Ocekujem jos barem 2-3 igrac tokom pauze da nas pojacaju. A nekima dati ispisnice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tiago je sjajan igrac, nadam se da ce i drugi brazilac da se uklopi u tim.
Ocekujem jos barem 2-3 igrac tokom pauze da nas pojacaju. A nekima dati ispisnice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bolje da su nabavili vuvuzelas nego one trube iz 70'sinvincible1921 je napisao/la:Daj otmite tu trubu vise
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Boga mi mnogima!Elegant je napisao/la:Tiago je sjajan igrac, nadam se da ce i drugi brazilac da se uklopi u tim.![]()
Evo Joce evo ludila, sad će ga tigar zabit!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Evo Joce... Sudbina je da ga zabija pred milionskim TV auditorijumom i svojim fan klubom na tribinama. 
Evo npr, ovaj Toni Jovic ekstra fin igrac, za nase uslove.
FaraonTM je napisao/la:Evo Joce evo ludila, sad će ga tigar zabit!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
umjesto koga je usao joco i kad? i jel bilo jos nekih izmjena?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Samo jedna. U 63'oj izasao Kokot.jovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga je usao joco i kad? i jel bilo jos nekih izmjena?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Umjesto Kokota u 63-oj. To je jedina izmjena u našem sastavujovanmaksimovic je napisao/la:umjesto koga je usao joco i kad? i jel bilo jos nekih izmjena?
@Elegant
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
omladina1921zeljina je napisao/la:otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
ne znam bgm kad je bio on brz!
Ehh da samo vidite Nedu u Bosni dole..taj poloce galon minimum..omladina1921zeljina je napisao/la:otkad je počeo cuclat nargile sa turkovićem.Tryg je napisao/la:Meni do sad Beganovic najgori, ja ne znam kad je on postao ovako trom i spor.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hvala momci
jbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
S obzirom kakav je teren ja sam zadovoljan, imali smo par dobrih prilika, držimo kontolu nad utakmicom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Igramo Jovane, kakav je teren odlicni smo, samo nas realizacija handri. Imao je i Borac sansi, ali smo puno bolji. Uglavnom se svodi na desnu stranu i kombinacije Memija/Djelma ili brzinu Tiaga.jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Kokot je 2,3 sanse mrtve promasio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Dosta dobro za ove uvjete. Valjda je Borac toliko loš da mi izgledamo dobro. Mladenović loše baš. Slaba anticipacija, pretrčavaju ga ljudi ko s poslom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Ja ne pamtim goreg lijevog beka u Želji od njega.omladina1921zeljina je napisao/la:Dosta dobro za ove uvjete. Valjda je Borac toliko loš da mi izgledamo dobro. Mladenović loše baš. Slaba anticipacija, pretrčavaju ga ljudi ko s poslom...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala momcijbt, na poslu i ne mogu da gledam utakmicu, inace bi bio haos ovde... a textualni prenos skroman sa podacima... jel igramo makar dobro?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni dobar ovaj Hodžurda, pričajte vi šta hoćete
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Ne znam da li je istina, čuo sam da je došla ponuda od Ferenca za Đelmića. Kažu da ide i da neće produžiti ugovor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.