Ja samo da se izvinim zbog neodigranog proslog kola sto je uzrokovalo crveni ... Racunajte na mene u iducem kolu , idemo na pobjedu i na 1. mjesto !Belmin6 je napisao/la:Gledaj prve lige, Premiership i Liga prvaka u jednom yebote.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: SportSport.ba liga
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
a jbt imaš 27 datih i zadnji na tabeli 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imamo istu gol razlikulegenda reala je napisao/la:a jbt imaš 27 datih i zadnji na tabeli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bavariapivo
- Kontakt:
jos da vidis kako smo poceli, pet pobjeda za redom i evo vec cekamo 10 utakmica pobjedu...Captain4 je napisao/la:Jedva čekam kraj sezone , moramo bolje! Naprijed FK Garaže!
forza garagio
a jarane sad smo u zadnjoj minuti popušili bodbavariapivo je napisao/la:jos da vidis kako smo poceli, pet pobjeda za redom i evo vec cekamo 10 utakmica pobjedu...Captain4 je napisao/la:Jedva čekam kraj sezone , moramo bolje! Naprijed FK Garaže!![]()
![]()
forza garagio
"We need to suffer. And we need to fight."
- bavariapivo
- Kontakt:
ma nemam rijeci za ovih zadnjih par utakmica, nikako da postignemo sva tri bodaCaptain4 je napisao/la:a jarane sad smo u zadnjoj minuti popušili bodbavariapivo je napisao/la:jos da vidis kako smo poceli, pet pobjeda za redom i evo vec cekamo 10 utakmica pobjedu...Captain4 je napisao/la:Jedva čekam kraj sezone , moramo bolje! Naprijed FK Garaže!![]()
![]()
forza garagio
razvalit ćemo ih next seasonbavariapivo je napisao/la:
ma nemam rijeci za ovih zadnjih par utakmica, nikako da postignemo sva tri boda
"We need to suffer. And we need to fight."
Kockari - Hollywood 0:0 (1:1) (8:7) za sad, bice svega sutra.. idemo po finale momci 
SAMO ČELIK !
- bavariapivo
- Kontakt:
bio bi redCaptain4 je napisao/la:razvalit ćemo ih next seasonbavariapivo je napisao/la:
ma nemam rijeci za ovih zadnjih par utakmica, nikako da postignemo sva tri boda
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel se smije editovat post u ligi, mislim do dozvoljenog vremena?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne smijem ti sa 100 % sigurnosti reci, ali ja mislim da smijes editovati prije isteka vremena za tipovanje.pintol_TM87 je napisao/la:jel se smije editovat post u ligi, mislim do dozvoljenog vremena?
- pintol_TM87
- Kontakt:
dobio dojavu pa zatoarelinho je napisao/la:Ne smijem ti sa 100 % sigurnosti reci, ali ja mislim da smijes editovati prije isteka vremena za tipovanje.pintol_TM87 je napisao/la:jel se smije editovat post u ligi, mislim do dozvoljenog vremena?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Babinho više nije član SS FK Topnika.On je imao za proslo kolo crveni karton tako da ga mijenjam sada za novog igraca. Zamjenu sam tek sada nasao. Posto je crveni bio za proslo kolo zamjena ima pravo tipovati ovo kolo. Novi clan je @amertiger.
arelinho je napisao/la:Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Babinho više nije član SS FK Topnika.On je imao za proslo kolo crveni karton tako da ga mijenjam sada za novog igraca. Zamjenu sam tek sada nasao. Posto je crveni bio za proslo kolo zamjena ima pravo tipovati ovo kolo. Novi clan je @amertiger.
Postovanje, nemam pojma kako se igra ali vjerujem da cu da izdominiram!
Mes Que Un Club
- legenda reala
- Kontakt:
jbo Auletu kakvim se malverzacijama bavi arelinho 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na mecu Bilder-Fanaticosi, domacini nisu tipovali.
Jel' ide sluzbeno 3:0 za goste ili ce se ispratiti rezultati igraca koji su postavili prognoze?
Jel' ide sluzbeno 3:0 za goste ili ce se ispratiti rezultati igraca koji su postavili prognoze?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ide sluzbeno 3:0Omerbavarac je napisao/la:Na mecu Bilder-Fanaticosi, domacini nisu tipovali.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako kome zatreba igrač, slobodan sam. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije nista mimo pravila.legenda reala je napisao/la:jbo Auletu kakvim se malverzacijama bavi arelinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.