FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 21:42

Jedan video dolaska Ville u Barcu

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2010, 22:44

Ibra nije na prodaju

Posljednjih dana se nagađalo kako bi švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović mogao napustiti Barcelonu, samo sezonu nakon što je pojačao katalonsku momčad u spektakularnom transferu (vrijednom 60 milijuna eura). Juventus se naglo zainteresirao za povratak Ibrahimovića u njihovu svlačionicu, a mogući odlazak Ibrahimovića mogao se i zaključiti nakon što je Barcelona zgotovila transfer s Valencijom, te dovela sjajnog španjolskog reprezentativnog napadača Davida Villu. Isto tako, nisu niti komentari na Ibrahimovićeve igre ove sezone bili posebno pozitivni. No, sve je demantirao predsjednik Barcelone Joan Laporta, koji je izjavio:
- Ibrahimović nije na prodaju, te on i dalje ostaje igrač Barcelone. Svi smo zadovoljni njime, on se itekako dobro uklopio i ne postoji niti jedan razlog za naglu prodaju - rekao je Laporta.

Da zatvorimo ovu diskusiju 8-)

Bravo Laporta,sad ce Ibrina sezona ima 30 da zabije :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 20 maj 2010, 22:48

Kad sam ja to govorio ali vi vjerujete svakakvim tracevima, razmislite glavom i skontat ce te da nije nikako mogao biti na prodaju. Pa igrac koji zabije 15 golova u sezini po vama odmah ne valja, jesta da je u drugom djelu sezone imao slabiju formu ali imao je i povredu tako da je to i malo opravdano. Ja ocekujem jos Cesca jer od Riberya nema nista kad su doveli Villu sad i to ako malo razmislite racionalno shvatit ce te.
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 23:00

Ma ja sam govorio da nema sanse da ode nakon jedne sezone.Sad ocekujem od njega vise,dosta vise.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 23:01

Tako je.. Pa nema potrebe da prodajemo Zlatana, a i njegov manager je izjavio da on ne ide nigdje i da ce najvjerovatnije Villa igrati na lijevom krilu, sto je po meni i logicno.....On kao relativno nizak spic igrac izvlaci se konstantno na lijevu stranu i na desnu nogu, a sto mu je dobra osobina uvijek trazi slobodan prostor...Ibra ce biti onaj staticni napadac koji ce izvlaciti stopere na sebe.....Ma kad se uigraju, to ce biti masina za postizanje golova....

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 20 maj 2010, 23:21

kad se sjetim utakmice s interom, i kad pep treba da uvede napadaca kad ganjamo rezul. on osim bojana nije imao koga da uvede, a sad ce aBd biti villa ili zlatan na klupi jos ako dovedemo Bilala(sto bi ja itekako volio)..

uhhhhhhh

kakva ce to ekipa aBd da bude...
Por que ? Por que somos los mejores...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 23:24

ma kakav bilal. nedo bog, iako su sanse sad 0% jer je produzio sa bayernom.

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 23:26

Po meni nema potrebe za dovodjenjem wingera ili napadaca, sada imamo sve u napadu, a ako dodje Cesc, to ce biti jos bolje za nas....Ma najjaci smo

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 23:28

Nakon SP,slijede pripreme,siguran sam da ce Pep dosta razmisljati sta,kako,ko,gdje i traziti taktike,upute za igrace.
Trojac Villa-Ibra-Messi mogao bi svasta raditi u napadu i to bi trebalo izgledati mocno i efektno.Pa cak i ja imam neke zamisli kako bi to moglo ici :mrgreen:

Jos neke slike Ville :

slika
slika
slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 23:29

kad se sjetim kada je igrao u ajaxu, pa levatio odbranu intera i pravio ih debilima pa onda protiv Celte pola odbrane izbaci jednim potezom. jednostavno nije se rodio bolji igrac od njega ,sam Capelo je rekao da je nesto kao Van Basten samo kompletniji drago mi je da ostaje u Barci i sljedece sezone zabija 40 komada !!!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 23:31

juznjak> je napisao/la:kad se sjetim kada je igrao u ajaxu, pa levatio odbranu intera i pravio ih debilima pa onda protiv Celte pola odbrane izbaci jednim potezom. jednostavno nije se rodio bolji igrac od njega ,sam Capelo je rekao da je nesto kao Van Basten samo kompletniji drago mi je da ostaje u Barci i sljedece sezone zabija 40 komada !!!!
i puno puno losiji.

nego, akd je on levatio odbranu intera?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2010, 23:31

ti si tada imao nekih 10 godina ;) [youtube][/youtube] gle ovo :o :lol:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 20 maj 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 20 maj 2010, 23:33

Ma on je legenda, sad samo ocekujem odgovore Reala na sve ovo oko Ville i Cesca......morace i oni nesto srediti, to je sigurno.
Zaista je uzitak gledati kako ih dobijamo i kuci i kod njih, a ove sezone smo jos jaci, moguce da bude opet 6 komada....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 23:42

Napad nam je vec popunjen i nema tu nikakve sanse po meni da se neko dovodi jos, postojala je samo ta mala vjerovatnoca da Zlatan mozda ode, ali svi smo tu govorili da se to jako tesko moze desiti. Sjajna tri napadaca imamo, i sjajne dvije zamjene, ostaje samo da cekamo pocetak sezone i novi spektakl, kakav jos nismo gledali. Po meni Ibra i Vilja ce biti negdje oko 25 do 30 golova golova, Messi jedno dvadesetak, Pedro i Bojan po jedno 10-15, naravno, ako ne bude nekih povreda, Idemo akobogda preko 100 bodova i 100 golova u sezoni.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 maj 2010, 23:47

Ko sto kaze Romario,napad je popunjen,nema tu vise dovodjenja igraca.Ovaj napad bi u sljedecoj sezoni ako Bog da mogao svasta uraditi.Jedva cekam i pripreme i pripremne utakmice,novu sezonu.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 00:12

Bice zanimljivo gledati i Spaniju na prvenstvu, kad vidim u odbrani Puyola i Piquea, a u vezi Xavija i Iniestu, skoro ko da Barcu gledam, jos ce tu biti i Vilja sad, pa i Sergio ce mozda biti prvi izbor na zadnjem veznom zbog uigranosti, a i Pedro bi trebo dobiti sansu barem malo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 maj 2010, 00:13

pricalo se da torres nece biti spreman za pocetak prvenstva, i tu vidim sansu za pedra. mozda cak i u prvih 11. ovako je zacementirana prva postava za 6 barcinih igraca, kad bi jos pedro bio tu...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 maj 2010, 00:16

Ma ko da Barcu gledam :D Samo da budu svi fit i zdravi nakon SP,to mi je najvaznije.

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 maj 2010, 00:20

9 Katalonaca u drzavnom timu masala :mrgreen:

Reina,Valdes,Capdevilla,Pique,Puyol,Busquets,Fabregas,Xavi,Iniesta 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 maj 2010, 00:23

od njih 5 u prvih 11, najvjerovatnije.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], N3R3D i 5 gostiju.