kuknjava
Ko vam je bolan kriv sto vam je klub trenutno u lijepom rcuku?
Sta sad trebamo svi prestati jer niste sposobni ocistiti snijeg?
Jesi i ti dosadao kao da ste vi Bayern il Barcelona, a ne Sarajevo :damn: :facepalm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 19:20

4 cm.... Heeeej 4 cm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 nov 2015, 19:30

NYKnicks Fan je napisao/la: Jesi i ti dosadao kao da ste vi Bayern il Barcelona, a ne Sarajevo :damn: :facepalm:
Ma mi smo Real :facepalm:
Sta sam to pogresno napisao? Tako isto jedan zeli pauzu zbog Veleza, kaze najbolja opcija za ligu :facepalm:
Niko od drugih klubova nije kriv sto vase uprave nisu sposobne. Poz..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Derdiyok » 22 nov 2015, 19:30

Pantelija je napisao/la:4 cm.... Heeeej 4 cm
3,9 ne zaokruzuj :lol:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 22 nov 2015, 19:34

Ja pokusavam skrenuti paznju na lose rukovodjenje ligom, nisam ni pokusavao naci opravdanje za nespremnost danasnjih klubova domacina da obezbjede minimum uslova za odigravanje utakmica.Znaci sto se mene tice , ako je to predvidjeno nekim pravilnikom u savezu, neka se proglase FF pobjede gostujucih ekipa. No medjutim to opet ne mjenja cinjenicu da je savez krvnicki zabio noz u ledja klubovima koji moraju odigrati po 3 utakmice u neregularnim uslovima.Na kraju, uopste se ne zna koji ce klub najvise izgubiti zbog navedenih razloga, vjerovatno ce Hercegovci biti u nesto malo boljoj poziciji.A ako prvenstvo zavrsi u "foto finisu" kao sto se moze nazrijeti onda valja slusati kuknjavu ili ovih ili onih...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 nov 2015, 19:37

Razlika je izmedju 20 cm i 4 cm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 22 nov 2015, 19:44

Javljaju snijeg ponovou cetvrtak i petak, e da vidimo ove pametnjakovice sa foruma kad njihov klub bude slejdece sedmice u istoj situaciji, onda ce se druga prica pricati. Djeci je neke stvari tesko dokazati pa cak i kad im dokaze postavis.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 22 nov 2015, 19:45

slika

:rol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 nov 2015, 19:53

MCMXLVI je napisao/la:Ma mi smo Real :facepalm:
Sta sam to pogresno napisao? Tako isto jedan zeli pauzu zbog Veleza, kaze najbolja opcija za ligu :facepalm:
Razlika je u tome sto ustanova koja je vlasnik stadiona "Asim Ferhatovic Hase" nema macehinski odnos prema FK Sarajevu i FK Olimpicu koji koriste stadion, dok JU stadion Tusanj ciji je vlasnik grad Tuzla na sve moguce nacine opstruira FK Slobodu.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2015, 20:05

Skver je napisao/la:
Razlika je u tome sto ustanova koja je vlasnik stadiona "Asim Ferhatovic Hase" nema macehinski odnos prema FK Sarajevu i FK Olimpicu koji koriste stadion, dok JU stadion Tusanj ciji je vlasnik grad Tuzla na sve moguce nacine opstruira FK Slobodu.
pa prijavite zamjeski stadiom, recimo onaj u Simin hanu a realno ako ste prijavili tušanj što savez ima sa održavanjem istog. Boli nekog briga ko je kriv što se ne čisti snijeg.. Vi ste domaćini ili organizatori utakmice. Isto važi i za grbavicu. Imate debelu sreću da su Čelik i Borac pristali ...A da su inat tjerali..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 nov 2015, 20:13

Evolve je napisao/la:
Skver je napisao/la:[youtube][/youtube]

Unistise teren sa ovom masinom.
A golemo. Sta napravise. Zar nije postojao nikakav drugi nacin ?
postojao je da savez nije inzisitirao da se igra i danas na Tusnju...pa se moralo bilo cim i bilo kako ocistiti da ne bude 0-3 za Celik...tek kad su culi da se ni na Grbavici nije qrcem mrdnulo i da se i tamo ne igra (a tekma pola sata kasnije od Slobodine pocinje) onda je i ovdje objavljeno da se ne igra...a ubjedjen sam da su prije igraci na Grbavici znali da nece igrati nego na Tusnju , i da je kod nas bilo snijega kao na Grbavici da bi mi morali igrati pod svaku cijenu je.em li im pleme

ovako sad je travnjak unisten sa ovim masinama, a fino se moglo reci malo prije 12h kad je snijeg opet sipao i kad je budala vidjela da se ne moze igrati da se tekma odgadja, izvuci masine i pustiti lopate ili drugi profil masine , sa gumenom kasikom...

ovi su to pametno odradili, pustili , spasili travu i do sutra se na Grbavici sam snijeg moze otopit ako ne bude novih padavina jbt...a nas su jeb.ali da se trava nece oporaviti do pola drugog dijela prvenstva

danas da je bio neki drugi tim osim Celika, i da je inzistirao da se igra, na Tusnju bi se i po ovom igralo ili 0-3..opstrukcijama nikad kraja ove godine
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

High

Post Postao/la High » 22 nov 2015, 20:18

Je li istina da su teren u Tuzli čistili Robijaši i da su ga namjerno uništili? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 nov 2015, 20:35

kad pogledam snijeg na Grbavici, u poređenju s ovom slikom, definitivno se moglo igrat', a možda i na Tušnju :mrgreen:

ali eto, nekada i sada, napredujemo :geek:

slika

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 22 nov 2015, 20:37

miki651 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
pa prijavite zamjeski stadiom, recimo onaj u Simin hanu a realno ako ste prijavili tušanj što savez ima sa održavanjem istog. Boli nekog briga ko je kriv što se ne čisti snijeg.. Vi ste domaćini ili organizatori utakmice. Isto važi i za grbavicu. Imate debelu sreću da su Čelik i Borac pristali ...A da su inat tjerali..
Pusti to pa ne zivimo u njemackoj, savez je kriv, kada se pravi sezonski plan trebaju da se izradi prema uslovima na terenu, a ne da se zamisljaju teoreski idealni uslovi, planirali utakmice u novembru i decembru a znali su da samo BP moze da podnese sve vremenske prilike, znali su kakve uslove imaju nase ekipe. I sad trebaju klubovi da ispastaju i jos da ih se kaznjava . Sto fino ne pomognu klubovima preko uefe, fife, kredita. .. pa svima u ligi ugrade grijace, naprave uslovan teren (bolje da su to napravili nego kamp u zenici)e tek tad a ce imati puno pravo da kaznjavaju i da planiraju utakmice u sred zime. I nije mi jasno da nisu imali plan B u slucaju da se repka ne plasira na EP.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 22 nov 2015, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 22 nov 2015, 20:38

Chinaglia je napisao/la:kad pogledam snijeg na Grbavici, u poređenju s ovom slikom, definitivno se moglo igrat', a možda i na Tušnju :mrgreen:

ali eto, nekada i sada, napredujemo :geek:

slika
jel ovo 2004/05? vidim dzelu... ali se ne sjecam da samo ikad igrali po ovakvom terenu :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 nov 2015, 20:39

Jest,mart 2005 :) .

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 nov 2015, 20:41

Skver je napisao/la: Razlika je u tome sto ustanova koja je vlasnik stadiona "Asim Ferhatovic Hase" nema macehinski odnos prema FK Sarajevu i FK Olimpicu koji koriste stadion, dok JU stadion Tusanj ciji je vlasnik grad Tuzla na sve moguce nacine opstruira FK Slobodu.
Zato sto je CSR Sarajevo mnogo vise trzisno orijentisan i shavataju da boljim svojim radom ce povecati i sebi prihode (oni pored stadiona AFH i njegovog pomocnog terena upravljaju i teniskim terenima na Kosevu i objektom FIS) i nece dozvoliti sebi negativan publicitet kao sto bi to bili nezadovoljni zakupci. Pretpostavljam JU Gradski stadion Tusanj iskljucivo se finansira od strane grada.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 22 nov 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 22 nov 2015, 20:47

e svašta ćeš pročitati i kakvih sve gluposti se nagledati a frajer mrtav hladan napisa.... je savez je kriv što se utakmice igraju u 11 mjesecu. I kažu da smo zaostali....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []