Ramsey16 je napisao/la:EmirGz je napisao/la:Igram
Hahahahaha, hoce li nas biti u drugoj?

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Ramsey16 je napisao/la:EmirGz je napisao/la:Igram
ValjdaEmirGz je napisao/la:
Imam ja jednog pocetnika koji se interesuje za igru, taman da popuni drugu ligu, dao sam mu sve linkove da se registruje... nije nikad igrao prije, javit ce se ovdje na forum dok napravi sve...jopaa7 je napisao/la:ValjdaEmirGz je napisao/la:
Ja bih bio odgovoran ali nemam ove premium tikete, ali sigurno ima mjesta.amertiger je napisao/la:Imam ja jednog pocetnika koji se interesuje za igru, taman da popuni drugu ligu, dao sam mu sve linkove da se registruje... nije nikad igrao prije, javit ce se ovdje na forum dok napravi sve...jopaa7 je napisao/la:ValjdaEmirGz je napisao/la:
Edit: momak je napravio acc na OSMu.... user: MakaBule
Zamolio bih koje odogovaran da mi potvrdi ima li mjesta za momka, garantujem aktivnost....
Nista treba njemu reci nek kupi premium tikete i nek pravi ligu ako misli igratiSarmelino je napisao/la:Da nije bilo talijana da mi kvari formu bio bi prvi sigurno!!
1.GorazdeRamsey16 je napisao/la:Nista treba njemu reci nek kupi premium tikete i nek pravi ligu ako misli igratiSarmelino je napisao/la:Da nije bilo talijana da mi kvari formu bio bi prvi sigurno!!![]()
Ispravio sam te malosuarez7 je napisao/la:1.GorazdeRamsey16 je napisao/la:Nista treba njemu reci nek kupi premium tikete i nek pravi ligu ako misli igratiSarmelino je napisao/la:Da nije bilo talijana da mi kvari formu bio bi prvi sigurno!!![]()
2.Arsenal
3.Metalac
4.Juventus
5.FC Wolverhampton
6.Dubrave Panthers
7.FK Napredak Tuzla
8.Deportivo de La Coruña
9.Petrowings
10.FK Bubamara
11.MakaBule![]()
12./
13./
14./
Mramic je napisao/la:Sutra cu dobro zasjesti dok sastavim ekipu , ev vec horljam 6-7 sati , pisem sebi na papir odbranu ,, sutra cu vidjeti sta bi za vezuuu , nikako da se odlucim vec sam bacio 20 papirica ,,, necu sad da trpam nesto bezze u vezi ipak jutro je pametnije ... a vi sto na ovu igricu samo potrosite 5-10 minute , ne shvatate sta propustate i ko ne trosi 3-4 sata , nema sanse da se bori za prvo mjesto..![]()
Naravno da ces igratMrHc je napisao/la:Ako ja budem igrao naredne sezone napravit cu ja ligu jer imam ovih tiketa svakako ....
Da..Ako provedes po 6 sati na igrici, ako ne,zaceljeCeltic je napisao/la:Igram i ja,da me ne zaboravite,Celtic FC i borba za sredinu tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.